torstai 11. huhtikuuta 2013

Kevätkatsaus

No, munkin piti hankkia tämä, V10 Plus water base peeling. Onko se sitten niin ihmeellinen? En osaa vielä sanoa. Sen tiedän, etten tuolla hinnalla (norm. n. 33 e) hanki sitä toiste. Kuorinta-ainetta joutuu nimittäin levittämään aika paljon, koska tuote levitetään kuivalle iholle, joka tarkoittaa sitä, että kun sitä hieroo iholle, se ei kovin suurelle alueelle riitä ennenkuin se on jo kuivunut ja sitten täytyy ottaa vähän lisää toiseen kohtaan ja sitten taas vähän lisää.. Tämä on varmaan sellainen tuubi, jonka leikkaan auki saadakseni kaiken käyttöön, sitä harvemmin viitsin tehdä eli en koskaan. Miksei tästä sitten tiedetä muualla maailmalla (vielä?) mitään, jos tämä on niin käänteentekevä tuote?

Aine siis hierotaan kuivalle iholle, odotetaan 5 sekuntia ja hierotaan uudelleen, jolloin kuollut ihosolukko irtoaa. Joojoo. Onhan se sitä kuivunutta kuorinta-ainettakin. Kolmisen kertaa olen nyt kokeillut ja ilmeisesti aloin pihistelemään, mutta täytyypä varmaan taas tänään laitella. Jos tätä oikeasti käyttäisi esim. kolme kertaa viikossa, kestäisikö tuubi kuukauttakaan? Siksi on täytynyt vähän pihistellä, koska en sitten kuitenkaan aio ostaa tätä uudelleen, mutten haluaisi, että se heti loppuu.. huoh. Onkohan kaikki tuotetta ylistäneet ostaneet sen itse? Helppohan se on kehua, jos ilmaiseksi saa. Kyllähän hyvästä ihonhoitotuotteesta kannattaa vähän maksaakin, mutta onko tämä se, vai onko kaikki intoilu kohta menneen talven lumia?

Marketin mainoksessa oli joitain uutuusjäätelöjä kuten Kismet-jäätelö, Kaktus Jättis, Magnumin 5 kisses-lootat, Marabou-jätski.. noita Magnumin laatikoita söinkin jo ainakin yhden, olihan se ihan ok, tuskin ostan kuitenkaan toiste. Entäs sitten tämä.. kyllähän tästä jäi sellainen kiva.. ömm..jälkiajatus? Nimittäin tuo kuori on mukava, rapsakka suklainen vohvelimuru, suklaajäätelö ehkä vähän perustylsä ja sitten siellä on vähän jotain nougat-kastiketta.
220 kaloria, girls. Kyllä tällaisen voisi vielä syödä. Kaikkihan rakastaa Kismetiä, äm ai rait?
Uusi Allure pätkähti postiluukusta ja sisältö oli ihan kiva, paljon anti-aging asiaa. Mutta kansi.. wtf.. Katie Holmes näyttää kuin olisi ollut kuukauden autiosaarella ilman ruokaa (ja piriä), oikeasti.. Katie on nykyään myös Bobbi Brownin leivissä, joten Bobbia piti kehua, mutta sisäsivulla oli sellainen hyvin kuivahuulinen kuva ja siinä oli kuitenkin mainittu joku Bobbin huulipuna.. ei kukaan osta sitä ikinä sen kuvan perusteella, wtf x2? On muuten tylsää nykyään kun kaikilla julkimoilla on joku kosmisdiili ja sitten he esittelevät käyttämiään kosmistuotteita lehden jutussa, mikä on aina kiinnostavaa, mutta tietysti ne ovat niiden merkkien tuotteita, joiden kanssa heillä on diili. Eli edelleenkään ei saa todellista infoa, mitä he oikeasti käyttävät.

Ei kommentteja: