lauantai 4. tammikuuta 2014

Alkuvuoden säätöä

Pieni katselmus viimeaikojen hankintoihin ja projekteihin.
No tule nyt sitten kuvaan jos on pakko. Ainakin meilläpäin Emotionissa on ollut aika paljon aletuotoksia, tosin joulunjälkeissä hulinoissa en ole vielä edes käynyt. Tämän ostin joskus syksyn puolella alesta, Dior Jelly Lip Pen sävyssä 636 Carioca. Onhan se ihana, teki mieli jo ilmestyessä koettaa, olisin tilannut Escentualista, mutten sitten kuitenkaan.

Hmm mihkähän olen tämänkin laittanut..Sleekin luomiväreistä mulla ei ollut kokemusta, kovasti niitä on kehuttu, ulkonäkö on ollut halppisten halppis-luokkaa.. tässä Vintage Romancessa oli niin kauniit sävyt, että oli pakko ostaa. Oisko reilun kympin tullut hintaa, eBay UK:sta. No kai se siihen hintaan on ihan ok, kerran olen tainnut ehtiä stiä käyttää, voisi taas ottaa asiaksi. Täytyy nyt katsoa tarvitseeko näitä hankkia sen enempää vai riittääkö tämä kokemus. Nuo punavioletit ovat kyllä kauniita.
Tämä taitaa olla OPIn Alcatraz..rocks, näistä on niin vaikea saada hyvää kuvaa, mutta jokainen glittertekstuureja käyttänyt tietää.. sen, eli it factorin. Glittertekstuurit elävät ja voivat hyvin toistaiseksi. Seuraava innovaatio on China Glazelta tuleva ryppychrome. Joo-oh. Itse tässä tulee mietittyä mihin suuntaan lakkaharrastus on menossa, maku muuttuu, olen monesti koittanut perustella itselleni, että kyllä ihminen voi selvitä 150 lakalla, ei varmasti tarvitse enempää. Jos ottaisi sen tavoitteeksi. Sittenjokupäiväkunehtii.
Tein ensimmäisen tilaukseni ikinä Elfille, ehkä myös viimeisen, no ei välttämättä. Jännästi pakattu kaikki nuo siveltimetkin ripustettaviin muovikoteloihin, se on ehkä vähän tuhlaamisen tuntuista. Lähtiköhän se siitä, kun ihana BeautyWithBrittanyxoxo kehui Heartbreaker-poskipunaa, että menin pitkästä aikaa seikkailemaan elfin sivuille. Olin siellä ennenkin suunnitellut tilausta, mutten kuitenkaan edennyt suunnitelmaa pidemmälle, eniten kiinnosti Studio-sarja. Sitten tajusin, että tarvitsisin kaikenlaisia siveltimiä, mutten välttämättä viitsisi maksaa 20-40 e kpl, vaikka toki kannattaa ostaa vähän ja laadukasta.. eikä niitä siveltimiä oikeasti tarvitse hirveää arsenaalia. Koko kasa postareineen oli n. 35 e, sivuilla taisi olla silloin 40% alennus. Siinä on nyt sitten luomiväri- ja peitevärisivellintä enimmäkseen, pari poskipunaa ja yksi eyelid primer. Jokaisen (sivellin)pakkauksen (ja varmaan muidenkin) takana on tarkat "ohjeet", mulla ei nyt tässä ole kuvaa, paitsi että näkyykös tuossa.. olen vasta avannut tämän Angled foundation brushin, jolla oikeastaan ajattelin tasoitella voidemaista poskipunaa.. tai sitten voisin kokeilla meikkivoiteen levitykseen. Olen vielä vähän ??? näiden kanssa.
Englannin eBaysta tuli napattua tällainen, tai huudettua, hintaa tuli n. 20 e postareineen.

 Vähän puuterimaista luomiväriä, vähän voidemaista, yksi huulikiilto, vähän glowia ja yksi puuterimainen poskipuna. (Ja meitsin sormi törkättynä tuohon oikeaan yläkulmaan.. ihan tarkoituksella).

Ei kommentteja: