lauantai 18. toukokuuta 2013

Pure Fiji

En muista mitä olin katselemassa HQHairista, tämä ei kuitenkaan alunperin ollut sitä..
Nämä olivat alennuksessa ja kun ikuisesti kaipaan niitä sopivan eksoottisia hedelmäisiä tuoksuja, kookos, ananas, mango.. kuullostivat liian hyviltä. Olisivatko nämä nyt juuri sitä, mitä havittelin? No oli.Ostin vartalosuihkeet juuri noista edellämainituista tuoksuista, taisivat olla n. 9£ kpl, koko on 90 ml. Kookos sellaisenaan ei ole ihan suosikki vaikka aina himoitsen kaikkea kookokseen liittyvää. Koska tuoksut ovat vähän samaa sarjaa, voi halutessaan käyttää vaikka kahta kerralla. Mango ja Ananas ovatkin aivan ihastuttavia. Suihkugeelinkin näköjään ostin, en ole vielä ehtinyt kokeilla.
Tuli sitten ostettua vähän kaikkea. Siellä on vieläkin hyvällä hinnalla (n. 20£) tuo Ananas (Pineapple) matkasetti, jossa on saippua, vartalovoide, vartalovoi ja öljy, ihan kiva lahjaidea myös.Paras pysyä sieltä sivuilta pois, koska sarjassa on vielä muitakin tuoksuja ja esim. hiustuotteita..
Vartalosuihke (Hydrating body mist), mango. En aina tykkää mangovartalotuotteista, jos ne tuoksuvat pistäviltä tai raskailta, tämän sarjan tuoksu on vain makea, kevyt ja raikas.
Tässä vartaloöljyn (Nourishing exotic oil), Pineapplen sisältö

Body mistit eivät ehkä kestä kauan iholla, tuoksua voi tietty kerrostaa eri tuotteilla. Kesäksi nämä ovat ihan täydellisiä.

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Vaikuttavatpa tosi ihanilta! Minäkin rakastan trooppisia hedelmätuoksuja, ja Suomesta on vielä niin vaikea löytää vartalotuoksuja, että have to check these out. Kiitos vinkistä! :)

Vanity kirjoitti...

Tosiaan, vartalotuoksuja ei täällä pahemmin ole myynnissä. Nämä ovat ihan kohtuuhintaisiakin, reilun kympin, eikä Hq:ssa tule enää toimituskulujakaan.