sunnuntai 19. elokuuta 2012

Essie Lights ja Lancome Petal Pusher


Sainpa vihdoin aikaiseksi tsekata, onko kuvanlaatu Photobucketin kautta parempi.. on, ja that's too bad cos it's a lotta work. Ylempänä siis suoraan omasta kuvatiedostosta siirretty bloggerin kautta ja alempana Photobucketin kautta. Kuvassa siis ihana Essien Lights Poppy-razzi-kokoelmasta. Kun sain lakan, ajattelin, että jaahas taas tätä, eikös nämä tämmöiset pinkit ole niin nähty ja mietin miksi sen ylipäätään tilasin, mutta se olikin oikein kaunis tosielämässä.

The pic on top is through Blogger and the one under is through Photobucket.. there is a difference and that's too bad, cos it's more work to move pics to Photobucket.Kone tuntuu myös menevän aivan juntturaan, kun siirtelen
kuvia sinne.. ei hyvää päivää.


Photobucket 
Ehkä tämä tästä lutviintuu tai sitten ei. Yksi viimeajan ostoksia on  Lancomen minipaletti Color Design-sarjasta, josta onkin jo tullut lukematon määrä erilaisia sävyjä, ja eritasoisia kai myös, mutten ole vielä saanut yhtään käsiini. Olisin ollut lähinnä kiinnostunut pronssisävyisestä paletista, mutta toistaiseksi olen saanut olla ilman. Tämän näin kuitenkin Rouge Deluxe-blogissa, jonka linkki löytyy linkkilistastani. Ja olikin ihan kelpo paletti.Ai jestas tätä jumitusta.. onhan se vähän niinkin, että läppäri saattaa vedellä viimeisiä henkäisyjään.
Tuossa siis vielä Color Design-minipaletti 207 Petal Pusher, juuri passeli suosimaani kullanruskeaan luomivärimaailmaan. Levitin sävyjä tuolla ylemmässä kuvassa näkyvällä hassulla 239-"kopiolla" ja sävyt tuntuivat todella pehmeiltä, kuin hieman voidemaisilta, muttei kuitenkaan. Ehkä se on nykytrendi, nämä voidemaisen tuntuiset puuterivärit =Armani, Chanel, L'oreal. Paletin koko on 2 g ja onhan se pikkuinen.

Kaikkia sävyjä en vielä kokeillut, mutta homma menee näin, pohjassa on ohjeet: tuo ylärivin vaalea palkki on all-over base, itse laitoin vain sisänurkkaan, ainakin päivämeikkiin vähän liikaa, jos levittää koko luomelle.. punertava sävy keskellä vasemmalla on "lid"-sävy eli liikkuvalle luomelle, keskimmäinen "crease", luomivako, oikeanpuoleinen "highlighter" (oh?) ja alapalkki "liner" joka olikin todella intensiivinen sävy. Tuskinpa tähän tapaan sävyjä käyttelen, voisihan sitä kerran kokeilla ohjeenkin mukaan. Nämä pikkupaletit ovat kyllä kivoja, kunhan vaan laatu säilyy. Jenkki-eBaysta tämä hankinta.

Ei kommentteja: