tiistai 19. lokakuuta 2010

Bobbi Brown presents: Mini Bobbi Brights!

Operaatio Holiday 2010, tehtävä 1 suoritettu. Siitä lähtien kun näin Bobbin Mini Brights-paletin promokuvan, tiesin, että tuo on saatava jos joku. Nyssain.
Salamakuvista tuli ihan höpsöjä, katsellaan sitten luonnonvalossa. Jotenkin alkuperäinen mielikuvani oli, joka tosin tässä välissä jo romuttui, että kullanruskeita sävyjä olisi enemmän. Ehkä se oli vain toiveajattelua. Jokatapauksessa, paletissa on aika.. hieno värien kirjo, shimmersävyjä suunnilleen puolet, mattaa puolet. Noita raisumpia sävyjähän voi sitten lykätä vaikka ripsirajaan, niin kuin haasteelliset sävyt yleensäkin. Värinapit ovat vauvansormenpään kokoisia. Tuossa yläreunassa on siis peili/välilevy, joka taitetaan tuohon väliin ja sitten taitetaan tuo yläosa alaosan päälle. Toimii.

Tässä swatchia muutamasta sävystä; pigmenttiä vaikutti olevan mukavasti. Etusormessa sävy ihan ylhäältä vasemmalta, keskisormessa ylärivin toiseksiviimeinen sävy, jäänsininen. Nimettömässä alaosan (siis alakymmenikön) ylävasen roosa ja pikkusormessa matta lila alaosan ylärivin viimeinen.
Ostoksen tein Ebay UK:sta, maksoin n. 47£ postareineen. Oliko se sen arvoinen. : D. Täytyypä ensin katsoa, miten tuo käytännössä alkaa pelittämään.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tosi kivan näköinen paletti kyllä! Söpön pieni ja paljon kivoja värejä :) senkin meikkifriikki!

Vanity kirjoitti...

Sijoituskohde.. ; )