maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vähän lisää kesätavaraa

Piti sitten käydä vielä hakemassa se violetinsininen Lash Color Isadoralta, 52 Aqua Blue, on purppuraisempi miltä tuossa näyttää. Mukaan tarttui myös kaunis Moisturizing Lip Gloss sävyssä 17 Honeysuckle ja lakka 765 Poolside. Nuo ripsarit ovat tosi hyvin käyttäytyviä, ihan sellaisenaan kelpoja, tietysti voi vaikka laittaa ensin kestovärin ripsiin. Jälki on siistiä, eikä efekti ole mikään hassu, vaan uskaltaa ihan aikuinen ihminenkin käyttää. Nyt tosiaan tekee mieli jotain väripilkkua meikkiin, joko värillinen rajaus tai ripsari, tai sitten hieman tavanomaista kirkkaampi huuliväri.. yksi elementti kerrallaan tietty : D. Tuo rajaushomma vielä puuttuu, mietin vähän pitäisikö käydä Inglotilla valitsemassa jotain sinivihreitä sävyjä. En kyllä tiedä selviääkö sieltä ulos ihan pienin ostoksin.

Tom Ford-metsästys jatkuu, ostin tuollaisen näytepullon Traceless Foundationista, sävy Buff. Vasemmalta löytyy Lip Color Shine sävyssä 07 Nubile, tosi hyvä YLBB-sävy, kun tulisi vaan käytettyä. Hylsy on ehkä kaunein ikinä. Voi kun Tomit tulisivat Mansikkalan valikoimiin.. voisihan sitä kysyäkin.

Mansikkalassa on muuten vielä tänään Suomiale -10%, eli jos sinulla on omaa kantisalea niin alennusprosenttisi kokonaisuudessaan saattaa olla yli 20, sain itse vihdoin eilen pähkäiltyä tilaukseni, taisin tilata 5 tuotetta, niin alennusta tuli yhteensä 24%. Jei. Tämä tosin tarkoittaa taas tullihommia, mutta olkoon.

Ei kommentteja: