maanantai 27. tammikuuta 2014

Muutama uutuuslakka

No mutta, eihän nämä kaikki uutuuksia ole, mutta melkein. Sain vihdoin ja viimein tilattua OPIn Solitairen, jota itseasiassa testailin pikkupullosta, enkä ollut mitenkään blown away, mutta sitten tajusin, että tarvitsen juuri sellainen kimalteisen lumihiutalelakan. Mukana tuli Tiffany Case, molemmat siis viime kesän Bond-kokoelamsta, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Solitairella en vielä lakannut, mutta Tiffanya testailin (pikkusormi) enkä ole pettynyt. Mietin vähän, että minkä näistä uusista sinisistä tilaisin, koska olin miettinyt Mariah joulun Kiss me:tä ja onhan mulla kai jotain IsaDoraltakin.. tämä on kuitenkin hyvä. Tein tilauksen myös Cesarsille, toimitus olikin tosi nopeaa.

Sieltä lähti mukaan China Glazen Sea Goddess-sarjan Sand dolla make you holla (nimetön, kaksi kerrosta), joka ei nyt sitten ehkä ihan räjäyttänyt tajuntaa, toisin kuin kokoelman Wish on a Starfish (taisin laittaa jopa kolme kerrosta), josta pelkäsin ettei se sovi ihonsävyyni, mutta ei siinä suurempaa ongelmaa ollut, tykkään. Tämähän on siis kultapinkkitekstuurilakka. Se tummempi kiinnostaisi myös, ehkä se kotiutuu myöhemmin.

Etusormessa sitten Gwen Stefani-kokoelman tyylikäs ja hillitty satiinikulta LAMB, taitaa olla vain yksi kerros, jei, sopii hyvin hätäiselle lakkaajalle, kuten myös nopeasti kuivuvat ja anteeksiantavat hiekkalakat. Hiekkojen kanssahan ei hirveän tarkka tarvitse olla. Alunperin ajattelin olevani suht immuuni Gwen-kokoelmalle, en ennakkokatseluissa löytänyt mitään kiinnostavaa, toki se kromi kannattaa hankkia jos sellaiset innostaa, mulla on yksi vanha Maybellinen Mirror-lakka, joka on ihana superkromi, mutten vaan mitenkään muka ehdi sitäkään käyttää. Jos punaisen ystävä on, kokoelmassa on tietty upea punainen signature-sävy ja myös satiininen (rubbery?) musta, mutta en itse käytä mustaa. Eli loppupelissä kokoelmassa saattaa olla paljonkin kiinnostavaa hankittavaa, hot pinkistä tykkäsin kyllä, eikös siellä jonkinlainen hologlitterikin ollut?
Päälilakkaa on ainoastaan nimettömän valkoisessa Sand dollassa.
Miten tuo oikea käsi on aina niin vaikea kuvata.. Sitten innostuinkin tilaamaan lisää Essien Encrusted Treasures-sarjaa, alunperin otin vain Belugarian ja On a Silver Platterin (mieletön), mutta nyt lähti mukaan Lots of Lux (etusormi), keskisormessa hyvin metallinen, mutta hienojakoinen Ignite the night, nimettömässä ongelmalapsi Belugaria ja pikkusormessa Hors D'Oeuvres, ihana kullan ja hopean sekoitus. Lots of Lux ei nyt vielä vakuuttanut, olisi ehkä sitten tarvinnut kiiltolakan päälle tai jotain, sen verran tylsän mattaiseksi se jäi. Belugaria ei vieläkään vienyt sydäntäni (siinä päälilakka, kuten taitaa olla Ignitessäkin), mutta nämä muut ovat ihania, suosittelen. Minulla oli siis nämä kaikki skittlesinä, enkä käytä foliometodia, vaan hankalampien lakkojen kanssa aina Pirkan poistoainetta, ei ollut niin kauheaa ollenkaan. Ainoa vaan, että tähän aikaan vuodesta kynsinauhojen hoito on aika vaativaa, joten öljyä, öljyä vaan peliin.

Ei kommentteja: