tiistai 21. elokuuta 2012

Jade holográfico

Jade in da house. Teki vaan mieli sanoa niin.
Hieman kesti sanoisin. Kun huomasin yhdessä keskustelussa, että Jaden hologrammilakkoja on taas saatavilla Llarowella, menin heti tekemään ostoksia. Mulle alkoi jo tulla pakkomielle Mystic Goldiin, pitkästä aikaa kunnon meikkifriikin tunne, että mun on saatava se NYT, mä tarvitsen sen juuri nyt, miksi se on OOS > : (. Kaksi viikkoa meni viimeksi kokonaisuudessaan, nyt meni kaksi viikkoa, että sain edes lähetysilmoituksen. Wow..ja siitä sitten vielä 6 päivää, että tavarat putosivat postiluukusta. JA tietty suurin osa Jaden hololakoista on taas OOS. Toinen paikka joka näitä myy on Ninja Polish, joka kiinnostaisi myös kovasti, siellä on hieman Llarowea edullisempi hintatasokin, mutta saatavuusongelmia (tai molemmissa on..). No, niin kauan kuin maksat postareita lähinnä yksittäisistä lakoista, eikä mitään pakettihintaa, niin eihän se haittaa vaikka aina ei kaikki kiinnostavat lakat olisivatkaan samaan aikaan saatavilla. Se vaan harmittaa tietty.
Vasemmalla siis Mystic Gold ja oikealla Delirio Rosa.
Jade Mystic Gold with flash/salamalla. No siis, se on sellainen kulta, jos tuollaisesta sävystä tykkää.
Jaa tää vai? No tää on Delirio Rosa, barbipinkkiholo. Pullon koko on 8 ml ja hintaa oli.. 10$ kappale + postarit, Ninjassa 7,50$. Molemmissa kohtuupostarit, jotka selviävät tarkemmin sivuilta. Llarowelta olen tainnut nyt kolme kertaa tilata, ei valittamista. Mitähän seuraavaksi.. Glitter Galilta on Ninjassa kivoja juttuja.. sigh.

5 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Onpas kauniita! Etenkin tuo kultainen :)

leben kirjoitti...

Tuo kultainen on aika hot =)

Vanity kirjoitti...

Se kultainen on ehkä sellainen sävy, mitä ei näissä holoseteissä ihan yleisimpänä nää.. oranssi ois myös kiva saada. Salama aina ystävällisesti tuo holoista parhaat puolet esiin ; )

Charming Nails kirjoitti...

Voi miten ihania :)

Vanity kirjoitti...

Nii-i, eiks me aina haaveiltu siitä oikeasti pinkistä holosta..