maanantai 19. marraskuuta 2012

Markettiostoksia

Tulee aika vähän pyörittyä kaupoissa kosmetiikkaosastoilla, netissä on vaan aina kaikki jännempää, halvempaa ja uutuudet nopeammin saatavilla, miksi siis ostaa kaupasta mitään? Joojoo onhan siinäkin puolensa työllistämisestä lähtien ja jos ostelee vähän niin sama kai se mistä ostelee plus että näkee sävyt tosielämässä.

Nyt oli kuitenkin pakko käydä ostamassa ripsiväri, Maybellinen Lash Stilettoa käyttelinkin kaaauan, se on ollut ihan kelvollinen tuote ja tilasin sen muistaakseni eBay UK:sta senkin takia, että en tykkää ostaa sinetöimättömiä ripsareita kaupasta. Hintakin tuli varmaan halvemmaksi kuin täältä kaupasta ostettuna.
Sitten otin käyttöön Diorin Diorshow New Look-miniripsarin, aijai, se oli hyvä. Voiko olla ripsarin laitto helpompaa ja tulee superhienoa jälkeä, huoh. Raaskisiko tässä joku kerta vaikka tilata sellaisen tai sitten Extasen.. Miniripsarin elinkaari ei ollut kuitenkaan kovi pitkä, niin Sokokselle oli suunnattava. Toivoin, että olisi jotain tarjouksessa, en viitsisi paljon yli kymppiä noista Lorkuista ja muista maksaa. Tämä on nyt sitten L'oreal False Lash Telescopic, 10,90 e. Nopean vetäisyn perusteella huomasin, ettei tuuheutta kauheasti herunut, täytyy seuraavan kerran sutia toinen kerros. Kai tällä nyt sitten pärjää. Huomasin kierrellessäni, että valikoimiin oli ilmestynyt Laylan Ceramic Effect-sarja, otin sävyn CE52, hintaa oli 9,90 e. Make Up Storen lakat kiehtovat myös jonkin verran, otin sitten vaaleaksi laventeliksi kuvatun hololakan Mariann, 14,50 e. Jaaa kerrankin osuin OPI-aleen, Hollandista otin kympillä Thanks a Windmillionin, joka onkin ostoslistalla ollut. Jos olisin kaikista maksanut normihinnan, lasku olisi ollut n. 60 e, huhhuh.

Tekisi niiin mieli ostaa MUSin glittereyeliner, joko violetti tai stten se kulta..muutkin ovat houkuttelevia.. mutta se käytännöllisyys, toisaalta tekisi nyt jotain uutta, pientä piristettä meikkiin, eli haluaisin, että sitä voisi käyttää myös arkena.. mulla oli joskus pari noita, mutta eihän niitä koskaan tullut käytettyä. Täytyy nyt hetki harkita vielä. Max Factorin Facefinity-meikkivoide on ilmeisesti uudistunut, pullo näytti tältä:
Kiinnostais juu, täytyy joku kerta käydä testailemassa sävyjä, hinta 19,90 ei kiva.
Tarjouksessa olevat Color Elixir-huulipunat (kai ne näitä oli) kiinnostaisivat myös, kympin paikkeilla hinta. Tulee vaan niin vähän käytettyä huulipunaa nykyään, mutta jos nyt kuitenkin koklais..
Haisukejoulupakkauksista osui silmään Lancomen Miracle, ihan se alkuperäinen perusjuttu, sitä mulla ei ole ollut pitkään aikaan.. nuuuhkis.

Layla Ceramic Effect CE 52, eiks kannata melkein hakea pois?

Talvella kannattaa myös lotrailla öljyillä.
Tykkään käyttää Kerastasen Elixir Ultimea ennen pesua, vaikka voisi ajatella, että se menee vähän hukkaan, mutta jos pesee hiukset vaikka joka toinen päivä (illalla), niin toisena päivänä voi laittaa vaikka yhden pumppauksen verran hiuksiin päiväksi, jos illalla sitten pesee hiukset tai pari tuntia/puoli tuntia ennen pesua, jos ei päiväksi halua laittaa. Tai testaa sitten vaikka vapaapäivänä miten tuote toimii omissa hiuksissa. Tuo 50 ml:n pullo maksoi kampaajalla alle 15 e. Tämä ei varsinaisesti jätä hiuksia rasvaiseksi, mutta en pitänyt viimeksi tunteesta, kun laitoin kosteaan, vastapestyyn tukkaan jätettäväksi.. Näitä öljyjähän on nyt ihan joka sarjalta tarjolla.

Tuossa vielä hiustökötin INCI.
Ylemmässä kuvassa lisäksi Vichyn Nutriextra extraordinary oil, ravitseva kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille ja CND:n manteliöljy Solar Oil, talvella on melkein pakko olla joku öljy kynsille, muuten hukka perii.
MUS Mariann halusi vielä tulla esittäytymään. En nyt tiedä onko holous tässä ihan tyrmäävä, mutta kai tämä ihan kiva talvilakka on. Täytyy tsekkailla vielä vähän eri valoissa.


Ei kommentteja: