keskiviikko 23. joulukuuta 2009

FOTD 23.12.2009

Päivän meikkiä, nyt on vielä epävarmaa, pääseekö tätä ihastelemaan kukaan muu, hah. Olen vähän odotellut vastausta Ebay-myyjältä tuosta muussiksi menneestä NYX-paletista I Dream of Barbados, otin sen nyt kuitenkin käyttöön, tai sen mitä siitä on jäljellä. Tuote oli pehmustettu keskeltä, ei lainkaan paletin päistä + lähetetty pehmustamattomassa kuoressa, ja myyjän mielestä "delivery fault". Jooh.
Nyt pakkasilla olen siirtynyt puuterimeikistä meikkivoiteeseen ja käytellyt Kevyn Aucoinin vaatimattomasti nimettyä The Liquid Airbrush-voidetta sävyssä LQ 02. Ihan hyvää kamaa tämä on, parempi kuin muistin. Jotenkin oli jäänyt käsitys, että se jymähti ihohuokosiin, mutta en nyt ainakaan havainnut sellaista. Irtopuuterina käyttelen sekoitusta MACin Prep+Prime Transparent Finishing Powderia ja Cliniquen Blended 08. MACin puuterissa on muuten 9 g ja Cliniquen 35 g.. sekoittelen ehkä siksi, että pelkään tuota valkoista puuteria ja pelkään myös, että se LOPPUU, aika unelmankevyttä se kyllä on ja ostan ehkä uudestaankin.
Poskarina Paula Dorfin Cheek Color Cream Playmate, peitevoiteina Biothermin Forget it 10, Benefit Boi-ing 01 and when all else fails päälle vielä Paula Dorfin Magic Stickiä #1. Dorfit ostettu Mansikkalasta.
Ripsarina Maybellinen Pulse Perfection, joka alkaa ehkä vetelemään viimeisiään.. jo nyt. Ei se mitään, emme varmaankaan tapaa uudelleen.
Reunassa vielä MACin mahdollisesti aito sivellin 212, jolla on kiva vetäistä puuterirajaus.
Kosmisjoululahjat itselle jäivät aika vähiin, tämän sain kuitenkin vihdoin haettua kotiin postin ryysiksistä. Eli Strawberrynetistä tilaus pitkästä aikaa, RapidLash Eyelash renewal serum. Ai uudistava seerumi. Ei siis lupailla kasvusta mitään hahaa. Luin kyllä joitain ihan positiivisia arvioita tästä, joten ei muutakuin sutimaan sitä sitten. Koitan muistaa laittaa tätä jooooka ilta ja raportoin sitten muutaman viikon päästä josko jotain on oikeasti tapahtunut. Tököttiä siis sivellään eyelinerin näköisellä siveltimellä ripsien juureen. Tuossa vielä INCI. Hinta taisi olla 49$.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Harmi, että paletti oli hajonnut :( Itselleni kävi myös samoin, tilasin kaksi Diorin 5 couleurs luomiväripalettia ja toisesta puuttui kokonaan yksi sävy ja muista sävyistä palasia myös tuosta toisesta. Myyjä myös oli sitä mieltä, että postissa ovat hajonneet eikä mitään hyvittänyt (eikä vastannut enää viesteihinkään). Missasin myös sitten sen PayPal claimin (meni yli 45 pvää)...

Vanity kirjoitti...

Joo, joskus ei vaan jaksa nähdä vaivaa ja alkaa tappelemaan, mutta ärsyttää tuollainen, ettei voi ottaa vastuuta omista teoistaan. Harvemmin ne kirjekuoret silkkityynyllä kotiin tuodaan. En tiedä viitsinkö claimia laittaa, mutta negat palautteet sitten, ihmettelen, että myyjä ottaa sitten sen riskin muutaman dollarin paletista, koska monet vannottavat jo kohteissaan, että laitathan sitten viiden tähden palautteen tai meiliä sitä ennen, jos et ole tyytyväinen.
Tietty on ostoksen hintaluokka on korkeampi, ei viitsi omaan takkiin ottaa. Diorin paletista varmaan haihtunut ilmaan joku nappi sitten..argh. (Miksei täällä ole silmien pyöritys-hymiötä ; )