tiistai 5. toukokuuta 2015

Unboxing Apo-rot

Eteeni osui saksalaisen verkkoapteekin linkki tässä jonkin aikaa sitten, klikkasin sitten ja katsoin. Oh? Olin joskus aikaisemminkin törmännyt sivuun, mutten ollut kiinnostunut, lähinnä ihmettelin mainosta, koska kuvittelin, ettei mitään lääketuotteita saa tilata ulkomailta Suomeen.. no ei se nyt ihan niin ole. Nyt kun sitten klikkailin kauppaan toista kertaa ihan vapaaehtoisesti niin eteen tuli sivu, jossa mainostettiin mm. Priorinia ja huomasinkin, että hintahan on huomattavasti halvempi kuin Suomessa. En ole varsinaisia "hiusvitamiineja" syönyt nyt aikoihin, jossain vaiheessa söin biotiinia, mutta en ole katsonut tarpeelliseksi nyt sitäkään, sitä paitsi se on ylihintaista Suomessa niin ajattelin, että jos sitä vielä syön niin tilaan jostain muualta. IHerbiä en ole käyttänyt enää, koska siellä ei tainnut olla PayPalia käytössä ja vaikka olisikin niin ns. tullirajat ovat rasittavia, liikaa vaivaa.

Miksei noita hius- ym. kauneusravinteita voisi syödäkin, mutten ala maksamaan niistä mitään älyttömiä summia. Tosiasia on kuitenkin se, että niitä on syötävä pitkään ja jatkuvasti, että niistä olisi mitään hyötyä. Voihan jotain toki syödä vaikka kuurina muutaman kuukauden, mutta jos esim. haluaa "vahvemmat" hiukset, niin kai niitä nappeja on vedettävä kokoajan, että tulos pysyy jos sellaista on tullutkaan? Itse uskon lähinnä ravinnon ja elintapojen kokonaisvaltaiseen vaikutukseen, otan sitten välillä Beroccaa, jossa on superannokset B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia, vähän kalkkia, foolihappoa, magnesiumia ja sinkkiä, lisäksi otan välillä lisämagnesiumia, kalaöljyjä sen lisäksi että syön kalaa, pellavansiemenöljyä ja tietysti D-vitamiinia.

Mutta, jos halavalla saa niin miksei.
Tosiaan jos lääkkeitä haluaa tilata, niin kannattaa tutustua tullin ohjeeseen asiasta. Itse tuskin hirveästi alan niitä tilailemaan, Beroccaa olisinkin mielellään tilannut, mutta yllätys, siellä ei ollut kuin perusmakua, jota en siedä, lisäksi hinta taisi olla korkeampi kuin Suomessa, että se siitä. Katsoin yhden unboxing-jutun, ja siinäkin kiinnitin huomiota pakkaamiseen tai sen puutteeseen.. hmm. Päällä oli jonkin verran pehmustemuovia päällä, mutta itse tuotteita ei oltu pehmustettu mitenkään, yksi protskujuoma oli avonaisessa pikkumuovipussissa ja yksi lasinen pullo vähän kuplamuovissa. Katsomassani jutussa oli tilattu shampoita, eikä niitä oltu kai mitenkään erikseen pakattu, että riskihän tuossa sitten vähän on..
Olen maistanut muutamaa Fit Feelgoodin protskujuomajauhetta tai mitä tämä on, tällaista ns. ateriankorvikejauhetta, ihan hyvää, tai voisi sanoa jopa parasta mitä olen maistanut, kun yleensä nuo ovat niin pahoja, ettei meinaa enää uskaltaa maistaakaan. Suomessa myynnissä on 3 makua, hinta n. 13 e.. tuolla oli ehkä n. 7 makua, ja hinta 5,99 e..(koko 430 g). Jauheen voi sekoittaa veteen tai maitoon ja purkissa on annostuslusikka mukana. Ylhäällä vasemmalla myös 100g C-vitamiinijauhetta 1,89 e, Fit Feelgood-patukka 1,41 e ja Fit Feelgood valmisjuoma, jota olen maistanutkin esim Pina Colada-maussa Suomessa, nam, tämä suklaa-banaani maksoi 2,49 e, Suomessa hinta n. 3,50-3,90 e.

Toimituskulut putiikissa ovat tosiaan 8 e, yli 100 euron tilaukselle ilmainen toimitus.
Patukoista voisikin laittaa makuarviota myöhemmin. Tilasin pari Clif Baria, 1,99 e kpl, en ole aiemmin maistanut, sitten noita kaurajuttuja Energy Oatsnack (65 g) 1,29 e kpl, Kuusenkerkkänamuja eli Vogelin Santasapina Bonbons, rakastan, 1,96 e pussi, kun Suomessa hinta on reilut 4 e. Ostin myös kuusenkerkkäsiirapin joka maksoi 7,60 e, Suomessa n. 18-19 e. Tuo ylävasemmalla oleva patukka maksoi 1,45 e.
Niin ne hiusvitamiinit. Pahoittelen kuvan laatua, vaihdan siihen ehkä toisen vähän myöhemmin. Doppelherz aktiv 60 tablettia, 5,11 e ja 5,83 e. Piitä, biotiinia, sinkkiä, toisessa hirssiuutetta, jota myös Priorinissä. Ainoa huono puoli nuo julmetun kokoiset tabletit, jotka voi tosin myös puolittaa. Alla pakkaus Gehe Balance biotiinia 5 mg, 60 tbl, 6,13 e. Eli kolme pakettia erilaisia hiusvitamiineja reilut 17 e?
Kosmetiikkaa löytyy toki myös ja varmaan eksyy jatkossakin ostoskoriini. Eucerin Even Brighter-pigmenttihoito 12,80 e, Suomessa n. 30 e. La Roche Posay Active C- silmänympärysvoide 15,14 e, en tiedä onko vielä Suomessa myynnissä. LRP Anthelios XL huulivoide aurinkosuoja 50, 6,01 e, Suomessa 10-15 e. Ylävasemmalla oleva after sun voide oli kaupanpäällinen ja alhaalla oleva Vitamin Creme näyte.

Tilauksen saapuminen kesti kaksi viikkoa, tilasin sunnuntaina, seuraavan viikon maanantaina tuli lähetysilmoitus ja siitä viikko eteenpäin maanantaina tuli kotiovelle asti, mutten ollut kotona, joten postiin. Lähetystä pystyi seuraamaan loppuun asti. Vähän ehkä huolettaisi tuo pakkaaminen, jos esim. nestemäisiä tuotteita ostaa, auttaisikohan jos laittaisi viestiä tilauksen yhteydessä (Jos joku käyttää esim. Planturin shampoota, se maksaa tuolla n. 8,90 e kun taas Suomessa n. 19 e). Pakkauksissa on tietysti vain saksankieliset ohjeet ja tekstit, mutta kai siitäkin selviää. Kyllähän tosiasia on se, että joku päivä kun taas on aikaa niin alan selailemaan tuota kauppaa ja tekemään ostoslistaa..

Ei kommentteja: