tiistai 2. marraskuuta 2010

Sally Hansen HD Spectrum

Siis mä en ala. Tässä taas lakka joka ei saa itsestään parasta irti kameran edessä, Sally Hansen HD Hi-Definition nail color 14 Spectrum. Ihana, mielettömän glass fleck-mäisesti hohtava turkoosi. Tätä saa laittaa useamman kerroksen kunnon peittävyyden aikaansaamiseksi.
Väri on syvemmän sininen todellisuudessa. Jännän läpikuultava tuossakin, vaikka on ainakin kolme kerrosta.

Ei hyvää kuvaa sitten missään valossa. Mulla on vielä sarjan Laser kokeilematta ja niitä punaisiakin sävyjä tekisi mieli.. damn.
These pics are not true to life, this is such an amazing polish, beautiful glass fleck-like finish, deep blue turquoise, but, no, you can't see it here. I have DVD, Laser and this one, and I want more..

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihan hyvät kuvat sait :) jännän värinen! Onko susta Sallyt semipuleja, puleja vai semijä? Semejä?

Vanity kirjoitti...

Kato kun epätoivosesti metsästin auringonsäteitä! alan epäilemään että toi on ihan paska kamera. Sally on aika mielenkiintoinen merkki, noi perus Salonit on kyllä huonosti kuivuvia, että miinusta siitä, mutta Sally keksii aina jotain kivaa! Emmä oikein tiedä onko ne pulejakaan, onhan se jenkeissä markettimerkki, mutta mikä muu markettimerkki keksii jänniä kynsijuttuja, ei mikään.

Celia kirjoitti...

Oi miten kaunis väri!

Vanity kirjoitti...

Thanks, olen kyllä tykännyt näistä hoodeelakoista. Nyt kuorrutin tuon China Glazen Blue Hawaiianilla, kun ei jaksa vaihtaa ; ).

shiny kirjoitti...

Kiva väri:) Mistä olet ostellut näitä Sallyjä?

Vanity kirjoitti...

: D. Ebaysta ja A Beautiful Secretistä löytyy öbaut 8-9$ + postarit.