maanantai 22. elokuuta 2011

My Top 10 osa 1


Alan pikkuhiljaa uskomaan, ettei mun ole tarkoitus tehdä tätä hommaa.. nyt en saa siirrettyä kuvia koneelle.. mutta tehdään se sitten näin. Kuvittelen itse olevani listojen tekijä, mutten taida sittenkään olla sellainen.. mun mielestä on hyvin vaikea valita parhaita kosmetiikkatuotteita, koska eri tuotteet voivat toimia eri lailla eri aikaan, eikä heti kannata teilata jotain tuotetta, jos ei vaikka osaakaan käyttää sitä oikein? Eri asia sitten jos iskee allerginen reaktio tms. Tulee aina mieleen kynsienlakkaajat, jotka eivät käytä aluslakkaa tai mitään, tiskaavat sitten vaikka puoli tuntia ilman hanskoja ja sitten valittavat kun on niin pirun huono lakka.. on se varmaan juu. Ja saahan sitä tietty muuttaa mieltään ja vaikka sitten päivittää mieltymyslistaansa, jos menee jotain kehumaan, eikä sitten enää tykkääkään.
Tuotteet eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta ehkä näitä yhdistää se, että olen joko ostanut näitä uudelleen tai sitten aion tulevaisuudessa ostaa, mikä on.. aika harvinaista.

1. Redken All Soft Shampoo
Ah ihania lainattuja kuvia, mä voisin vaikka tottua tähän. Siinä koko All Softin perhe. En osaa perustella tätä hirveästi, toimii vaan mulla loistavasti, pesee riittävästi, muttei kuivata karheaa hiustani tai hiuspohjaa, siinähän ne shampoon varsinaiset tehtävät on ja tähän voin aina luottaa. Sain juuri litran pönikän tätä loppuun. Olen muitakin sarjan tuotteita kokeillut, mutten ehkä vielä kokenut niitä korvaamattomiksi, varsinkin kun esim. hoitiksia on vielä muutamaksi vuodeksi varastossa.. Tässähän oli myös kiva jätettävä tuote, Soft Ends, joka on lopetettu, onneksi löysin täyden putelin varaston kätköistä.

2. Lisäravinteet
Tällä hetkellä en syö kuvassa olevaa biotiinia, mutta ehkä vielä vedän kuurin tämän vuoden puolella. Tuote löytyy apteekista eläintuotteiden puolelta, hintaa n. 12-13 e, pakkauksessa on 60 tablettia, joten riittää kahdeksi kuukaudeksi. Lisäravinnekategoriaani kuuluu myös Berocca Exotic, Leaderin Vahva Piimaa ja varsinkin kesällä kivennäisliuos Valmarin. Berocassa ei ole D-vitamiinia, joten se täytyy sitten ottaa erikseen, on tullut myös sellainen poretabletti kuin Berovita, mutta pidän tuosta B Exoticin mausta enemmän, joten otan sen Deen vaikka sitten erikseen.

3. BB-voiteet
Nämä saattavat väistyä nyt syksyn tullessa, mutta kesällä ihan ehdottomat pikameikit, Skin79 Vip Gold Collection Super BB Beblesh Balm Gold Label ja Misshan Perfect Cover BB Cream no 21. Uskomatonta miten ne vain sulautuvat ihoon eikä tietoakaan "meikistä".

4. L'oreal Bare Naturale powdered mineral foundation 456 Soft Ivory.
Voi niitä juttuja siitä, että eihän tämä ole oikea mineraalimeikki ja whatever. Kokeilin alunperin kaikki Lily Lolot ja EDM:t ja Bare Mineralsinkin.. tämä vaan toimii, what can I say? Nyt en ole vähään aikaan käytellytkään tätä tässä kesällä, mutta katsoin juuri, että alkaa olla kolmannen putelin tilauksen aika kohta, jos tätä meinaan käytellä. Sarjassa on myös kiinteä versio, mutta sävyt ovat siinä vähän hankalat, esim. tämä Soft Ivory on e-rit-täin vaalea iholla, vaikka mieluusti käyttäisinkin kiinteätä versiota, inhoan sotkemista noiden jauheiden kanssa.

5. Biotherm Forget it 10/Helena Rubinstein Magic Concealer 01
Niinhän siinä aina käy. Kosmisfriikin pahin painajainen, kun vihdoinkin löydät sopivan tuotteen kymmenien kokeilujen jälkeen, mitä tapahtuu? Se tietenkin lopetetaan! Tietysti! Biothermin Forget it on ihana. Aivan mahtava silmänalusiholla, mihin harvoin tuntuu löytyvän nappituotetta. Mulla on ollut myös tuo Rubinsteinin voide, mutten tiennyt onko siitä korvaajaksi.. no saa luvan olla. Ainakin se sulautuu aika kivasti ihoon, yleensä käytän silmänalusissa "tuplavarmistusta", koska mielestäni tummilla silmänalusilla saa kaikkein tehokkaimmin pilattua koko lookin. Aivan täydellinen varmistustuote mulle on ollut Blascon meikkivoide Fair Olive, jota ole käyttänyt samaa purkkia mooooonta vuotta, eikä tuotakaan sävyä tietysti enää ole ollut aikoihin markkinoilla.

Jatkan TOP Kymppiä toisessa osassa toisena päivänä, kun tähän jaaritteluun menee näköjään aika paljon aikaa, hahaa.


5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Jee päivitystä! Harmi noita onkelmia :((
All soft on kyllä huippusarja! Toimii minunkin luonnonkiharalla tosi hyvin. Kiitos tuosta Biotiini vinkistä, pitääpä kipaista apteekissa :)

Vanity kirjoitti...

Joo on tää ihmetouhua tämä koneiden kanssa pelailu.. etkös sä ole aiemmin syönyt biotiinia? Tuntuu kyllä sulla noi kynnet kasvavan muutenkin : D. Dopingia vaan peliin vielä.

Charming Nails kirjoitti...

Kalkkitabletteja ihan kaupasta. Joku sanoi että ne koirien biotiinit olis parempia mutta jätin ne lemmikkikaupan hyllyyn 30 e hinnan takia enkä ole ikinä saanut niitä ostettua :D
Nyt sit innostuin sun takia. Noi on halvempiakin.

Charming Nails kirjoitti...

Joo ei tarte julkaista sitä äskeistä kommenttia. Etsin sitä juttua vanhasta blogista :D
Joo siis onko näissä jotain fosforia? Olisin ostanut jotain kalkkitabuja mutta apteekin täti ihan suuttui ja sanoi ettei nämä ole ihmisille niin en sukaltanut ostaa :)
Eli näitä:

http://www.mustijamirri.fi/biokalk_pr_002201.html

Näköjään Mustissa ja Mirrissä ois noita sun tabuja kun apteekissa ei ollut.

http://www.mustijamirri.fi/biotiini_forte_pr_007047.html

Vanity kirjoitti...

en tiedä noista kalkkitabuista kun en käytä. Ideahan tuossa "eläin"biotiinissa on se, että se on paljon halvempaa ja puolet vahvempaa kuin Biotisan, joka esim. apteekissa on ainoa ihmisille tarkoitettu, tuossa bf:ssä on lisäksi sinkkiä.