maanantai 28. tammikuuta 2013

Päivän meikki ja muuta

Tässä taitaa suurinpiirtein olla eilinen meikki. Edellisenä iltana mietin, että täytyisi saada unen päästä kiinni kun oli aikainen herätys. Yhtenä keinona ajattelin, että mietin mitä luomiväriä laittaisin, kun taas vähän alkaa kyllästyttämään kaikki. Luomiväriksi valikoitui YSL:n Ombres Vibration duo nro 37, jossa on tummahko ruskea ja kuparinen, vai mikä tuo oikeastaan on.. ei se oranssikaan ole vaikka vähän siltä näyttää. No kuitenkin ihan lempparisävymaailmaa. Hyvin kimaltavat sävyt kylläkin, mutta ei se mitään.

Pohjana mulla oli Armani Designer Lift nro 3, taitaa olla keltaiseen taittava vaalea sävy. Tämä on ihan ookoo meikkivoide, en onneksi ole mitään normihintaa maksanut. Irtopuuterina Riothermin Aquaradiance 200, taitaa olla Strawberrynetin hankintoja. Harmi, että Biotherm lakkautti kasvomeikit. Peitevoiteena iänikuinen Biotherm Forget it 10. Poskiin laitoin ensin voidemaisen Fusin Beautyn Crave-sävyn, joka on siis persikkainen ja sitten irtopuuterin jälkeen vielä Dolce&Gabbanan 20 Peachin, joka tässä näyttää pinkkiin taittavalta.

Ripsirajaan laittelin vähän tuota YSL:n tummanruskeaa, lähinnä siis ulkoreunoihin. En tee koskaan mitään rajausta laidasta laitaan, se ei sovi silmälleni ollenkaan. Jotain muuta tummanruskeaa laitoin varmaan myös hiukan, monesti käytän Too Facedin Natural Eye-paletista  Cocoa Puffia tai Sexspressoa (uu miten kekseliäs nimi). Luomarirajauksessa yleensä aina MACin sivellin 212. Aih, unohdin näköjään kokonaan siveltimet kuvasta; meikkipohjan kanssa tietty Shiseido (osta nyt ihmeessä se jo, jos et vielä ole =). Puuterimaiseen poskariin käytän Body Shopia tai MACin 116. Haluaisin sen MACin vinopäisen, olikos se 168. Joku päivä sitten.

Ripsissa L'orealin False Lash Telescopic, ihan ookoo kaiketi. Ripset käännä tietysti aina, sen pitäisi olla yhtä automaattista kuin että laittaa kosteusvoidetta. Käytössä Shiseidon härveli, eBaysta tämäkin. Apuna pesty vanha ripsivärin harja, jolla erottelen ripsiä ennen ripsarin kuivumista. Sellainenkin täytyy olla aina valmiudessa. Olin tuhma ja hieman arvostelin tuota Diorin nudepunan laatua; Burberryn jälkeen se tuntui huonolta, mutta huomaan, että laitan sitä joka aamu. Eikai niissä Burberryissäkään mitään vikaa ole, päin vastoin, tuo on vaan löytänyt aamulla tiensä kätöseen nopeammin. I love it. En käytä huultenrajausta.

Tein sitten Escentualiin tilauksen. (UK; postarit Suomeen n. 5£). Siellä oli nimittäin ale tuossa alkukuusta, joten ei tarvinnut enää perustella itselleen niin paljon tilauksen tekoa. Kaikki oli yli 20% alessa, esim. tuo Nude Shimmer-puuteri maksoi n. 25£, normaalisti n.30£. Otin lisäksi Charnelle-lakan, Extase-ripsarin ja vilkaistuani netistä muutaman swatchin, uskalsin tilata Nude-peitevoiteen, sävy 001 Ivory.  Kuvaan halusi myös tuo pikkuhuulari, joka ei ole Eskestä, vaan eBay-ostos. Ostokset ovat vielä korkkaamattomia, paitsi tuo Nude-puuteri, katsotaas jos opin käyttämään sitä, ainakaan siitä ei mitään överishimmereitä tullut, niinkuin pelkäsin. Diorin kevät on myös Escentualissa ja jotainhan siitä oli tilattava.. se nähdään myöhemmin.

Nyt alkaa uusi retrosarja. Kestää ainakin tämän postauksen. Mulla on hirveästi kuvia koneella, ja juu niitä ois hyvä karsia kun vievät kapasiteettiä.
Miten mulla on voinut olla noin monta OPIn Designer Series-lakkaa? Kumma muuten ettei OPI ole jatkanut sarjaa sellaisenaan, tuleehan sieltä jotain pari lakka vuodessa, mutta holojahan ne eivät ole, kuten alunperin. Oijoi. Mulla on enää 3 tai 4, mutta itsehän olen niistä luopunut.

1 kommentti:

Pumpulipupu kirjoitti...

Minäkin mietin joskus meikkejä kun en saa unta! :)

Ihanaa oli päästä taas ihastelemaan sun meikkejä! :)