tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesän korvalla


Kesällä kaikilla on tietysti muuta ajateltavaa kuin meikit. Ihan tervettä. Kyllähän se näin menee, mitä enemmän lämpöä, sitä vähemmän kiinnostaa naamaansa laittaa. No, tänään oli kuitenkin vain 13 astetta, joten ehkä tässä jaksaa vielä meikkailla. Kaivoin naftaliinista L'orealin Bare Naturale Powdered Mineral Foundationin (käytän sävyä 456 Soft Ivory) ja tätähän olen hehkuttanut aikaisemmin, mutta mietin, että vieläkö se pitää pintansa. Vielä. On mukava huomata, että se kestää hyvin hieman hikisemmänkin työpäivän, ilman että kaivoin puuteripaperit esille, kuten aina meikkivoiteen kanssa on puolessa välissä päivää tehtävä. Käytän jopa tuota pakkauksen kämästä sutia ihan tyytyväisenä.

Tästä on myös kiinteät versiot, mutta jostain syystä sävyt eivät ole menneet itselläni kohdalleen.

Ai että taas himotti IsaDoran kesälakat, jos olisivat halvempia ostaisin kaikki sävyt. Tuossa kuvassa ei edes ole sitä vaalean oranssia, South Beach-jotain ja sitten se Ocean Drive.. nuo oikeanpuoleiset ovat ihan ok, mutta koitan hillitä itseni.Kuva: Hauteid.com. Ah, ja mitä hiukseni tarvitsisivat? Ihan täyden pelastuksen ja armahduksen. Olen vähän sitä mieltä, että aikaisemmin keväällä tehty vaalennuspesu meni vähän pieleen (heippa 100 e) samalla lähti kaikki elo hiuksista ja yritän vielä kasvattaa niitä.. Tarvitsen siis tämän, Kerastase Elixir Ultime, ja pirun kallista öljyä onkin. Kuiville hiuksille voin suositella myös neitsytkookosöljyä, joka tulee huomattavasti edullisemmaksi. Tarvitsen myös uuden kappaleen Redkenin All Soft-shampoota ja haluaisin kokeilla Dermalogican Shine Therapy-shampoota. Mistä ne sitten kannattaa ostaa.. eBayta vähän harkitsin tuon Kerastasen kohdalla, jos ostaisi vaikka sellaisen pienemmän, 50 ml pullon ens alkuun. Redken näyttäisi olevan sopuhinnoissa FeelUniquessa, josta, ihme kyllä en ole koskaan tilannut! Ja jos joku on kiinnostunut Armanin Eyes to Kill-luomareista, niin FUniquessa on L'orealin Cannes-kokoelma myynnissä, jossa näitä samantyyppisiä Infallible-luomareita hybridiväreissä.. 
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Paris-Color-Infallible-Eye-Shadow-3-5g

Niin ja se Dermalogican shampoo kannattaa ostaa varmaan Jersey Beauty Companysta.
 Kuva: chicprofile.Tätä en vaan voinut vastustaa, esim. Rouge Deluxissa hyvät kuvat (ks. linkkilista). Too Facd Summer Eye. Mulle vasta valkeni, että Natural Eyen jälkeen on tullut vaikka mitä silmiä, Smokey Eye, Romantic Eye, Natural at Night.. Mulla on siis tuo Natural Eye, ja tykkään aikas lailla.
Tässä vielä ennenmuinoin ottamani kuva. Otin muuten tuon alavasemman laatan kokonaan pois (Nude Beach) kun siinä oli sellaset kimalteet että.
Tuo Summer Eyen rasia on ohuempi, siitä paljon plussaa, tässä Natural Eyessa vie turhaa tilaa surkeussivellin, joka on ikäänkuin vetolaatikossa värinappien alla. Tuo Summer Eye on niiiin kaunis, ja kaunis pakkauskin. Vielä en ole ehtinyt paljon käytellä, mutta ihan hyvältä vaikuttaa. Mun. on. pakko. saada. vielä. Natural at Night, kas tässä:
Kuva: Iamthemakeupjunkie.blogspot. Aah, ihana.
Summer Eyen löysin Pretty.fi:stä, saako sitä oikein edes muualta (vielä?). Mukana Summer Eyessa oli näyte Shadow Insurancesta, jossa ystävällisesti näytettiin, kuinka paljon enemmän saat luomiväristä irti pohjustajan kanssa. Kiitti. En ole koskaan käyttänyt luomarinpohjustajia, tuo kuva teki kyllä vaikutuksen..
Kuva: Beautyspion.de. Tämmöisenkin kerkisin jo tilaamaan Love Itistä. MeMeMe Eye Inspire Fire Eyes, ihan sama tyyli pakkauksessa kuin muutaman vuoden takaisissa MACin baked-nelikoissa. Ihan jees, tästä oli tosin kannesta jo pettänyt liimaukset. Kostealla siveltimellä vaan sutimaan ja kivaa jälkeä tuli, sopii hienosti varsinkin vihreille silmille.

Ja yksi juttu vielä:
Tähän olen ihastunut, tosin vasta näytteen ja minikokoisen vartalovoiteen kautta. Yum-my. Mieluiten ostaisin ihan pienen pullon, kun noita hajuvesiäkin tuppaa kertymään ja sitten niihin kyllästyy. Tämä on ihana. En osaa kuvailla mitenkään tarkemmin sitä, mutta lo-ve-ly. Kiva löytää aina välillä uusi tuoksu.

Ei kommentteja: