maanantai 6. elokuuta 2012

a-england-huumaa

A-englandilla oli ale, toisin sanoen tarjouksessa olivat The Mythicals-kokoelman lakat, à 5£, normaalisti 9 puntaa. Tottahan minun oli otettava myös holokokoelma The Legendistä jotain samaan syssyyn. Joten ensinmainitusta kokoelmasta lakat Tristam ja Perceval (vasemmalta) ja Legendistä Saint George ja Dragon. Postikuluja ei nykyään tule ollenkaan ja PayPalilla voi maksella, Englannista siis tulevat.

Hyvää: Lakkaa tarvitsi vain yhden kerroksen, toistaiseksi testissä ovat olleet Tristam ja Saint George. Toimitus taisi tulla n. viikossa vaikka putiikissa oli ko. hetkellä epätavallista ruuhkaa, ainakin olivat Jenkkilässä kovin innokkaasti tilailemassa.

Huonoa.. mmm? No en toistaiseksi keksi mitään. Ostoskorin kanssa oli ehkä hieman epäselvyyttä, muistan että klikkasin jonkin tuotteen koriin eikä sitten näkynyt siellä ennenkuin poistuin toiseen ruutuun. But that's all.
Mjoo.. kohta ei enää tuo kuvanlaatu naurata.. Noh, jostain syystä en saanut auringossa näistä kauniita kuvia, kokeillaan sitten sisällä salamalla, jolloin holo yleensä iskeen esiin.. Just. Tosiaan siis yksi kerros riitti, lakka levittyi siitä huolimatta kauniisti enkä laittanut edes päälilakkaa ja nyt, n. 4 päivän jälkeen on vain aavistuksen kärjet kuluneet, mutta ei mitenkään tokerösti, koska en jaksaisi vaihtaa nyt lakkoja.. hah. Yllä siis Saint George, tummahko sinivihreä.
Tristam ottaa aurinkoa.
You only need one coat of polish, here's Tristam with flash, no TC.

Ja koska Vanity ei keksinyt itselleen oikein mitään synttärilahjaa silloin kun tapahtuma oli ajankohtainen.. no nyt keksi. Mä haluan Rainforestin!!!
This is the birthday present.. for me.
Onko se nyt sitten elämää suurempi? No eeei. Kadunko hankintaa? En. Onko se nätti sävy ja käyttökelpoinen? On. Mua on aina ärsyttänyt hehkutukset Jasper Jadesta, Creme de Menthesta ja Rainforestista, ärsyttänyt tietysti siksi kun ne kuullostavatkin jo niin ihmeellisiltä EIKÄNIITÄSAAMISTÄÄN. No kyllä saa, ihan suht inhimilliseen (30-40$) hintaankin eBaysta.. Tai ei nuo muut minua kiinnostakaan.. Mutta nyt minulla on Rainforest. Piste.

1 kommentti:

Charming Nails kirjoitti...

Hieno tuo Rainforest sekä tuo Saint George :) kiva kun sulla on aina näitä lakkoja joita ei kaikille ole ;)