sunnuntai 9. joulukuuta 2012

All I want for Xmas is..

Mitä kivaa jouluksi.. itselle?


Suunnitelmissa oli, että tilaisin itselleni Englannista Clarisonic Mia-kasvojenpuhdistushärvelin, mutta harkinta-aikani jälkeen tuotetta ei enää löytynytkään tsekkaamistani nettikaupoista eli Escentual ja Look Fantastic. En ole jaksanut tiedustella, josko laitetta olisi lähitulevaisuudessa saatavilla. Muut versiot Clarisonicista maksoivat 155£:stä eteenpäin. Too much. Kaikki muutkin olivat varmaan jouluostoksilla? Hinta Escentualissa olisi ollut 99£ ja n. 5£ postarit. Hmph. Tilasin sen sijaan Dermalogican kasvoharjan, ihan ihmisvoimalla käyvän. Mulla on se joskus ollutkin, mutta sen kävi jotenkin huonosti.. Eikö se sitten ole ihan sama asia.. melkein? Toistaiseksi siis tyydyn siihen, ostin sen jenkki eBaysta, saahan sitä toki Euroopastakin, mutta hinta oli mukavampi.


Lisäksi olin täyttämässä koria Dioreilla.. en nyt sitten tilannutkaan Escentualista mitään. Himoitsin siis nudesarjan huulipunaa Grège, nudelakkaa Charnelle, nude shimmerpuuteria ja heitetään siihen nyt yksi hyvä ripsarikin sekaan, Extase. Näille olisi tullut hintaa n.90£. Suomessa hinnat 39, 28, 49 ja kai se Extase lähelle 40 on, 38-39? Enpä ole koskaan sitä Suomesta ostanut enkä tule ostamaan. Elikkäs 160 e koko paketti, jei. Toki esim. S-kortilla saa 20 prossaa kuponkien kanssa nyt joulun alla. Eilen kyllä otti pattiin töissä sen verran, että ajattelin kiertäväni Sokoksen kosmisosaston kautta ja ostavani tuo shimmerpuuterin, jos siltä tuntuu, sitä vartenhan sitä käydään töissä. Kokeilin sitä ja kyllä se on hurjan kimaltava.. koostumushan on sellainen jännä,
Kuva lainattu Atelierbeauty.com

ei puuterimainen, muttei ehkä ihan voidemainenkaan. Aplikaattorikin on vaahtomuovia. Tuote on tietysti laadukas, paljoa ei tarvitse kerralla. Dior ei koskaan petä, kerron sitten jos joskus pettää : D. Miten tuollaista saa elinaikanakaan käytettyä loppuun..shimmeriä naamaan aamuin illoin. Harkitsen siis vielä, parempi niin kuin pistää viisikymppiä likoon ja ihmetellä sitten, mitä oikein teen tällä. Haluan kuitenkin tuotteen jota voi käyttää arkisinkin.

Ready to rock this town? Harmi kun tämä vuodenaika tarjoaa kuvaamiselle turhan paljon haastetta.. noh anyway, Deborah Lippmann on taas keksinyt jotain kivaa, ja olin yllättynyt ainakin tästä pakkauksen kauneudesta.
Kolme "glimmer"-lakkaa, kuten itseään kutsuvat; Moon Dance, Chain Reaction ja Phoenix Rising.
Mjoo, ei ne nyt pettymystä tuottaneet, peukalossa ja etusormessa Phoenix, keskisormessa Chain ja lopuissa Moon. Eniten tykkäsin tuosta kultasekoitteesta, vaikka ennakkoon luulin tykästyväni Phoenixiin. Innostuin näistä Scrangien postauksen pohjalta.

Lippmann Phoenix Rising.

Ainiin Inglotissakin tuli käytyä.
Kampaajalta ostin Tangle Teezerin, sekin ollut pitkään hankintatoiveissa, n. 15 e.
Tykkään tuollaisista pumppupulloposkareista, nestemäisistä, tällä hetkellä varmaan eniten. Sävy on 82, joka on enemmän sellainen lämpöä tuova sävy kuin mitään voimakasta väriä. Ostin myös liquid eyelinerin nro 35, paketissa lukee silver, mutta on siis sellainen kullanruskeahopea.. ehkä palaan tähän myöhemmin. Hinnat tuotteilla n. 15-20 e. Katselin poskipunia, niissä on muuten jännä ominaisuus, että ainakin nuo palettin laitettavat laatat ovat ihan erinäköisiä iholla kuin testerissä, harvemmin näin, yleensä eroa on vain pigmentin määrässä. Inglotilla on kai jonkinlainen kanta-asiakasohjelma? Mulle ei ainakaan asiakkuutta tarjottu, kiinnostaisi kyllä, varsinkin jos siitä jonkinlaista taloudellista hyötyä olisi, voisin asioida tuolla enemmänkin jatkossa. Tuntuu, että esim. MACin aika alkaa olemaan omalla kohdalla jo vähän ohi.

Ei kommentteja: