sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Manicures

Nonni tulihan se.
Olin ensin odotuslistalla, että saan ilmoituksen kun tuotetta on Llarowessa tilattavissa. Sitten kun ilmoitus tuli, mietin kuumeisesti minkä toisen lakan ottaisin samaan satsiin, mahdollisesti Jade holon, Energy tai Hypnose olivat harkinnassa, mutta olinkin jo ostanut Color Clubin kokoelmasta keskisinisen holon, en tarvinnut enää sellaista. Päädyin sellaiseen tumman pinkkiin Deja Vu, koska sellaista holoa mulla ei tällä hetkellä ole.

Postarit.. omg, ne olivatkin näiltä kahdelta pikkulakalta yli 12$, yhdelle eli tälle lakalle tuli postikuluja vajaa 9$. Tilasin sitten vain yhden. Eli heippahei Llarowe, aarrekauppani. Ennen postarit olivat muutaman dollarin per pullo. Ja toimitus kesti kaksi viikkoa. En ihan tajua, miksi tuotteen postiin laittamiseen menee viikko. Eipä tartte enää tajutakaan.
No onko se sitten upea? No salamavalossa kaikki näyttää hyvältä ja auringossakin toki. En nyt kuitenkaan halua lakata tällä juuri nyt.
Auringossa.
Laitetaan nyt muutama keväinen mani:
China Glaze For Audrey, on se vaan aina niin kaunis sävy.
Essie Castaway, vanha suosikki, sehän ei sinänsä tarkoita, että sillä ehtisi lakkailemaan useammin kuin kerran vuodessa.

Katselin kaupassa Nail It-lehteä, hintaa taisi olla yli 8 e. Sisältö ei vakuuttanut kuitenkaan niin paljoa, että olisin katsonut lehden sen arvoiseksi. Kansi on ihan kaunis ja mielenkiintoinen, mutta mitä kiinnostavassa kynsilehdessä pitäisi olla? Itseäni kiinnostaisi ehkä erilaisten lakkojen ja lakkamerkkien esittelyt/swatchit/lakkaukset, kokoelmat, nettikaupat, koristelut, joita taviskin ehtisi ja osaisi tehdä, ei välttämättä mitään rakennekynsiasiaa. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja jos oikein ymmärsin, vuosikerta Jenkeistä tilattuna on vain 32$.

Ei kommentteja: