perjantai 2. marraskuuta 2012

OPI Gold Leaf Top Coat

OPI julkaisi lakkakokoelman Skyfall uuden James Bond-elokuvan kunniaksi. Yawn. Eikuokei. Kokoelman lakat eivät sinänsä sytyttäneet, mutta lehtikultapäälislakka kylläkin. Ymmärsin, että jälleenmyyntihinta Jenkeissä on n. 30$, ei ihan hirveä. Olin aiemmin silmäillyt Rococo-sarjan lehtikultalakkaa, mutta sekään ei ollut kovin helposti saatavilla, eikä sinänsä edes halvempi.

Hintaa tuli eBaysta ostettuna n. 30 e. Kieltämättä yksi kalleimpia lakkahankintojani, mutta toisaalta en ole pahemmin viime aikoina lakkoja ostellut, joten ei se nyt niin kirpaissut. Testasin heti heittämällä edellisen lakkauksen päälle pari kerrosta Nfu Ohn musteensinistä jellylakkaa 119, jota en jostain syystä saa ikinä käytettyä vaikka se on upeus. Siihen vähän kultalakkaa, ja yes I'm happy. Luonnollisestikaan kuvani ei tee oikeutta lakalle. Hyvältä näyttää ja ihan aidolta kullalta. Musta cremelakka on varmasti myös hyvä vaihtoehto pohjalle, mutta en pidä mustista lakoista, eikä mulla taida mustaa peruslakkaa nyt ollakaan. Tummasininen on ihan toimiva myös. Ajattelin, että jos aksenttina tätä käyttelisi, ettei ihan hölvää joka sormeen, tehosteena ehkä parempi.

En odottanut näin hienoa pakkausta, tämähän täytyy säilyttää.

I was happy with the gold leaf TC and the package.
Tuossa suurennoksena.

Ikävämpi uutinen on se, että tullisäännökset muuttuvat ensi vuonna, ja nettishoppailijoille koittaa kurjemmat ajat.. ns. "tulliraja" tulee ensi vuonna olemaan n. 20 e (nyt n. 43 e), koska perittävän veron alaraja muuttuu viiteen euroon nykyisen 10 e:n sijasta. Verokannatkin nousevat. Eli nyt kannattaa shoppailla Jenkeistä, HongKongista ja ties mistä Kanaalisaarilta ja todellakin juuri nyt heti ennen jouluruuhkia, jolloin lähetysajat pitenevät normaalista. Onneksi olen aika omavaraisessa tilanteessa nyt, eikä hillittömiä himotuksia ja tavaratarpeita ole, ja lakkojakin tulee tilattua hillitty määrä. Harmi vaan juuri tuollaiset Strawberrynetit ja muut, toisaalta hehän ovat kai ystävällisesti maksaneet verot, jos heille maksukuitin skannaa, tosin tuohan on vaan sellainen hyvän tahdon ele.. ehkä sitä joutuu itsekin jatkossa koittamaan.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Makee lakka kyllä on. Olisko tumman violetin päällä myös hieno?

Anonyymi kirjoitti...

mitä hittoo!? miks tuo nettishoppaus vero juttu on muuttumassa?? entykkääyhtään

:D

Vanity kirjoitti...

Kyllähän tämä, CN, kuuluu vakavastiotettavan kynsiharrastajan kokoelmaan : ) Tumma violetti on varmasti loistava vaihtoehto myös, pelkäsin, että jos tosta pohjalakasta tulee joku harmaa kalvo, että se näkyy värillisen lakan kanssa mutta ei, eihän OPI niin amatööri ole.

Niinpä niin anonyymi, ihan arsestahan se on, valtio koittaa keksiä lisätuloja, sehän se pohjimmainen syy varmaan on : I