perjantai 4. joulukuuta 2009

Ostoksilla Adam Beautyssa

Taas tuli Adamilta postia.
Huono puoli on tosiaan se, että tuotteiden pakkauksissa ei löydy välttämättä länsimaisia kirjaimia ollenkaan, google vaan apuun, kunhan käy ensin tarkistamassa ostamansa tuotteen nimen.. öh. Siitä huolimatta olen taas intona näistä, ja tekisi mieli tilata heti lisää ja oikeastaan Adambeautyn ostoksille tarvitsisi kotiin jonkun oman laatikoston tms..
Jotenkin nuo pore-tuotteet kiinnostavat aina, kukapa ei haluaisi täydellistä ihoa peilipinnalla, ilman pienintäkään havaittavaa ihohuokosta. I do. Tuolla ylävasemmalla on Kosen joku Hyalocharge whitening essence seerumi, aika iso pullo, 40 ml. Tästäkin löytyi tietoa itseasiassa Ebaysta eräästä myyntikohteesta. Vieressä yläoikealla mustapäälappuja, mustia. Tuplasti viihdykettä, huh..
Alavasemmalla tuollainen huokosten peitekynä, B&C Tsururi Pore Retouch Stick, en ole vielä ehtinyt testaamaan. Uskon juu tosiaan, että japanilaisilla jos kellään täytyy olla tuo huokosten hävittävistaito hallussaan, jos japanilaisia kauneuslehtiä katsoo.. Keskellä jättimäinen sitruuna, joka on siis huulirasva, iso sellainen! Haluan kuitenkin myös ne muut samasta sarjasta. Japanilaista tuotantoa tämäkin.
Alaoikealla vielä japanilainen Clear Last Base Make Primer W Hyaluronate Moisture Essence, aavistuksen sävytetty, olisko sitten kosteuttava primeri? Hyvältä tuntui ainakin, humahti ihoon kun kädelle koitin, kasvoilla en vielä kokeillut, kun mietin, pitäiskö tämän alle laittaa kosteusvoide vai ei.. Ahaa tässä lukee treatment primer paketissa.
Eli n. viikossa tuli taas kirjattu kirje putiikista, tsekataksesi hintoja kannattaa melkein klikata tuote ostoskoriin, silloin se näkyy myös US dollareina, jona tilaus kuitenkin veloitetaan. Se antaa todenmukaisemman kuvan hinnasta kuin jos laittaa HK dollarisumman valuuttamuuntimeen. Hakutoiminto putiikissa on edelleen hakusessa..

Tilauksen päälle tulee vain 2$ käsittelykuluja ja PayPalilla voi maksaa. Tilauksen loppusumman yritän pitää esim. n. 55-60 USD, niin ei pitäisi napsahtaa veroja Suomen päässä.

2 kommenttia:

Inna kirjoitti...

Hei, voisiko tuosta ihohuokostenpeittoaineesta saada jotain ennen/jälkeen-kuvasarjaa? :)

Vanity kirjoitti...

Moikka,
en oikeen saa tuolla kameralla erottuvaa jälkeä, käsiswatchikaan ei onnistunut ainakaan keinovalossa ja luonnonvaloa on aika niukasti tarjolla. Voin joku päivä raportoida enemmän tuosta, varsin vaalealle iholle kyllä sopii, mutta jos iho hilseilee yhtään, se korostuu, niinkuin tuon tyyppiset peitepuikot tuppaavat tehdä.