maanantai 15. elokuuta 2011

No huhhuh..


Oisko nämä tietämyskoneongelmat yhtään helpottaneet.. toivottavasti. Pitkästä aikaa bloggerissa, ihme on tapahtunut, long time no see. Katsotaan jaksaako Vanity-täti vielä kirjoitella, ja toisaalta, jaksaako kukaan enää lukea.. kesällä on muuten hyvä tehdä vähän stashin siivousta ja sellaista teinkin.. se ei ole vielä lopussa, elikkäs over, mutta hyvällä alulla.

Aloin miettimään olisiko mahdollista karsia lakkakokoelma esim. lukuun 150. No eih se ihan ole. Siivosin kuitenkin tuon päävitriinin ja jo siellä on yli 150 lakkaa, joten realistinen luku on noin.. hmm. 200.. ehkä? Siis tulevan siivouksen lopputulokselle, nyt 200 ei millään riitä luvuksi. Nyt pitää olla tiukkana. > : I. Olen kuitenkin vähän laiska vaihtelemaan lakkausta, ehkä n. 4-5 päivän välein, joten eihän vuodessa ehdi käydä kuin, mmm, 100 lakkaa?

Syksyllä on tulossa hurjan houkuttelevia holiday-juttuja vähän kaikilta, OPIlta, Chinalta, Orlylta, Essieltä, eikä välttämättä vain yhtä kokoelmaa vaaan vähän kaikenlaista. Esim. Temptaliassa on hyviä kuvia Cosmoprof-messuilta. Tässä on nyt tämä päävitriini, OPIt, Nfu Oht, Scandal, Essie, China Glaze, Zoya, Dior, Chanel, MAC noin pääasiassa.

4 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

oikein kunnioitettavan kokoinen kokoelma, kateeksi käy :)

Vanity kirjoitti...

Moi Ruu.. kiitos, ehkä less is more kuitenkin ; ) Yritän kovasti ainakin saada itseni ajattelemaan niin. Toivottavasti sotilaallinen järjestys pysyy tuossa kaapissa kohdillaan. Se onkin ainoa paikka tässä huushollissa missä on järjestystä..

Charming Nails kirjoitti...

Tuonne kun pääsisi apajille!

Vanity kirjoitti...

Joojoo sulla on moninkertaset apajat! : D. Jotenkin toi bloggeri muuttaa kaikki kuvat ihan surkeiksi pikkuruikuiksi..