tiistai 23. elokuuta 2011

Maybelline Eyestudio Color Explosion

Tuon vanhemman/varablogin puolella ihastelin jonkin aikaa sitten Maybellinen Color Explosion luomiväripalettien mainosta. Ja sain kuin sainkin kaupat tehtyä Ebayssa. Odottelemisiin sitten vaan. Putosivathan ne vihdoin postiluukusta ja kastuttuani läpimäräksi ulkona (niin no ei se liity tähän oikeastaan) päätin sutaista ne naamaankin.

Enkä ollut pettynyt. Nythän on tosi järkevää höpistä näistä kun en saa omia kuviakaan liitettyä. Nnnoeisemitään. Sellainen sivujuonne tässä vielä oli, että huomasin, näitähän taitaa saada Suomestakin, mitäs mä sitä eBayta turhaan kyttään! Mutta, Suomessa on myynnissä jotain duoja.. näissä on viisi väriä. Ja suht samanlainen mainos.. why..

Mulle tuli nyt sitten kaksi, ne joita eniten halusinkin, eli keskimmäinen Forest Fury 15 ja alavasemman Amethyst Ablazed 10. Pikaisen testin jälkeen tuli juuri se fiilis MNDT. Eli Mitä Niillä Dioreilla Tekee, miksi olen maksanut niistä satoja euroja? Miksi maksaa luomiväripaletista 60 e, kun 6 e:llä saa jotain näin ihanaa? Todellinen väriräjähdys, mahtava intensiivinen pigmentti. Näissä kokeiluissani laitoin liikkuvan luomen sisäreunaan tuon vasemman kolmion ja ulkoreunaan oikean kolmion. Molemmista jäi tuo alapalkki vielä testaamatta, yläpalkki on sellainen hilehöttö, kai ihan tarkoituksella ja tuo kapea V vaikutti ihan laadukkaalta sekin, en vaan saa kaikkia kerralla naamariin. Vau.
Tuon alaoikean ruskean voisi vielä hankkia, olisipa hieman lämpimämmät ruskean sävyt. Ja lisää sävyjä muutenkin!
Tässä vielä tuo Amethyst Ablazed. Kuva on Maybellinen sivuilta, pikkasen fuskaa noi sävyt, vasen kolmio on punertava enemmän kuin tuollainen viileä violetti ja taasen oikea kolmio ei ole noin sininen vaan violetimpi. No anyway, netistähän kuvia löytyy enemmän, ja tilanne ebayssa muuttuu myös, joten kannattaa pitää silmällä hyviä diilejä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luin sun vanhan postauksen jossa olit tilannu Illamasquan kynsilakan nii tilasitko siis ihan sieltä niiden omilta sivuilta ja miten se toimi? Käykö siellä Visa Electron ja tuleeko se sit suoraa postilaatikkoon? Voitko kertoa kaiken hyödyllisen ko haluttas tilata toi Under-eye concealer mutta en sit tiiä meneekä tulliin tai jotai :S

Kiitos jo etukätee!

Vanity kirjoitti...

Moi!
Apua tuosta on jo yli pari vuotta, en muista tapahtumasta pahemmin, mielestäni tilasin heidän sivuiltaan, ilmeisesti Visa Electron käy, ainakin joku Suomesta näytti maksaneen sillä..en ole itse sitä käyttänyt, mutta viimeistään se siellä checkoutissa selviää. Tullia ei tule vaikka tilaisit enemmänkin, kun tuo on Englannissa, postarit taisivat olla 7,50£, joten sinänsä kannattaa tilata enemmän, jos vaan jotain kivaa keksii. Tuote tupsahtaa postiluukusta tai jos se on pakattu niin ettei kirje mahdu postiluukusta niin sitten voi joutua postista hakemaan.. mietin juuri, että ei kai se kirjattuna tule, se on tietty turvallista, mutta siinä tapauksessa sulle tulee kirjatun kirjeen ilmoitus kotiin ja sen joutuu hakemaan postista henkkarin kanssa.

powderpuff kirjoitti...

Oi että miten kivat paletit. Ihanan että niissä on enemmänkin kuin pari väriä!
http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

.Nekku. kirjoitti...

Hei, blogissani olisi sinulle palkinto!

Vanity kirjoitti...

Hello Powderpuffit! Juu en ymmärrä miksi Suomen versiot ovat ihan erilaiset..

Kiitokset Nekku!