keskiviikko 27. lokakuuta 2010

China Glaze Mistletoe Kisses

China Glaze, Holiday-kokoelman Mistletoe Kisses, 2 kerrosta ja ChG Patent Leather päällä.
Tämä on sellainen taiteellinen kuva, tiedättehän, kun lehdissä aina muussataan kaikki luomivärit ja huulipunat ja lakat valutellaan.. %&/&(%&%#¤%##¤2. I-kä-vää. Satuin vielä ihastumaan tähän lakkaan. Aurinko oli valmiina heittämään säteensä ihanaan blingikuvaan. Ja sitten se putosi, enkä edes löytänyt hajonneen kaulan palasta. Siinä välissä kun käväisin pyyhkäisemässä sormille valuneet lakat, että saisin vielä kuitenkin sen aurinkokuvan, ehtiihän nuo sotkut siivota sitten.. aurinko oli kuitenkin päättänyt häippästä siinä välissä.

Ja tietenkin talvi yllätti viime viikolla kynsifriikin jos toisenkin. Naps. Niin siinä käy. Anyway, mielestäni sävy on kaunis, raikas, eikä liian jouluinen.

20 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

No mutta kultasein, ehkä voit kyseisen lakan vielä jostain saada ;) osaan kuvitella kun oot kiroillut ja säätänyt siellä :D

Vanity kirjoitti...

Olin aika ihmeissäni aluksi, en ole pudottanut lakkapulloa varmaan viiteentoista vuoteen.. miten se lipesi, just kun sain auringonsäteet glitteriin osumaan ja kameran hamuttua ja salama pois jajaja.. viddu. Sitten sitä olikin jo ihan jäässä ja sormet kuivaa rusinaksi : D. Voihan se olla että yksi lakkauskerta tällä riittää. : I

Celia kirjoitti...

Minäkin kiroilin tänään hajonnutta lakkapulloa, nimittäin Transdesignin paketissa.. Voi vit.. per.. sitä ketutusta. :D

Vanity kirjoitti...

Nojoo se on vielä pahempi, että joku muu sählää ja rikkoo lakat..joko on huonosti pakattu tai sitten posteljooni yrittää runtata paketin luukusta ja sitten saa mahdollisesti tapella jonkun putiikin kanssa. Mä en olekaan Transulasta vielä tilannut, mutta ainakin jos lakat tulevat kuoressa niin saa aina vähän pelätä.

shiny kirjoitti...

Voi ei:( Toi on niin kaunis lakka. Olen itsekin ajatellut tilata sen... Mullakin oli yksi pullo hajonnut Transsin kuoressa:(

Vanity kirjoitti...

Juu tilaa ihmeessä, kimaltelee kuin timantti, vaikkei noista kuvista sitä oikein huomaakaan : I.. mä en taida sieltä Transsulasta sitten tilatakaan, tais ne postaritkin nousta 19$:en..

Celia kirjoitti...

Transun postarit on nousseet 18$ 20 dollariin. Ja eihän ne nyt kuitenkaan missään _kuoressa_ ole vaan siinä pikkuisessa laatikossa, mut eipä se kovin paksua materiaalia kyllä ole vaikka pahvia onkin. :/

Lakka on kyllä kaunis. :)

Vanity kirjoitti...

Luulis, että pahvilaatikossa säilyy ehjänä, miten kuitenkin tuntuu, että useammallakin on lakkoja hajonnut. Alkaa postaritkin ylittämään kipurajan.

SuperHotFemale kirjoitti...

Huoh... Mistähän nuo OPIt kannattaisi nykyään tilata? H2Tsta kun saa onneksi China Glazea yms ja PayPalkin nykyään käy ja postaritkin näkee heti. Tosin Orlyt siellä on sikahintaisia (6 dollaria) ja Essiet (8 dollaria). Muistellaanko sit mummoina kuinka lakatkin oli nuorena niin halpoja? :P

Vanity kirjoitti...

Mä olen nykyään ostanut melkolailla Ebaysta, 8ty8stäkin saa, kun laittaa kommenttikenttään mitä haluaa, mutta se on vähän tylsää kun ei konkreettisesti näe sitä valikoimaa ja saatavuutta.

SuperHotFemale kirjoitti...

Siis OPIn lakkoja vai? :O Saa vielä Tompalta?

Vanity kirjoitti...

Juujuu : )

SuperHotFemale kirjoitti...

OMG en oo tiennyt! Paljonko ne maksaa siellä nykyään? Kiitos tiedosta! :)

Vanity kirjoitti...

Nyt en ole ihan varma mitä maksavat tätä nykyä, mutta kysäse vaikka suoraan sieltä, olettaisin kuitenkin, että alle viisi dollaria kipale.

SuperHotFemale kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! :)

Vanity kirjoitti...

YW : ))

Celia kirjoitti...

No juu, tuo 20$ tuntuu jo aika suolaiselta vaikka tuleehan se kuitenkin halvemmaksi kun Suomen kiskurihinnat ja mitä useamman tilaa niin.. Taas tää itsepetos-virsi. :D Vasta tuli tilaus keskiviikkona ja nyt jo kuolailen uusia..

Ymmärsinkö oikein että 8ty8stä saa "tiskin alta" OPIa? :o

Vanity kirjoitti...

No se on itsepetosta parhaimmillaan ; ). Onhan se totta, että jos tilaa kunnon satsin niin yksikköhinta postareineen on erittäin jees, mutta jotenkin alkaa tollaset postarit närästämään. Kynsilakkahulluus on vakava tauti, kokoajan olis saatava lisää, siihen ei järkipuhe auta.. juu ja nimenomaan tiskin alta saa edelleen OPIa, ihan kehottivat viimeksi tilaamaan, kun otin vaan Chinaa ; ).

Celia kirjoitti...

Tai sitten sä oot vaan niin hyvä vakkariasiakas että ne diilaa OPIa varta vasten sulle.. ;) Kiitos näiden blogien muhun on tarttunut tää kynsilakkahulluus ja viimesen puolen vuoden aikana lakkoja onkin alkanut kertymään jo vähän liiaksikin. :D Aina sitä vaan huomaa "sen jonkun mikä kokoelmista vielä puuttuu"..

Vanity kirjoitti...

Tomppa myy OPIa varmasti mielellään ihan kaikille haluaville ; ), tänä vuonna ei ole tullut tilattuakaan 8ty8:stä kauheasti, tosin tilausruuhkat ovat nykyään helpottaneet, kun jenkit ovat siirtyneet tilailemaan muualtakin.. juu kokoelma ei ole koskaan täydellinen ja toisaalta le-kokoelmien kanssa täytyy olla yllättävän nopsa, jos ei halua maksaa älyttömiä ebaysta, joten niiden tilaamista ei voi kauheasti siirtää.. mutta toisaalta, jos nettiä ei olisi, mekään ei oltaisi lakkahulluja, ainakaan tässä laajuudessa.