sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Alkuvuoden kootut

Huono uutinen on se, että viimeksi mainostamani beauty blender on vielä.. matkalla eli todennäköisesti se ei koskaan tulekaan. Mulle on hyvin vähän tässä vuosien varrella sattunut näitä häviämisiä, mutta joulupostiliikenteellä lienee osansa. Omaa tyhmyyttä vaan mennä tilailemaan mitään viikko ennen joulua. Täytyy varmaan ottaa yhteyttä myyjään..

Ah, Guerlainin Tsarina, siinä vasta ihana paletti. Se on julkaistu jo 2009, ja on kyllä aivan mahtava vihreille silmille. Jonkin verran tätä on vielä netissä saatavilla, joten kannattaa napata, jos haluat olla eduksesi hahaa. Viimeaikoina ollut ihan suosikkipalettini.

Kuva on lainattu cactusnailpolishblogspot. Ozotic 507.. omg. Näitä olen himoillut jo vaikka kuinka kauan, mutta hieman haasteellisempaa ollut tuo hankintapuoli. Ozotic on australialainen merkki ja erityistä heillä on varsinkin nämä multichrome-lakat. Nyt hankinta on hieman yksinkertaisempaa, jenkkiputiikista nimeltä Llarowe. Mitä hyvää? PayPal käy, postikulut USAn ulkopuolelle ovat edulliset, firmalla on käsittääkseni hyvä maine kynsifriikkien keskuudessa, mielenkiintoisia merkkejä, kuten Ozotic ja muut aussit, brasilialaiset (!) Ludurana ja Hits, joilla on hologrammia, flakeyta ja multichromea.. heillä oli tuossa vähän ennen uutta vuotta päivä (tai 12 h), jolloin tilauksen sai tehdä ilman postikuluja. Tilasin neljä lakkaa, tuon Ozotic 507:n, Luduranalta yhden multichromen, yhden Hits holon Apolo ja Hits Mari Moon multichromen. Näille postarit olisivat olleet yhteensä 9,60$, joten jos olisin ne joutunut maksamaan, en ns. tullirajan takia olisi voinut tilata kuin kolme lakkaa.

Tilauksen tulo kesti n. neljä viikkoa. Epätoivo alkoi jo pikkuhiljaa hiipiä, enpä muista koska Jenkeistä olisi niin kauan kestänyt. Tilaus oli kuitenkin postitettu ihan muutaman päivän sisällä tilauksen teosta. Pullot olivat myös e-rittäin tiukasti kiinni, oikeasti pyörittelin korkin alla pinsetin reunaa ja sitten vähän lämmintä vettä niin lopulta aukesivat. Luduranan multichrome ja Mari Moonin mc olivat ihan ookoo, oisinko parissa lakassa (myös Ozotic) havainnut vähän hidasta kuivumista, joka on mulle aikamoinen miinus, jollekin toiselle ei ehkä niinkään. Toisaalta en koskaan käytä pikakuivattajaa (koska en.. osaa).

Ozotic 507 oli mieletön (hinta 17,50$), odotuksen ja hintansa arvoinen, todennäköisesti tilaan vielä ainakin toisen multichromen, koska haluan sellaisen meripihkan sävyisen kuten yksi maailman upeimmista lakoista = Sally Hansen Amber Ruby. Hits-holoon olin myös tyytyväinen, oikein kaunis sävy, varsinkin kun muut siniset holoni olen myynyt pois eli OPI DS Glamourin ja DS Fantasyn. Saatan vielä tilata esim. Heran. Täällä on myynnissä myös a-england, joille on tullut myös upea holosarja. Vilkaisin a-englandin omia sivuja ja siellä holot maksavat 9£ eikä postareita (onkohan tuo pysyvää, sitä en tiedä) ja Llarowella 12$+postarit.. joten tilaisin ehkä suoraan a-englandilta. (En tosin ole vielä tutkinut, mitä heidän nettikaupastaan sanotaan).

Tosiaan kaikille eksoottisten lakkojen ystäville melkeinpä paratiisi, nyt sivuilla on valmiina jo hienot swatchitkin monista lakoista. Löytyy mustaa holoa pariltakin sarjalta, jos ei MPJ:tä koskaan kätösiinsä saanut tai China Glazen OMG- ja mikässetoinenoli-sarja meni ohi. En kuitenkaan suosittele sekaantumista Lynderella-soppaan..

Oli mun se sitten tilattava kun en jaksanut sitä AtU AtU-hehkutusta. Puhumattakaan siitä, että joka kerta kun luin (ei voi sanoa "kuulin") tuo lakan nimen, se biisi alkoi vouaamaan päässäni, no ei siinä sinänsä mitään, upea biisihän se on, mutta ei sitten lähde päästä soimasta. Aaanyway, tilasin sen vielä myyjältä joka oli kirjoittanut sen kohteeseensa (eBay) aika väärin.. hieman epäilytti mutta tilasin kuitenkin. Ei sinänsä hätää, kun sain pakkauksen, siinä oli ihan Nordstromin tarra. Juu ja kyllä se on hieno. Tällaisia lakkoja kannattaa käyttää vaikka ns. aksenttisormina, 1-2 sormea lakkausesta tätä ja muut jotain muuta. Ensi kerralla kokeilen tätä jonkun tumman sinisen päällä, yllätys oli että tässä sinänsä on vahva pohjasävy ja toimii ihan sellaisenaankin mutta vaatii vähintään 3 kerrosta. No, sekään ei välttämättä ole ongelma, mutta jos haluaa säästää lakkaa ja poisto-operaatiota niin layeringia vaan.

Glittereiden poistoon "tuhlaan" yleensä Pirkan kynsilakanpoistoainetta, joka on ihan kelpo kamaa. Olen päässyt hienoisesta glitterinpoistokammosta; en käytä mitään folio- ym. metodeja, huomaan, että poisto on ihan kohtuullista, kun painaa asetonista pumpulia muutaman sekunnin kynnellä, siirtyy seuraaviin kynsiin ja sitten palaa taas siihen glitterimörköön, lähtee jo helpommin. Esim. OPI Absolutely Alice lähti ihan suht helposti vaikka kammosin ajatustakin sen poistosta. Mutta tosiaan, aksenttisormina vaan.

The sininen. Tilasin OPIn Nicki Minaj-minisetin ja enpäs tiedä mitä niille oli oikein tapahtunut.. valuneet ehkä vähän..noh, OPI Fly on kuitenkin upeimpia sinisiä lakkoja mihin olen törmännyt ja täytyy varmaan tilata ihan normikokoinen, aivan mahtava sävy. (Kuva lainattu beautyjunkiesunite.)

Tilasin myös Revitalash Advanced-pakkauksen tammikuun alussa eBay UK:sta. Suomessa tuo 3,5 ml:n puteli maksaa käsittääkseni n. 120-143 e, netistä saa tietty halvemmalla.. taisin maksaa reilut 70 e, nyt siellä on halvemmallakin (60 e?), itse tilaisin ihan huoletta, en tiedä sitten löytyykö feikkikamaa markkinoilta.. omassa pakkauksessani oli niin samettipetiä ja ties mitä, ettei huolenaihetta varmaan ole. En edes laittanut tarkkaan ylös koska tätä aloin käyttää, mielestäni siitä on 3,5 viikkoa, en voi sanoa, että vielä olisi mitään huomattavaa muutosta tapahtunut. Siihen saattaa hyvinkin mennä vielä pari-kolme viikkoa.

2 kommenttia:

Weezer kirjoitti...

Mistä syystä kehoitat välttämään lynderellaa? Itse olen juuri kehittänyt melkoisen pakkomielteen lynderellan connect the dotsiin. Kyseistä kauppaa olen jo jonkin aikaa tutkiskellut ja kuolannut, hyvä tietää, että tilaukset tulee kuitenkin perille. Tuon puodin lakat kun ei ole sieltä edullisimmasta päästä.

Vanity kirjoitti...

En tiedä oletko seurannut yhtään MUAn keskustelua aiheesta.. vaikutti vaan siltä, etten ainakaan ryhtyisi itse jonottamaan niitä. Kysyntä ja tarjonta eivät taida nyt ihan kohdata, harva niitä kai ehtii käsiinsä saamaan. Eli ihan vaan sen takia en itse sekaantuisi hommaan, kun aika moni on tainnut jäädä niitä ilman. But that's just me.