lauantai 2. helmikuuta 2013

Nam

 Kyllä siis. Mun täytyy ostaa kaikki uutuudet. Milkan levyistä on nyt testattu riisisuklaa ja tuo Luflée-ilmapallolevy (250 g), popcorni vielä uupuu. Juu oli ihan hyvää, hinnat about 2,99. Pandan Popit.. jelly syöty, ihan jees, Crunchy (160g), ihan hyvä sekin, yksi versio siitäkin vielä testaamatta. Ruis Nacho (130 g), joo-oh, en ole nachofriikki, mutta kyllä tämä menee, kermaviilidippiä messiin niin ihan snack-kelpoinen. N. 17 "nachoa" = 110 kaloria, ei paha. Rainbow Toffee Duo (200 g, 2 e), tämä on halpis-Dumle, ei paha, tumma toffee ja tumma suklaapäällyste+ vaalea toffee ja maitosuklaapäällyste.

Merkkari Mix, piti ostaa riistohinnalla Postista (180 g, 2,10 e), mutta kun en ollut menossa kauppaan ja pitihän näitä päästä testaamaan. Nooh. Hyvä puoli on varmaan se, ettei näitä voi syödä kauhean nopeasti. Merkkarit ovat pienikokoisia, varmaan jotain 10 ja 20 sentin kolikoiden väliltä. Merkkarit häipyivät markkinoilta kai 80-luvun lopussa, en osaa kuvitella, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät tunne merkkareita.. itse odotin hedelmämerkkarin makua.. hmm nostalgia. Kuitenkin nämä ovat sellaisia paikat-jää-kii-karkkeja, ei tule varmaan joka viikko osteltua. Pepe XXL, tässä siis Paksu Pepe-lakupaloja ja toisessa pussissa salmiakki/suklaasalmiakkipaloja (250 g). 

Kivaa, koska suosikkilakuni on oikeastaan juuri Paksu Pepe, tavislakumakuna. Suklaan ja salmiakkilakun yhdistelmää en välttis ymmärrä, mutta saan nämä varmaan syötyä. Jaaa sitten oli vielä Mentos Tuttifrutti, ihan hyvä sekin, mutta se vadelmalakritsi.. se oli niin hyvä. Ai ja nuo Pollyt (180 g).. no en varsinaisesti ihastunut. Maitosuklaapollyja, sitruunakuorrutettuja ja lakritsikuorrutettuja.. Polly Rocks.. ei kiitos en taida itse syödä pussia loppuun.

Mitä ostan uudelleen.. vaikea sanoa tässä vaiheessa. Ehkä Paksu Pepe lakuversiota pussissa, mahdollisesti Milkan riisisuklaata.. tosin se ei edelleenkään ole sellaista riisisuklaata mitä haluaisin, parempi olisi varmaan tehdä itse. AI NIIN. Taidan lähteä katsomaan, onko niitä uusia Fazerin Dumle Donitseja kaupassa.
Nyt ei passaa käydä vaa'alla.. älkää nyt tuollaisella syötöllä julkaisko uutuuksia.. pistin tilaukseen Tracy Andersonin Mat Workoutin, palataan siihen sitten kun se saapuu.

6 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Mun täytyy kanssa ostaa aina uutuudet, mutta onneksi mulla rajoittuu ne niihin, joista arvelen tykkääväni. :D Merkkareita en vielä ole bongannut täältä karkkihyllyltä, mutta ostan ehdottomasti kun sellaisen näen. :D

SuperHotFemale kirjoitti...

Mistä olet ostanut Milkaa? Olen tuonut Milkan suklaita aina ulkomailta, kaupoissa (Suomessa) en ole nähnyt pitkään aikaan. Milkan suklaat ja varsinkin lehmäsuklaa (maitosuklaata ja valkoista suklaata lehmäkuviossa)! <3

Vanity kirjoitti...

Belegwen, näinhän se täytys tehdä, en mäkään ihan kaikkia uusia osta, mutta toisaalta tykkään melkein kaikesta namista heh, ettei siihen paljoa ulkopuolelle jää.. mutta jos vain.. maistaa, niin ei kai se haittaa : D

Superhottis; nyt ainakin Citymarketeista löytyy, K-supermarketissa näin ja jo Sokoksen ruokaosastollakin.. K-kauppoihin tuntuu uutuudet tulevan nopeiten.

Charming Nails kirjoitti...

Milkaa on Ärrällä, joissain K-kaupoissa ja Cittareissa. Merkkarit ja Dumle donitsit ( sikahintaisia ) bongattu eilen Cittarista :) S-ryhmän kauppoihin ei ikinä tule uutuuksia, joutuu käymään vieraissa jos haluaa uudet karkit ;)

Mimosa kirjoitti...

Dumle donitseja bongasin Valintatalosta ja otin viimeisen paketin :D Kyllähän nuo söi, mutta.. meh.

Itse ostin Pollyjä tänään Valintatalosta, sinne oli jopa niitä tullut, sekä muita uutuuksia ja Duudsonit -karkkeja :D

Keskolla menee lujaa, kun uutuuksia tulee tiuhaan :)

Vanity kirjoitti...

Aijaijai kävelin Valintaladon ohi illalla, ja mietin, että oiskohan siellä, ei siellä varmaan ole, enkä poikennut sisään. Mua ei se dumleus niinkään kiinnosta kuin hyvä donitsi, sellaisia ei saa mistään. Arnoldskin on sellanen ylihintanen eikä ne niin hyviä aina ole.. täytyy toki maistaa noita dumleuksia. Duudson-pusseja katselin yks päivä, täytyy nyt katsoa tuleeko ostettua.