maanantai 12. elokuuta 2013

Pikaista ostostelua

Taaas.
Mutta, lähdetäänpä liikkeelle niistä hyvistä uutisista; Tom Fordin meikit ovat rantautuneet Mansikkalaan, jei. Huonoa: hinnat ovat tietysti ihan hirveät, ja voi varautua, että tuotteet menevät kuumille kiville niin kuin ovatkin jo menneet. Onneksi bongasin pari kesälookin tuotetta, tosin siinä pähkäillessäni sain vain toisen.. ja nyt juuri kun katsoin se Cream Color for Eyes olisi taas siellä, mutta se onkin tulossa mulle toista kautta.

Tämä paletti on se, jonka Tomilta halusinkin (Burnished Amber) ja maksoin itseni tietysti vähän kipeäksi.. yli 70 e. Oliko se sen arvoinen? No se on tietysti suhteellinen käsite, täytyy sanoa, että tästä tuli heti suosikkipaletti, niin ehkä se sitten oli? Hankinta on peräisin eBay UK:sta, siellä onkin aika kivasti nyt valikoimaa, jos sattuu tuotteet kiinnostamaan. (Oh ne valkoiset siveltimet) Tuo paletti tosin saattaa olla vähän kiven alla.

Odotus palkitaan ja sitä rataa, pidin Mansikkalan TF-valikoimaa silmällä ja sain kuin sainkin Illuminator Fire Lustin. Oliko se sitten sen arvoinen, yli 60 e.. ehem. Tiesin kyllä, että se on tosiaan "vain" illuminaattori, eikä mikään kullanhohtoinen persikkaposkari, mutta, no täytyy palata asiaan, en ole vielä tutustunut niin läheisesti tähän, mutta esim. NARSillahan on Orgasm-illuminator, ehkä se toimii vähintään yhtä hyvin. Tämä nyt vaan sattuu olemaan hienoisen hypetyksen kohde.. ja kohta harvinaisuus, koska kuuluu 2013 kesälookiin.

Mitä yksi edellä.
Uusi Allure osaa kertoa, että Marc Jacobsin meikkisarja on ilmestynyt ja jenkkilän Ebaysta näitä jo innokkaille löytyykin, hinnat siinä 50-100$.. Minua nuo eivät erityisesti kiinnosta ulkonäkönsä puolesta, ehkä tuo huulikiilto voisi olla kiva, mutta täytyy lukea enemmän arvosteluja varmaan ensin.
Michael Korsilta tuli myös meikkisarja, mutta hänellä ei, omien sanojensa mukaan, ole mitään tylsää sarjassa, kuten meikkívoiteita, ripsareita tai luomivärejä.. ööh? Jaha. Kynsilakkapullo on aika hulppean näköinen, mutta ehkä nämä muuten jäävät minulta. Vannomatta tietysti paras.
No vähän vaatimattomimmissakin ympyröissäkin osataan, hah. Maybellinen Polka Dotseja bongasin jo kesäkuun lopulla Stockalta, onneksi ostin heti, kun taisivat olla aika suosittuja. Nyt vasta tätä 197 Chalk Dustia testailin, olipas kiva hippuhässäkkä. Ostin myös sininen version.
No jaa, kuva nyt on mitä sattuu, mutta oikeasti tuo on oikein kiva lakka, tässä Chanelin Emprisen päällä.



Ei kommentteja: