perjantai 28. joulukuuta 2012

Mauttomuuden huippu

OMG. No ensimmäinen omg tuli varmaan siitä, että rasia oli isossa kuplapussissa ilman minkäänlaista pehmustetta itse tuotteen ympärillä. Ja sitten vaan kops, postiluukusta lattialle. Oli onni, että poskipuna säilyi yhtenä kappaleena koko reissun ajan. Kannattaa ilmeisesti jatkossa pyytää erikseen eBay-myyjiä, varsinkin epäammattimaisia englantilaisia kauppiaita, ystävällisesti pakkaamaan hyvin.

Toinen omg.
Mikä fakin jättiläisrubiini???. OMGGGG. En ollut ajatellutkaan, että Dolce&Gabbanan poskipuna on tällaisessa rasiassa, mutta se on! omg. Siis blingiähän saa aina olla ja pitääkin, mutta ohmahgaah. Tämä ei ole blingiä.
Vasemmalla luomiväripaletin rasia, oikealla poskipuna. Juuri kun pääsin kehumasta tyylikkäitä pakkauksia, remember? Tuo rasia painaakin varmaan kilon.
Tässä vielä luomiväripaletti päältä. (Raidat tulevat kaihtimista).
Sävy on siis yksinkertaisesti the blush Peach 20. Taitaa olla aikas mattanen, en vielä tositoimissa ehtinyt kokeilemaan.
Rasioiden pohjat.

Sain myös mini-Diorini, Nude Lip Blush 169 Grège, 1,4 g. Tykkään ehkä enemmän noista Burberryn huulareista, tämä on sellainen aika ohut ja rasvainen.. Burberryn puna pysyi tosi hyvin, laitoin sitä kauppareissulle ja sitten lähdin lenkille, annoin sen olla ja se vaan pysyi, Cameo pink tässä tapauksessa. Väri on sopivan luonnollinen, se käy mihin tilanteeseen vaan. Mieluummin käytänkin sellaisia sävyjä, jotka saavat sitten kulua pois huomaamattomasti, jos en ehdi/viitsi/muista väriä lisätä. Toki tämäkin on sellainen sävy.
En kuitenkaan maksaisi 39 e tästä, thank you very much.

3 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

siis onko tuon maailman mauttomimman härsäkkeen sisällä tuote vielä erillisessa pakkauksessa, ja en ole kullä hetekeen nähnyt mitään yhtä kamalaa pakkausta...

Pumpulipupu kirjoitti...

Eikä, mikä möhkäle tuo Dolce! :)

Vanity kirjoitti...

Ruu, tuo ihana rubiini on kannessa kiinni, tai se on se kansi, eikä se taida lähteä irti.. tai sitä ei ole varmaankaan tarkoitus irrottaa, avattuna ihan normi, tuossa kuvassa missä rasia on auki, näkyy tuo "kolmiulotteisuus." En hirveästi meikkaile julkisesti, mutta jos olisi tarve, tällaista ei edes kehtaisi missään ottaa esille.

Pupu juu, palautus maan pinnalle.. kaikki ei olekaan niin fabulous ja classy kuin olettaisi : D