tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi teksti ja uusi vuosi


Jaahas mitäs tässä välillä on sitten tapahtunut? Pårnåsieni! Siis mitä ihmeellistä tuossa Beauty Blenderissä voi olla? No se selviää minullekin tässä joku päivä, kun maailma selviää joulun postitusruuhkasta. Halusin juuri tuon rosansävyisen pisaran, muunlaistakin mallia on olemassa. Ebaystahan se on tulossa ja hintaa taisi olla 8$.
Tämä kuva on lainattu Allurabeautylta. Wet n wild Baked, not fried. Baked mmm. Ihana kuusikko, joka oli hienoisesta meikkiväsymyksestä huolimatta pakko tilata. n. 15$ Jenkki eBayssa. Parhaimmillaan varmaan vähän kostealla siveltimellä, saa sellaista kiiltävää tulosta aikaiseksi ja muutenkin väriä paremmin irti, kuten tämäntyylisissä yleensäkin tapana. Mukana pakkauksessa oli myös rajauskynä.

Wet n wildin Ice Baby-glitterlakat.. Pistin noista ensin yhden tulemaan, tuon keskimmäisen Cost is no issue. Oli varsin positiivinen kokemus, tein vinolakkauksen kärkiin, koska koko kynnellä tällaiset tuntuvat vähän överiltä ja suttuisilta. Paksu koostumus, mutta myös hyvin peittävä, joka glittereille on epätavallista. Kiiltolakkahan tällaisten päälle on aina syytä laittaa. Poistokaan ei tainnut ihan karmeaa olla; pistin violetin Back Alley Deals tulemaan. Esim. Vampy Varnishilla on hyvät swatchit näistä. Tilasin myös yhden lakan Sally Hansen Gem Crush-sarjasta, samantyyppistä höttöä, sävyn Big Money, jonka pitäisi olla shampanjan sävyinen. Ootellaan.
Tiidi, tiidi, tiidi. Deborah Lippmann Candy Shop. Jos se ei ala soimaan päässäsi, olet kalkkis. Olikin hieman vaikeaa löytää hyvä diili tästä eBayssa. Eleven.se-putiikissa on ainakin 3 lakan partysettiä hintaan n. 50 e ja ilmeisesti n. 100 e tilauksille ilmaiset postarit. En ole tuolta koskaan tilaillut, mutta kiinnostavia merkkejähän sieltä löytyy ja myös valikoimaa Lippmannin lakoissa. Tämä on kuitenkin jenkki Ebaysta, taisin maksaa vähän alle 30$ postareineen. Juuri pääsin testailemaan ja ajattelin pelkiksi accent-sormiksi, tosin taidan laittaa kahteen kynteen molempiin käsiin tätä ja sitten muihin jotain muuta pinkkiä lakkaa. Jotenkin kuvittelin, että lakassa on oikeasti sellaisia pyöreitä nonparelleja. No eiii ole. Mutta riittävästi pohjasävyä, kiitos siitä, että toimii sellaisenaan. Täytyy vielä tsiikailla paremmassa valaistuksessa.
Tämän nappasin mukaani viime kuussa Hgin Stockalta, en kokeillut sävyä (! don't do this at home) enkä katsellut hintaa. Nyt vasta sain aikaiseksi testailla, olin vähän kädelle koittanut ja ajatellut, että huhhuh, sen siitä saa kun ei kaupassa testaa. Sävy on vaalein, Light Ivory 40. Niin ja puteli siis Max Factorin Ageless Elixir 2 in 1. Ja juu kun vertailin muihin meikkivoiteisiin, se näytti tummemmalta, mutta onkin naamarissa ihan ookoo. Tosin kun kaulaa vilkaisin, niin olihan se kaula vähän vaaleampi, mutta siis.. eihän tässä talvella kukaan ehdi sellaista katsella. Tärkeintä, että koostumus oli todella miellyttävä, levisi kasvoille kuin aamukaste. Kovin rasvaiselle iholle en voi suositella, eiköhän tämä sellainen 30-35+-juttu kuitenkin ole.. Itse vaan huomasin, että sekainen ikuista murkkuikää elävä ihoni on yhtäkkiä alkanut kuivua, no tämähän sattui kätösiin sitten ihan kuin tilauksesta, vaikka tässä ennen kasvoille testailua ehdin jo miettiä, että mitähän mä tuollaisella teen. Peitto on mielestäni ihan hyvä, tosin olisiko aavistuksen vaaleammillekin sävyille kysyntää, en tiedä. Mitään huonoa en tuosta keksi kun korkeintaan hinnan, siinä 16-17 e paikkeilla, mutta taidan katsastaa tätä jatkossa eBay UK:sta.

Koska meikkivoiteeni alkavat olla hiljalleen kypsää vuosikertaa, oli syytä tutkailla jotain uusia vaihtoehtoja. Meninkin sitten tilaamaan köyhän miehen Macin eli Nyxin HD-meikkivoiteen sävyssä 01 Nude. Tuotakin testailin ranteelle ja vertailin muihin meikkivoiteisiini, vaikutti tosi neutraalilta (plussaa!), kun taas esim. Armanin Luminous Silk fndtn 3 on selkeästi kellertävä. Tämä nyt on jopa liian vaalea mun iholle, eikä peittokyky ollut mielestäni hyvä. Voihan olla, että tätä on tarkoitus lisätä kerroksia, mutta kun tämä oli hieman liian vaalea mulle, niin mähän olisin vaan muuttunut valkoisemmaksi.. Tosin vasta yksi testaus kasvoilla takana, mutta damn, olikohan hutiostos.

Ei kommentteja: