perjantai 3. huhtikuuta 2015

Lakkahulluus..

Olen antanut periksi indie-innostukselle. Yhdessä vaiheessa ajattelin, että ei, mun ei tarvitse lähteä tuohon, mulla on aika lailla kaikkea ihan tarpeeksi. Joopajoo. Täytyy sanoa, että tällä hetkellä OPIt ja China Glazet eivät paljon kiinnosta, esim. F.U.N.in überblingiä saa melko samaan hintaan kuin mitä OPIt maksavat Suomessa, siis n. 17 e. Ebaysta en niin hirveästi viitsi enää tilalla, kun tuntuu, että sen kerran kun sen tekee, tulee väärä lakka ja sitten siitä seuraa taas oma hulabaloonsa, koska myyjät eivät välttämättä toimi samanlailla kuin nettikauppa toimisi. Jos Ebay-myyjä esim. lähettää väärän lakan arvoltaan 8$, ja pyytää minua lähettämään sen takaisin Jenkkeihin, että voisi sitten lähettää oikean sävyn. Lähetys maksaisi maksikirjeenä toistakymmentä euroa ja sitten odottaisin taas pari viikkoa, että oikea lakka saapuisi.. eih. Plus tietenkin Jenkeissäkin ilmeisesti nousseet postimaksut, ns. tullirajat ja Euroopassa taas Royal Mailin rajoitukset, joka tietty vaikuttaa nettikauppoihinkin, mutta anyway.

Kategoriassa yllättäjät Picture Polish Whimsy. Tämä on tilattu Nailista Shopista, taitaa olla Belgiassa, ei tarvitse miettiä tulliasioita. Lakka on ihanan raikas ja kuvassakin näkyvä kultashimmeri tuo kiiltoa lakkaan, joten sitä ei tarvitse päällystää välttämättä millään, eikä sitä meinaa malttaa vaihtaa pois lakkauksen vaihdon aikaan, koska se on niin kaunia.
Pistin peliin tällaisen lähikuvan F.U.N Lacquerin Pay Daysta (H), foil effect lukee ja holo polish, no eihän se oikeastaan holo ole.. mutta sanoisin lähinnä minx-efektiä oleva lakka mitä voi olla, kuin sulanutta metallia. Todellakin sarjassamme niitä, joita tekee mieli vaan tuijottaa, että voiko tämä olla tottakaan. Ihan äkkiä ei taida tulla samanlaista vastaan.
Tässä vielä salamalla. Kannattaa käydä vaikka paikan päällä Cesarsshopissa katsomassa, jos ja kun Helsingin keskustassa on liikkeellä. Hieman ärsyttävää kun noissa kuvissa partikkelit näyttävät niin "irtonaisilta", ei lakka tuollaiselta oikeasti näytä.
Omat F.U:Nini olen tilannut Cesarilta, Hypnotic Polishilta Hollannista, F.U.Nilta itseltään Singaporesta ja öh, pari Romaniasta Polishinaililta. Muuten ihan moitteetonta palvelua, mutta Singaporen paketti viipyi matkalla muistaakseni yli viisi viikkoa, joten voi olla, että en ihan heti sieltä tilaile uudelleen. Kuvassa oleva Anna on kaunis, violetinsininen vai olisiko periwinkle, apua en edes osaa sanoa minkäsävyinen, aika hillitysti holografinen lakka, ehkä siksi olinkin aavistuksen pettynyt siihen, kun se ei ollut niin IN-YOUR-FACE-kimallusta kuin kuvittelin, mutta enpäs nyt toisella yrittämällä taidakaan niin pettynyt olla, ei mulla oikeastaan ole mitään tällaista ennestään.
El Corazon kiinnitti huomioni joskus kun näin kuvia easter egg- ja dalmatialais- ja ties mistä kokoelmista, noita edellämainittuja ja vaikka mitä muuta löytyy Hypnoticilta reilulla vitosella kappale. En ole vielä kokeillut näitä, otin pari tuollaista matte effect lakkaa. Merkki on siis venäläinen, kokoa pullolla on 16 ml ja näyttää olevan vielä Big-5-free.
Glam Polish miksi kidutat minua. Kuvassa You and Me (But Mostly Me), ihan kiva kultaholo. Olen tietenkin iskenyt silmäni kokoelmiin, jotka ovat kokoajan ja jokapaikassa out of stock. Cast a Spellit, Mid-winter's Dream.. huoh. Eilen näytti olleen restock Hypnoticilla ja ne ovat taas loppu.
Spellillä on kyllä kauniit pullot ja kivahan oli tämä lakkakin, Blind-Worm's Sting, hieman hitaanpuoleisesti kuivuva. Ostospaikka on Nailista Shop.

 More than enough already.. sitten vielä nämä, nyt kun kotomaassa on Zoya Pixie Dusteja saatavilla niin.. jooh olihan se tehtävä vähän hankintoja. Tomoko, Cosmo, Lux, Cosmo. Ja lisää on tulossa.. mutta.. onkohan aika vähän ajanut jo näiden ohi? Alla oli tietysti OPIn Glitter-off, joka toimii kohtuullisesti, jostain syystä mulla ei oikein irtoa lakkaus kärjistä, mutta toisaalta lakat eivät myöskään lähde omia teitään.Lisäksi nuo glitterit ärsyttävät aina kynsinauhojani, tuntuvat melkein tulehtuvan, täytyisi välillä laittaa vain kärkiin, se voisi näyttää vähän tahdikkaamaltakin.

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Mulla oli sama homma; tarviiko noista innostua. No kyllä tarvis ja itsekin Hypnotic Polishin tilausta odottelen :) kyllä indiet vei mennessään eikä jaksa kiinnostua noista uusista OPI kokoelmistakaan. Ja kun peel-off aluslakat on keksitty niin jaksaa glittereitä käyttää :)

Vanity kirjoitti...

Ah, Hypnotic Polish on ihana paikka, oikea aarrearkku. Tekisi mieli taas tilata kun DL:n Wow Prismeja on saatu sinne lisää pitkästä aikaa, mutta pitää varmaan nyt vähän jarrutella. ILNP on sellainen mihin pitäisi tutustua, mutta apua, kohta on taas nurkat täynnä tavaraa. Tämä harrastus on kalliimpi kuin se kun ennen tilattin OPIa vitosella ; ). Toisaalta peel-offit on todella hyvä juttu, niin ei tarvitse pelkästään katsella niitä kauniita glitteripulloja vaan niitä pääsee ihan käyttämäänkin..

Mimosa kirjoitti...

Onneksi Llarowelta ja Hypnotic Polishilta voi tilata uudempia Dance Legendin lakkoja, kun kuluttajan ei voi vieläkään tilata niiden verkkokaupasta (Venäjällä on joku postituskielto ulkomaille ilmeisesti?).

DaLen Owl In Love -kokoelma ihastutti kahdella lakalla, joista se thermo ei kait tullu HP:lle tai sitten se myytiin loppuun, mutta sain sen yhden sentään (sydänlakkaa en halunnut).

Singaporessa oli joskus myös jotain häikkää, kun sieltä yleensä tulee 1-2 viikossa ja memeltäkin sain odotella poikkeuksellisen pitkään.

Vanity kirjoitti...

Ai postituskielto lakoille vai ihan yleisesti postituskielto? Mietin joskus sitä suoraan tilaamista DaLe:lta mutta ajattelin, etten jaksa odottaa viikko-, mahdollisesti kuukausikaupalla toimitusta.. toivottavasti MiNailsille tulisi täydennystä pian. Mulla on tällä hetkellä Smartpostin eli pakettiautomaattitoimitus jossain motissa, ettei tämä posti oikein meinaa kulkea kotomaassakaan.

E-S kirjoitti...

Sun F.U.N lähetys Singaporesta on kyllä matkannut erikoisen pitkään! Mä tilasin viimeksi nyt alkuvuoden alennuksista sieltä ja parisen viikkoa siinä taas kesti että lakat oli perillä. Ihania kun ovat, niin pääasia vain että jostain saa hommattua. ;)

Vanity kirjoitti...

FUNit on ehkä ihanimpia kaikista, mutta jonkin verran on hutejakin tullut, joka tietty harmittaa jos maksaa jotain suomihintoja. En itse tilannut tosta alesta kun tuntui, että kaikkea on EHKÄ just nyt riittävästi... helmikuussa on muuten tulossa taaaaas uusi kokoelma, en tiedä siitä vielä enempää, mutta ehkä se selviää ensi viikolla kun putiikki tulee lomalta.