perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lakkavillitys uhkaa

Mmm.. nämä Lippmannin Staccatot todellakin muistuttavat jäätelöä. Meninpä siis tilaamaan mintunvihreän Rockin' Robinin and yes I like it. Se miksi en sano love, nooh. Kyllähän tämä on special, mutta olen katsellut sitä jo monta päivää, en ala nyt kuitenkaan rakkautta tunnustamaan. Kuvassa kaksi kerrosta ja juu, ei näytä ihan tasaiselta, mutta ihan hyvä se on, oikeastaan olisin halunnut pärjätä yhdellä kerroksella, se olisi enemmän sellainen upotin-sormeni-jäätelöön-efekti.
Mutta Cleopatra in New York.. epäröin hieman tämän tilaamisen kanssa, koska en pidä mustapohjaisista lakoista. However, jos tätä laittaa kaksi kerrosta, tulos on sopivan tasainen ja peittävä, muttei troubled teen-musta, vaan ROKKKK. Yllätyin siis positiivisesti. Aksenttisormina vaan käyttelin ensi kerran, mutta kyllä niin himottaa tehdä koko lakkaus tällä. Yhdestä sormesta jo lakan poistinkin eikä se niiiin kauheaa ollut kuin pelkäsin.. glittereihin käytän aina Pirkan kynsilakanpoistoainetta ja muuten Cutexia. Näitä löytyy esim. Citymarketeista. Voisi myös kokeilla jotain tummaa aluslakkaa, eli jotain muuta kerros ja sitten Cleopatrat päälle. Ihana.
Tässä näkyy vielä läpikuultavuus. (Huh mitä tuossa kynsinauhassa mättää).
No eihän se sitten siihen jäänyt, se pinkki jäi kaivelemaan, kun ajattelin, etten tilaa nyt pinkkiä, kun mielessä olisi pari lakkaa Diorin Sparklingeista ja niihinkin menee yli neljä kymppiä.. hmmh. Mutta eipä kaduttanut kun lakka pompsahti luukusta. Mmm strawberry icecream chocolate chip sprinkles.. se on juuri sitä. Careless Whisper oli kanssa sellainen jota olin vähän katsellut, tässä salamakuvassa shimmerisyys näkyy. Mietin tarvinko mitään uutta nudelakkaa, mutta ilmeisesti sitten tarvitsen. En ole vielä kokeillut näitä. Mukavasti oli alea ja ilmaista postitusta Love Itissä, mistä nämä tilasin. Hintaa siis alle 17 e kappale. Jos paremmuusjärjestykseen pitäisi laittaa ja budjetti vainoaa, niin tuo pinkki Edible ekana, sitten Cleopatra, kolmas minttu Robin ja neljäs Whisper.
Entäs nyt? Onko mulla nyt kaikki? Olen himoillut Dolce&Gabbanan meikkejä (luomiväripaletti ja poskipuna), Burberryä (poskipuna ja minihuulipunat), miksei Armaniakin (luomiväri, meikkivoiteet, oli aiemmin luomaripalettikin), Tom Fordia, joka on ollut aika saavuttamaton. Lähinnä näissä sarjoissa kiinnostaa luomiväripaletit ja poskipunat, miksei sitten joskus meikkipohjatkin kun sävyistä pääsee perille. Armanin meikkivoiteita mulla jo muutama onkin.
Pari sävyä tässä oli kiinnostuksen kohteena, esim. Love Lust. Tämä Frantic Pink vaikutti myös ihan käyttökelpoiselta.
Kyllähän näissä vähän alkaa pelottamaan feikkiydet. Kai niistä jotain juttua löytää ja tunnusmerkkejä jos guuglettelee.
Tietysti olisi kiva tilailla näitä ihan liikkeistä tai ostaa vaikkapa paikan päältä. Ainakin Englannista löytyy.
Mutta jos tekee hyvät kaupat eBayssa..
China Glaze pisti markkinoille mielenkiintoisen kesäneon-sarjan Sunsational.. tiirailen juuri tilausmahdollisuuksia.. juuri kun luulin, ettei neon-osastolla voi enää mitään keksiä, miksi ne julkaisee joka vuosi samat sävyt, kun ei ehdi vanhojakaan käyttää kuin max. kerran kesässä. Heitän tähän swatch-linkin, vähän liian hyvännäköistä. Osa on cremejä, osa JELLYJÄ! OMG neonjellyjä!
http://melva.sg/china-glaze-sunsational-neons-on-the-shore-2013-summer-collection-swatch/

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihania lakkaostoksia :)

E-S kirjoitti...

Tuo Careless Whisper on kyllä ihana! Eikä muutkaan Deborah Lippmannit näytä yhtään hassummilta mutta niistä mulla ei oo kokemusta.

Vanity kirjoitti...

Menin sitten ostamaan vielä Mermaidejakin.. nyt saa kyllä riittää vähäksi aikaa.. ehkä.