sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kynsitarrat

Laitetaas nää nyt heti tänne ettei unohdu, kun unohtuis kuitenkin. Mii veri häpi. Nämä lakkatarrathan ovat tosi hyviä kesällä, nopeita laittaa, näyttäviä, hyviä vaikka jos on reissua tiedossa tai ei muuten vaan ehdi tai huvita koko ajan vaihdella ja korjailla lakkauksia. Ainoa väline mitä tarvitsee, on kynsiviila, jolla ylimääräinen osa irroitetaan.
Tuo sininen lakka on Isadora 757 Scuba Blue, joka, huoh, ei ole vaaleansininen vaan sellainen ihana periwinkle, jos näette kaupassa niin juuri sellainen kynsillä kuin pullossakin. Nämä Isadorathan ovat varsin paksuja lakkoja, joissa on paksu sivellin, eli vaativat ehkä hieman erilaisen lähestymistavan.

Koska tarrat ovat kalliita niin ajattelin, että näitä voisi käyttää lähinnä aksentteina, tai sitten vaikka kahteen kolmeen sormeen ja loppuihin lakkaus.. nooh. Eihän nämä yhteen sovi mitenkään eriyisesti mutta olkoon. Jos vaikka pidän noita tarroja niin kauan kun ne hyvänä säilyvät ja vaihdan sitten useammin kahteen sormeen lakan kun kyllästyn, aika kätevää.
Koska olin vielä sunnuntaina menossa Citymarketiin, ajattelin, että voisin tsekata tarravalikoiman. Maybellinen tarroja en nähnyt ollenkaan, mutta L'orealin! Oh, Chic Python, yes please! Koska toisessa kädessä oli vielä vaihtamista odottavat lakat, niin siihen vaan pythonit ja loppuun laitoin Essien Haute as Hellon.
Muuta huonoahan näissä ei ole kuin korkeahko hinta ja se, että tarraa menee aika paljon hukkaan, melkein puolet, riippuu tietysti kynnen pituudesta.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Kivoja tarroja, tosi nätti lopputulos. Ja tuo IsaDoran lakka on tosiaan kaunis periwinkle, olisin ostanut jos ei lähes samanlaisia jo olisi :)

Vanity kirjoitti...

Joo ja mä olisin tilannut sen yhden Lippmannin sinisen Beautybayn alesta JOS en just olisi ostanut kahta sinistä Isadoran lakkaa.. tosi ihania sävyjä Isadoralla kyllä. Nuo tarrat ei ihan helposti irtoa, joten ihan toimivaa kesäkamaa, taisi olla 5-6 päivää eikä mitään damagea.