perjantai 2. syyskuuta 2011

Täykkärit?

Ai että inhoan tuota sanaa, enkä ole mikään Täydellisten Naisten-fani myöskään tai siis näiden desperaadojen..mutta niiden.. öh oikeiden. Olen nimittäin aivan ihastunut The Real Housewives-sarjoihin, ja koska Beverly Hillsin kakkoskausi alkaa Jenkeissä maanantaina niin sen kunniaksi pieni esittely on enemmän kuin paikallaan.

En ollenkaan tiedä mikä noissa sarjoissa viehättää, ehkä sitten tietämättäni haaveilen rich and vacant-elämäntyylistä. Suomessahan on pyörinyt O.C., New York ja Atlanta. Aikoinaan tulikin katsottua O.C.:tä vähän, joka oli sellainen okeish, ei ihmeellinen, mutta jo New Yorkiin ihastuin täysillä.

Nyttemmin katson näitä sarjoja pääsääntöisesti netistä (tvlinks). NYCissä pidin aluksi eniten Bethannysta ja Jill Zarinista (ihana tukka!), kun Bethanny ja Jill riitaantuivat, en enää oikein ymmärtänyt Jilliä samalla tavalla, joten hmm, en osaa sanoa kuka suosikkini on, ehkä se on ikinuori Ramona.. mimmi on 54 mitä ei ikinä uskoisi sarjaa katsoessaan. Bethenny on sarjasta jo lähtenyt, mutta sai omat sarjat Bethenny Ever After ja Bethenny Getting Married?, mutta ne eivät yllä RHWNYC:n tasolle, enkä ole niitä hirveästi ainakaan vielä jaksanut katsella. Eniten inhoan Kelly Bensimonia, joka on crazeee eikä välttämättä aina mitenkään hauskalla tavalla. Ei tietenkään omasta mielestään ole muutakuin "nice".

Atlanta, ooh Atlanta, rakastan Atlantaa! Tässäkin kokoonpano on hieman muuttunut matkan varrella, suosikkeja tietysti NeNe ja Kim. Mukana myös hauskoja stylistejä, kuten Dwight. Tämä sarja vaan paranee edetessään! Don't be tardy for the party, woo-o-ou-woo-o-u. Miksen keksi tästä enempää sanottavaa? En tiedä, katsokaa itse!

Beverly Hills.. BH on tulokkaita uusimmasta päästä ja vaikka koko kausi kitetyi yhteen tyhmään kiistaan, niin Beverly Hillsistä tuli suosituin housewife-sarja kertaheitolla. Kyllä, siinä oli oma viehätyksensä, vaikka tosiaan kun mietti jälkikäteen, että mitäs tässä kaudessa varsinaisesti tapahtui.. öö ei mitään? Mä en sanonut niin, sanoitpas, enpäs sanonut. Oli se sitten rooli tai ei, Camille Grammer on aivan hirveä (tai hirveän ihana) biatch, ja toisaalta Taylor vastenmielinen ruikuttava ankkahuuli, hate her. Lisa on ehkä liian vanha (=tylsä), Kim säälittävä ja juoppo, Kyle ihana (gorgeous!), Adrianne vaikuttaa järkevimmältä. Nythän tosielämän draamaa on aiheuttanut Taylorin miehen itsemurha, pari erosi tässä hiljattain ja mies päätti päivänsä nyt tässä elokuussa. Sarja kuitenkin jatkuu varmaankin pikku editoinnilla ja mukaan tulee pari uuttakin tytsyä.

Nyt viimeksi olen katsellut OC:n viidettä kautta (Tamra huh hirveä). Keväällähän alkoi myös Miami, joka aluksi vaikutti suht kiinnostavalta, mutta ei siinä sitten oikein mitään tapahtunut, aika suosittua tuntuu olevan sellaiset kokkauskurssit, että palkataan joku huippukokki mukaan ja sitten tehdään tyttöjen kanssa vähän ruokaa kokin opastuksella. No ei sitä joka jaksossa voi tehdä, nobody cares. Miamin aloituskaudessa oli kuusi jaksoa ja aloituskauteen sarja jäikin. Erikoisinta sarjassa oli Marisolin äiti, joka oli leikelty lähinnä hirviön näköiseksi. Marisol itse on aika hyvä pakkaus viisikymppiseksi, jos ei ihan mamman linjalle lähde. Sarjan inhokki on Cristy, muistaakseni tällainen basket ball-wife, ärsyttävä posettava pikku biatch.

Myös politiikan keskus Washington D.C sai sarjansa, mutta se oli tylsä ja sekin lopetettiin yhden kauden jälkeen. En ole vieläkään jaksanut katsoa kautta loppuun. New Jersey on yksi suosituimpien joukossa, mutta muhun se ei uppoa. Ehkä jotain random-jaksoja tulen katsomaan, mutta muuten sarja on lähes vastenmielinen. Eniten inhoan Carolinea, that butch, hänen blondi siskonsa, uh, Danielle eih, Teresa yök.

Tuskin näille rouville kannattaa kauhean kateellinen olla, eiköhän tässä ole konkurssi tullut yhdelle jos toisellekin. Elämäntyylin muuttaminen vaatimattomammaksi tuntuu vaan olevan vaikeaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten kävi jill´n ja Bethannyn ystävyys loppujen lopuksi? Nämä ovat minunkin suosikkini. Olen katsonut vain suomen tv:tä.

Vanity kirjoitti...

Mun käsittääkseni heillä on edelleen sama tilanne, muistaakseni oli joku Jillin reaaliaikainen haastattelu tuossa kesän korvalla, eli eivät ole varsinaisesti yhteyksissä. Musta toi oli silloin niin dramaattista, noi kaks mimmia oli ihan mun suosikkeja, enkä voinut ymmärtää Jillin käytöstä.. sellasta se elämä kai sitten joskus on.