torstai 11. heinäkuuta 2013

Ostosta pukkaa

Nosiis tavallaanhan kesällä ei meikit kiinnosta jne. Juupajuu. Voisi toisaalta olla eri tilanne, jos kokoajan olisi +30 astetta päällä, onneksi ei ole. Olen vähän ihastunut Dolce & Gabbanan luomiväripaletteihin ja kun Strawberrynetissä oli Suomi-ale -10% ja siihen omat kantisalet ja paljousalet, niin taisi pätkähtää 24% alennusta, olihan se pakko tilata. Alunperin ajattelin, että jos myyn useamman vanhan paletin pois, saan tilata vaikka kolme palettia.. noh eipäs lähdetä liioittelemaan. Jos nyt yksi kerrallaan, varsinkin kuin hintaa on 50 e, niin otetaan ihan rauhallisesti. Eli ensimmäinen valinta on 135 Vulcano. En ole tainnut vielä ehtiä kokeilla tätä tositoimissa, mutta ihan tässä lähitulevaisuudessa.


Sain vihdoinkin tilattua China Glazen Sunsational kesäneonlakkoja; vasemmalta Bottoms Up, Too Yacht to Handle ja You Drive Me Coconuts. Ne siinä pöydällä muutaman päivän odotteli ja mielipiteeni vaihteli aina välillä, kun katselin niitä, ooh ihania, oikeestaan aika tylsän näköisiä.. valitsin kylmät pinkit ja tuollaisen kermaisen vihertävän turkoosin, tilasin myös toisaalta Essien In the Cab-anan, ja kun lakkasin Coconutsilla ja aksentteina käytin Yachtia ja Cab-anaa, tykkäsin Yachtista enemmän. En oikeastaan saanut lakkauksesta mitään erityisen onnistunutta kuvaa aikaiseksi, mutta lakkaus on kestänyt todella hyvin ja taidan pitää tätä koko viikon. Ja pidän todella näistä kahdesta mitä olen ehtinyt kokeilla, pitäisikö niitä muitakin vielä harkita..

Ja nyt sitten äkkiä Emotioniin, jos ette ole vielä käyneet. Katsokaa netistä sadan kilometrin säteellä olevat Emotionit ja menoksi. En oikein muualta kosmetiikkaalelöytöjä tehnytkään. Mua kiinnosti nuo Diorin Eye Glossit jo viime kesänä, mutten raaskinut ostaa, ei ne nytkään halpoja olleet, mietin kyllä pitkään, koska 22 e tästä maksoin. Ja mitä tapahtui kun puoli viikkoa myöhemmin menin toiseen Emotioniin? Ne olivat 12 e... ottiko päähän. Eeehh. Alessa olevat ovat tosiaan viime kesän sävyjä, täytyypä kokeilla kunnolla varmaan jo huomenissa. Sävy on siis Tan, alunperin suunnittelin Sunsetin hankintaa, mutta mulla on Chanelilta jo sellainen kultapersikka nestemäinen luomari, joten otin sittenkin tämän.
Ensin valikoima Diorin ja Chanelin lakkoja olivat Emotionissa alessa n. 20 e, joka nyt ei tietenkään ole hirveän hyvä ale, ellei eteen osu juuri Se Lakka, joka on pitänytkin hankkia. Mutta toisessa Emotionissa muutama päivä myöhemmin tämän hinta olikin sitten n. 14 e, niin nappasin mukaan, Chanel Emprise, persikkabeige creme. Kokeilin tätä ennen ostoa ja kai se ihan kohtuullisesti istui ihon sävyyn. Emotionista tuli sitten ostettua vielä muutakin, siitä myöhemmin..
Päätin sitten vähän hemmotella itseäni. Noita ylläoleviahan ei lasketa. Diorin tiesmikä Cruise Collection ei sitten ikinä tainnut löytää tietään Eurooppaan vaan risteili jonnekin muualle. Itseasiassa näitä saattoi olla manner-Euroopassa, mutta vaikeaa, vaikeaa saada käsiinsä, tilasin sitten tuolta itäisemmältä puolelta maapalloa. Mango.. se näyttää juuri sellaiselta, että tekisi mieli nuolla tuota pulloa.

Ooh. En ole vielä kokeillut tätä, yleensä swatchaan lakat nopeasti, jos tiedän, etten ole juuri nytheti lakkaamassa niillä, mutta tätä en vielä kokeillut. Tällä täytyy varmaan tehdä lakkaus ensi viikolla.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tuo Mango on kyllä todella herkullisen näköinen! Mullakin on nykyään tullut tuo ajatustapa että myyn ensin vanhaa pois niin saan ostaa uutta. Parempi tietysti sekin kuin koko ajan vaan ostella uutta silmät sumeina ;)

Vanity kirjoitti...

Joo se on vähän sellanen aaltoliike, sitten kun on silmät sumeina vähän aikaa ostellut, meneekin jonkin aikaa uusiin aarteisiin tutustuessa : ) Kuitenkin täytyy aina saada vähän uutta..