tiistai 22. joulukuuta 2009

It's about time!

Joo, enkä tarkoita joulunaikaa. Se on sivuseikka, tärkeämpää on kun tulee uusia lakkoja. Tilasin nämä 20.11. ja jippii johan ilmestyivät. 8ty8beautyssa on taas ollut ruuhkaa ja jostain syystä nuo kuoret viipyvät nykyään kaksi viikkoa matkalla, ennen meni vain viikko *marm*. Ja erikseen täytyi hoputtaa, että jokos käsittelette sitä tilausta, kun kaksi viikkoa sitten tilasin. Toinen kuorikin on jo ollut viikon reissussa, tällä menolla se tulee ensi vuonna.

Ylhäältä kellon suuntaan: Essie Mint Apple Candy, China Glaze The Ten Man, Dorothy Who, Good Witch, C-C-Courage ja Sci-fi, eli Essien Holidayta, uudelleen julkaistua Wizardia ja yksi Khrome-kokoelman lakka.
Jotain vertailuja näistä Wizardeista on ollut alkuperäisiin, että olisivat pliisummat versiot pistäneet nyt pihalle. Ihan kivoilta kuitenkin vaikuttavat. MCA olin vähän harkinnut ekaksi lakkaukseksi, jos nämä tämänhetkiset siniset lakat kynsissä eivät ole pahasti tahranneet.

7 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

No nuo Wizardin swatchit kiinnostaa ;)

Katjamaria kirjoitti...

Minkähän hintaiset postikulut 8ty8beautysta on Suomeen?

Vanity kirjoitti...

Jaa swatchit.. eiks ne oo suunnilleen mitä pullo näyttää ; )?

Postarit on flat rate envelopessa 15$ 6 pullolle. Siellä ei ole tällä hetkellä valittavissa postitusmaata USAn ulkopuolelle, mutta kommentteihin voi nuo tiedot laittaa, ja koko osoitteen.

Sanna kirjoitti...

Yksi iso pullonkaula on Suomen tulliposti. Siellä on tähän aikaan vuodesta ruuhkaa, koska vuosi vuodelta joululahjoja (ja kaikkea muuta) tilataan netin kautta yhä enemmän. Odottavan aika on pitkä, huokaus :-)

Vanity kirjoitti...

Juu tulli on varmasti yksi syy, ihmettelen vaan kun tilanne oli sama jo aikaisemmin tässä loppusyksystä, toisaalta Illinoisista tulee neljässä päivässä loota ja Hongkongistakin viikossa.. : O. Tulliposti ois kyllä mielenkiintoinen työpaikka, mut se onkin jo toinen juttu ; )

Ärsyyntynyt anonyymi kirjoitti...

Minä olen odotellut lakkapakettia Amerikoista TransDesingiltä jo kuukauden päivät, vaikka aikaisemmin tilaukset ovat tulleet vajaassa kahdessa viikossa enintään. Käskivät postissa tehdä katoamisilmoituksen, jossei pakettia näy viikon sisällä jouluaatosta. Inhottavaa tämä joulun aika. Olisin halunnut lakkailla OPI:n joululakoilla joulukuussa... :(

Vanity kirjoitti...

Äa; No jopas kestää, toivotaan, että ovat vaan juuttuneet jouluruuhkaan. Tulihan se itsellekin mieleen tuossa aiemmin, että joulukuun puolelle tilailua voisi välttää, ihan siksikin, että paketin häviämisen mahdollisuuskin on suurempi mitä enemmän tavaramääriä liikkeellä.. mutta kun uudet lakat pärähtävät nettikauppoihin, ei siinä voi odottaa ;).