lauantai 30. lokakuuta 2010

How to organize your stash?

Kas siinäpä kysymys, jota ei ainakaan multa kannata kysyä. Tämä on nyt sellainen juttu, jonka kanssa edelleen painiskelen, ja koitan -ehkä- löytää ratkaisua. Ekana tässä olisi meikkipöydän (eli oikeasti kai kirjoituspöytä) oikealla olevien 4 laatikon syömät tavarat. Ekassa laatikossa on tällä hetkellä kasvovoiteet, sy-voiteet ja meikkipohjat + meikkikynät. Ja yksi luomiväripaletti näköjään. Toisessa laatikossa jotain öö-mappikamaa, oikeastaan siirsin sinne esim. vähemmän käytössä olevia meikkejä/paletteja. Lootassa on myös hajuvesisampleputkiloita ja Tuoksukaupan öljyputeleita sekä huulirasvoja.
Kahdessa alimmassa laatikossa Konad-jutut, Adambeautyn juttuja, näytepussukoita ja näköjään vaahtomuovipatukat.. alimmassa hoito- ja muotovaahtoja, aurinkotuotteita ja kuivaharjaus/pesukäsinehän se siellä..
Päälakkahylly, hassua vain kun tein aikoinaan raivauksen, että tässä olisi vain OPI ja China Glaze ja ehkä Nfu Oh.. tulikin ahtaampaa.. noh näkyyhän tuolla olevan muutakin, muutama Essie, pohjalakat, Precision ja sellaista.

Nyt sain sitten irtokorit siirrettyä yhteen ja samaan laatikkoon, eli tässä lipaston laatikossa sitten loput.

Toisen, kapeamman lipaston laatikoihin perustin tulevat ja lähtevät, ylemmässä laatikossa postista tulleet uutuudet, jotka eivät ole vielä löytäneet paikkaansa. Tämä onkin aika yleinen ongelma.. esim. uusia lakkoja ei viitsisi heti piilottaa kaappiin, etteivät unohdu sinne. Nyt laatikossa mm. Burlesquet ja Urban Decayn Naked-paletti, China Glazen Holiday-lakkoja ja ties mitä. Alemassa myyntiin menevät.

Sitten tuon kampaus/meikki/kirjoituspöydän vasemmalla puolella yläosassa on sellainen päivittäiskosmetiikan loota, ehkä jotain hiusjuttujakin, saippuoita, hammastahnaa, ja jopa Fructis-naamiotölkki.. Alemmassa osassa iso pahvilaatikko, jossa odottavat hiustuotteet, suihkugeelit, kylpyvaahdot.. tarkoitus olisi saada tuollaista jemmaa minimiin.


Sitten on vielä pari laatikkoa sekalaista hiusjuttua, värejä, sävytteitä, vartalovoiteita..

Tältä pitäisi näyttää Päämeikkilaatikko, eli tuon pöydän kannen alla oleva meikkimaailma. Kannen sisäpuolella on peili. Tavismuovikoreihin mahtuu loistavasti sekä Diorin että Chanelin paletit ja muutkin härpäkkeet. Tältä se näytti uudelleenjärjestelyn tuloksena.


Ja tältä nykyään, voi hyvät hyssykät. Mikääneimahduminnekään. Joten pientä organisointia olisi syytä toteuttaa, ei enää harkita, sillä olenhan mä harkinnut kokoajan..
Tässä postauksessa ei ollut noita esim. hiusmuotoilutuotteita, jotka hmm. asustavat koreissa tuolla hyllyjen reunoilla, niin ja hajuvedet ja kylppärikamat ja muut sellaiset.

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Oispa kiva tulla kylään leikkimään meikeillä :) et ole meikkipakkeja harkinnut? Kyllähän sullakin noita tuotteita riittää...nauratti nuo vielä kuplamuovissa olevat ostokset :DD

Voi meitä meikkifriikkejä!

Vanity kirjoitti...

Mä en oikein tiiä mitä niillä pakeilla tekisin, tykkään että roinat on ihan "kiinteästi" lipastonlaatikoissa. Yleensä noi uudet ostokset seilaa ties missä, lattia on täynnä avattuja pahvilaatikoita mistä tavarat eivät vaan löydä mihkään sijoituspaikkaan arggh. kaikki ostokset on tietysti hyvin tarpeellisia, niinkuin tiedät.

Charming Nails kirjoitti...

Tiedänhän minä. Meinaako ikinä unohtua mitään esim.takimmaisiin laatikoihin tai tapahtuuko "ai mulla on tämäkin" ilmiöitä?
Kun mulle tulee uutuuksia sijoitan ne heti omille paikoilleen. Uusilla ja testaamattomilla kynsilakoilla on oma kolo Helmerissä ja uudet meikit jää pöydälle kohtaan "näitä käytä heti huomenna" :D

Vanity kirjoitti...

Yritän muistaa kaiken mitä mulla on (just joo), mutta juuri kun tuota uudelleenjärjestelyä mietin, löytyihän sitä kaikkea kivaa, juuri sitä ai mulla on tämmönenkin osastoa. Uudet meikit yritän kanssa sijoittaa kasan päälimmäiseksi, että näitä kokeillaan sitten huomenna..siihen ne on sitten jääneetkin kun paikkaa ei löydy prkl.

Badbomben kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana postaus! Kynsilakat <3

Vanity kirjoitti...

Heh, tajusin toisaalta, ettei noista kuvista kauheasti edes "herkkuja" näy, mutta joo-o, mikä tossa lakkahommassakin on kun mikään ei riitä ; )