keskiviikko 10. marraskuuta 2010

OPI DS Coronation + water decals

OPI DS Coronation, joka on sellainen perusperus..öö joku, ei erityisen holo, mutta siis. No tuollainen. Kolme kerrosta, neljäkin voisi laittaa. Kokeilin myös tuollaista water decal-juttua, miksi näitä nyt sanoisi, siirtokuvia?
Laitoin tuon siis lakan päälle, homman nimi on se, että kynnen kokoisesta ja muotoisesta decalista pitäisi leikata sopiva omalle kynnelle, poista muovikalvo, paina kynnelle (decalissa on tarrapinta), sivele vettä päälle (pahvitausta) ja kun se on vettynyt tarpeeksi, taustapahvi irtoaa ja voilà. Päälle laitetaan päälilakka, tässä tapauksessa ChG Patent Leather. Se kiiltelee tuossa kynnen alapuolella iholla. Katsellaan nyt miten se kestää hiustenpesun ja pari suihkua..

Luonnonvalossa. DS Coronationin päällä ei ole päälilakkaa.

Vinkin näistä sain Ms. Charming Nailsiltä, myyjän löytää vaikkapa googlettamalla "ebay luckystarstyle". Decalit maksavat 2-3$ pakkaus ja postarit ovat kiinteät 1$. Otin siis tuollaisen kirjavan leopardin, riikinkukkokuosin, pääkallojuttuja.. putiikissa on myös tyylikkäitä Ed Hardy decaleja. Jokaisessa pussukassa on ohjelappu. Nuo kuviot, jotka eivät ole koko kynnelle, ovatkin sitten aika pieniä, mutta toisaalta ehkä helpompia, kuin yrittää sovittaa decalia kynnelle ja sitten nyhrätä saksillä ylimääräisiä reunoja pois.
Sellainen kauhun hetki oli, nämä tulivat siis Jenkeistä 6 päivässä tavallisessa kirjekuoressa, että kirjekuoren reuna oli repeytynyt (pikemminkin revityn näköinen) juuri sen verran, että tuollainen kapea decal-pussukka olisi oikeasti mahtunut siitä putoamaan : O. Wtf?? Onneksi kaikki oli tallella.

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tosi kivat nuo lepardit :) yllättäen mä tykkään :D

Vanity kirjoitti...

Lepardit rulaa forevö!! Tarkoitus ois myös tehdä tuollainen monivärilepardi lakkauksena..

leben kirjoitti...

OOOOH! Täytynee surffata Ebayhin vielä tänään vaikka olinkin menossa nukkumaan. Blogien lukeminen ON vaarallista. Ensin vaarannetaan lompakko ja nyt jo yöunetkin.. ;D

Vanity kirjoitti...

Heh, onneksi nämä oli aika edullisia, hyvin on kyllä lepardi kestänyt menossa ja pitp laittaa vähän lisääkin ; )

Sonne kirjoitti...

Heei katoin ensin, että noi leopardijutut on itse tehdyt, tuossapa ideaa muuten, alle liukuvärjäys hololakoilla ja päälle konad-kuvio, hmm! :D

Vanity kirjoitti...

Joo jossain näin sellaisen lakkauksen, mutta oikeastaan tuo tarra/decal-hommeli on nopeampi ja helpompi.. ja pysyi hyvänä useamman päivän ; )