maanantai 24. joulukuuta 2012

Burberry lipsticks

Ömm. Missä ne kaikki lahjat on mitä tilasin itselleni.. no jotain tuli kuitenkin.

Kun taas näyttää siltä, ettei Diorilta tule mitään kiinnostavaa uutta, paitsi kevään lookissa ehkä se Lip Glow gloss-homma, ja, no okei toisaalta tässä tarttis hyvän ripsarin, että kai se Extase on sitten tilattava. MAC.. en tiedä, Guerlain, no Geellä olisi muutama mielenkiintoinen luomiväripaletti, jotka periaatteessa kiinnostaisivat, muttei välttämättä nyt kevätlookissa ole tulossa mitään. Chanel.. ei ainakaan mitään kiinnostavia lakkoja eikä muutakaan tulossa, luomarit on niin nähty ja niissä mulla on riittävä valikoima ko.merkkiä, toistaiseksi. No se Diorin Charnelle-lakka kiinnostaisi.

Pointti on siis se, että jotain kiinnostavaa täytyisi löytää, kun vanhat merkit alkavat kyllästyttää. Niinpä olen iskenyt silmäni Tom Fordiin tai ainakin hänen meikkilinjaansa, Burberryyn ja Dolce & Gabbanaan. On tietysti järkevää lähteä kriittisellä mielellä liikkeelle, ja kyseenalaistaa koko homma, eli onko nämä ihan haippia vai oikeasti laadukkaita tuotteita? Dolcelta mulla onkin yksi luomiväripaletti, se on ihana ja tykkään meikkilinjan pakkausten muodostakin, pyöristetyt, pehmeät linjat. Poskipuna olisi tulossa, kunhan jouluruuhkasta pääsee. Tom Fordia olen yrittänyt kytätä, hinnat ovat aika hirveitä, mutta kiinnostaisi esim. poskipuna tai luomiväripaletti. Dolcelta olen katsellut myös lakkoja. Burberry.. poskipunaa, luomiväripalettia sieltäkin tekisi mieli. Poskipuna on tulossa jahka ehtii. Huulimeikkejä en viitsisi hirveästi tilata, kun ei niitä nykyään tule käytettyä, ei muka ehdi..

Huomasin kuitenkin eBayssa, että Burberryltä olisi minihuulipunia saatavilla, ja ajattelinkin, että jos sopiva sävy löytyy niin kiitos voisin tilata. Sitten niitä ei taas ollutkaan tarjolla ja kas, yksi päivä taas olikin. NAPPAA SE. Nämä minituotteethan ovat yleensä GWP eli Gift with purchase-tuotteita, kaupan kylkiäisiä.

Burberry ei mua vaatteiden osalta kiinnosta.. meikit kylläkin.
Tämä on siis Lip Cover (Soft Satin Lipstick)-sarjaa, sävy 03 Cameo Pink. Hintaa tuli alle 15 e postareineen. Kun huomasin tämän olevan tarjolla eBayssa, niin katselin toki swatcheja netistä.. en ollut ihan varma sävystä, mutta ostin kuitenkin. Seuraavana päivänä oli kaksi muuta sävyä tarjolla, ja harmitti jo, että meninkö hätäpäissäni tilaamaan väärän sävyn.
Ajattelin, että kai siitä eroon pääsee kohtuuhintaan, jos onkin ihan hutiostos. Ei onneksi ollut. Tilasin siinä sitten samalla toisen, Lip Mist (Natural sheer lipstick) sävyssä 202 Copper. Love 'em both. Aivan ihananlaatuisia tuotteita. Kuvat ovat vähän vähemmän ihananlaatuisia.

Lisäksi löysin minikoossa Diorin nudepunan Grege, hänkin on jossain jouluruuhkassa. Tällaiset GWP-koot riittävät mulle ihan mainiosti. Kiva päästä kuitenkin kokeilemaan. Koko näissä on 0,8 g, mutta voisin kuvitella tuon pikkupuikon kestävän jokapäiväisessäkin käytössä viikkokausia.


3 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Minäkin olen kuullut hyvää sekä Tom Fordin että Burberryn laadusta, joten kiinnostavat kummatkin. Ihanaa kun maailmassa näitä meikkimerkkejä riittää! :)

Charming Nails kirjoitti...

Hyvää Joulua :)

Vanity kirjoitti...

Hello girls, Hyvää Joulua!

On ihana kun tulee uusia laadukkaita merkkejä, voi sitten ostaa vähän ja harkitusti, kun on tässä vuosien varrella kokeillut jo kaikki sävyt ja ehkä (?) tietää jo mikä sopii..