sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

IsaDoran ihmekynsi ja hyytelösuutelo

IsaDora.. aiheuttaa hammasten kiristelyä. Merkki on päässyt oikeasti lakkatrendien kyytiin.

Hyvää: mielenkiintoisia sävyjä, jotka jäävät kummittelemaan mieleen.

Huonoa: Pieni pullo, iso hinta. Tavaraa on 6 ml ja hintaa yleensä n. 8 e.

Hei mä saan edelleen Jenkeistä OPIa 15 ml n. 6 eurolla niin.. eh. Nih. Mutku. Osta sitten sitä OPIasi. Sitten se harja, voi jessus. Unohdan joka kerta, että sivellin on sellainen kärpäslätkä. Ja sen, että ehkä nämä Isadoran cremet ovat one-coatereita, eli pyri suosiolla yhteen kerrokseen, äläkä ihmettele, että mitä, miten tämä sivellin on näin leveä, apua tätä lakkaa tulee paksusti, kun on tottunut yleensä laittamaan sen 2-3 kerrosta.
Viimeksi sorruin sävyyn 627 Bonbon Mint, jota oli jo aiemminkin katsellut. En ehkä ihan rakastunut siihen. Tajusin onneksi, että yksi kerros riittää. Sävy enemmän savuisen harmaan sinivihreä, kuin minttu. Ei välttämättä huono asia, mutten tiedä tykkäsinkö hirveästi. Kuvassa aivan ihastuttava 729 Marzipan, jolla tietysti lakkasin "väärin", eli kaksi kerrosta ja silloin tulos ei välttämättä ole ihanteellinen, ehkä liian paksu. Kunniamaininnan saa ihana nude 724 Crème de la Crème, looves it. Niin ja kun puhuin noista cremeistä, eiväthän nämä välttämättä ihan puhtaita cremejä ole, mutta tuo koostumus on paksu. Marzipan on aika puhdas creme. 

Mun näkemys IsaDorasta on aina ollut sellanen.. keskitason, ei-niin-kiinnostava-merkki. Muistan jotain luomiväripaletteja menneisyydestä, mutta en ole kokenut sarjaa erityisen houkuttelevaksi. Nythän näitä kiinnostavia tuotteita on tullut enemmänkin, jos en olisi luomiväriähkyssä niin ne kolmen värin bakedpompulapaletit olisivat kotiutuneet, tai ainakin yksi tai kaksi, pikkasen kaivertaa vielä Khaki Bronze-palettikin, muttaaah.. en ehkä tarvitse sitä/niitä.

Sitten näitä Jelly Kiss-punia on kehuttu kovasti, toistaiseksi ainakin hinta, n. 14 e, on hieman rajoittanut innostusta. Hypelöin kyllä tuossa viime viikolla kevätsävyjä ja mietin, että ovatko nämä todellakin niiin ihania? Jos ostaisin sen nuden? En hirveästi ehdi käyttää huulituotteita, uusin löytö on Fusion Beautyn Lip Fusion, (josta myöhemmin lisää) ja yleensä aamulla sutaisen Ardenin Lip Tintejä (Melon/Blush), joista olen aiemminkin puhunut ja maksavat muuten Kicksissä 27 e.. ai miin rili. En maksaisi kymppiä noista, mutta tilaten saa maailmalta tai sitten Diorin Lip Glowta, joka on ihana (ja hinnakas). Damn how do they do it? No niin siis pointti oli, että tässä on ne elementit, jotka IsaDoralta kiinnostavat.  Ja pääpointti: 6 ml, 8 e? Please. I'm not happy. Make me happy. 5,90 e olisi ok hinta. Mulla oli muuten yksi muinainen IsaDoran Wonder Nail jemmassa ja siinä oli 12 ml, ja hinta oli suhteessa varmaan samaa luokkaa kuin nyt. Tai siis eihän kynsilakat maksaneet markka-aikaan kolmeakymppiä enempää. Just saying.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Minusta ne Jelly Kissit on ihan kivoja, ei nyt huippuja mutta kivoja. 13 e taisivat olla kun ostin. Vähän ne leviää yli huulten jos ei käytä rajausta ja sit mää saatan näyttää Tukiaiselta :)

Pumpulipupu kirjoitti...

Pidän itseäni melkoisena IsaDora-asiantuntijana, sillä olen fanittanut merkkiä jo monta vuotta. :)

Eli älä hyvä ihminen mene ostamaan niitä baked trioja, laatu on paljon heikompi kuin muissa IsaDoran luomiväreissä. Sen sijaan Khaki Bronze -nelikko on aivan ihana, yksi IsaDoran viime vuosien parhaista. :)

IsaDoran kynsilakoistakin tykkään, sillä niissä on kivoja värejä. Tämän kevään vaaleavihreään Marzipaniin olen aivan rakastunut. :) Cremejen levittyvyys on kyllä aika heikkoa, valitettavasti tuon Marzipaninkin.

Jelly Kissit ovat minusta ihania, parhaimpia heleän pastellisissa sävyissä. :)

Vanity kirjoitti...

CN, noita Jellyja on nyt hehkutettu sen verran, että taidan yhden hakea itselleni.

Pupu, olen kyllä IsaDora-innostuksesi huomannut ; ) Täytyy nyt vakavasti harkita sitä Khaki Bronzea, onneksi se jäi vakivalikoimaan..