lauantai 1. kesäkuuta 2013

Vähän kesämeikkiostoksia

Kun lämpö alkaa lisääntyä, niin ei pahemmin himota ostella meikkejäkään. Lähinnä olen harkinnut Dolce & Gabbanan luomiväripaletteja, ehkä tilaan niitä sitten Strawberrystä jossain vaiheessa, tosin hintaa on viitisen kymppiä kappale, niin ei tässä nyt ole kauhea kiire niiden kanssa.. Kannattaa investoida yhteen Dolceen Diorin sijasta.
Luonnollisesti tuon sinisen lakan sävyt ovat aivan päin seiniä kuvassa. Se on kuitenkin Isadoran 757 Scuba Blue, periwinkle. Noissa Isadoran kevään/kesän lakkasävyissä on paljon vastustamattomia sävyjä, huoh. Anttilassa on paraikaa 3 kahden hinnalla tarjous, joten sitä kannattaa hyödyntää.

Mukaan tarttui myös Isadoran Lash Color sävyssä 53 Purple Rain, violettia vähän kaipailinkin kesäksi ja mietin mistä sellaisen saisin kohtuuhinnalla. Tällä siis hintaa 11,90 e. Sävyjä on kolme, sininen ja jade, ja kun katselin niitä mainoksesta ajattelin, että saatanpa ostaa kaikki.. no en ainakaan vielä tehnyt sitä. Tosin nämä saattavat hävitä kaupasta nopeasti. Koko on 7 ml, täytyy huomenna kokeilla ihan kunnolla.

L'orealilta oli tullut kokoelma L'or Sunset, jossa on kivoja lakkoja, musta kultaisella glitterillä, jos et raaski ostaa Lippmannin Cleopatraa, niin hanki tämä, oranssikultaa, mustakultaoranssia, kuten kuvassa sävy 822. Hintaa oli 5,90 e. Ja sitten se ihanin ooh aah. Midnight Lace kynsitarrat Maybellineltä. Vähän ärsyttää tuo hinta näissä kynsitarroissa, kun ovat yleensä siinä kympin paketti. Nämä olivat niin kauniit, että oli pakko ostaa. Muitakin kivoja kuoseja oli, en tiedä onko Suomessa kaikkiä sävyjä, mutta sellainen pinkkikäärmekuvio täytyy saada myös, jos ei muuten, niin tilaan jenkeistä.
Tuollainen, kuva lainattu Ebaysta. Mmm nam. Sally Hansenin kynsitarroja olen aikoinaan kokeillut ja olivat oikein toimivia, oli helppo laittaa ja kestivät hyvin.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Eih, tuo Lorealin lakka! Näyttää ihanalta, ei näitä varmaan ole missään jos lähtee etsimään..

Vanity kirjoitti...

No ei tää nyt sitten elämää suurempi ollut, voin pistää tän joskus sulle tulemaan.. onneksi en ostanut niitä kaikkia

Charming Nails kirjoitti...

No minä ostin 2, ainakaan se kupari ei ole mun juttu. Toista testaan myöhemmin :)