maanantai 26. elokuuta 2013

Randomia

Ok, shit happens. Tilasin Strawberrynetistä pari juttua, mm. tämän MACin Cremeblend Blushin Something Special eli voidemaisen poskipunan. Tuossahan poskari näyttää vielä ihan siistiltä.. eh. siitä oli tuo ihana läpinäkyvä muovikansi irronut, enkä ole itseasiassa saanut sitä vieläkään paikalleen, joten se sotkee kaiken. En tiedä miten se voi tiiviin kuplamuovihässäkkäteippauksen sisällä irrota pahvilaatikossa? Huoh. Noh Strawberry toimii näissä aina ripeästi ja lupasi nytkin joko uuden tuotteen tilalle tai täyden hyvityksen, että siinä puolessa ei sinänsä ole valittamista.

Ja entäs itse tuote. Se on aivan ihana. Todella pigmenttinen, sävy on kaunis, mun piti tehdä tuossa muutama swatchi, mutta en nyt tiedä. Tai teinkin. Mutta ne kuvat eivät ehkä tule tänne asti. Ihana ihana sanon siihen asti kun tietysti saan jonkun hirveän aknen tästä mönjästä. Mutta älkää hei tilatko kesällä voidemaisia poskipunia merten takaa. Eikös näitä saa ihan Stockan MAC-pisteistäkin? Täytyy ensi kerralla tsekata, haluaisin ehkä sen So Sweet, So Easyn.
Sitten piti olla sellainen Loving Right Now-juttu. Joo-oh. No se on sanottava, että Max Factorin Ageless Elixir meikkivoide on aivan mahtava, edelleen. Tässä kesällä en sitä pahemmin ole käyttänyt, lähinnä ikuisen aikaista Lorkun mineraalijauhetta, mutta nyt taas vaihteeksi jotain nestemäistä ja on se niin hyvä, voi jestas, peittävä ja ohut kuin aamukaste. Täytyy varmaan äkkiä tilata varastoon jostain. Sävyni on Light Ivory 40. Kuvaan itsensä tunki tuo Chanelin hohdepuuteri, joka oli kesän aleostoksia, ei niin halpa, mutta ihan kiva muuten..Inglotkin siellä on, tuo on sellainen jännä, Face Blush nro 82, jota en varmaan itse olisikaan koskaan valinnut, mutta myyjä sitä suositteli silloin aikoinaan. Sopii ihan kalpeanaamallekin mukavaksi kasvojen lämmittäjäksi.
Siiitten..Perricone MD Cold Plasma.. pitäisi olla jokin ihmeaine? Katsotaan nyt.. olen vähän malttamaton käyttämään mitään pidempää putkea, mutta ei kai niistä muuten tiedä onko jotain hyötyä. Jossain arvioissa tosin sanottiin, että tuote haisee aivan kauhealta, kalaöljyltä, mutta ei se mielestäni erityisen pahalta haise. 30 ml tätä maksaa esim. Mansikkalassa 131 euroa. Tässä purkissa on 7,5 ml ja ostin sen Ebay UK:sta. Pitänee varmaan nyt pitää viikon plasmakuuri. Toinen tökötti oikealla on SkinCeuticalsin Phloretin CF, jonka ostin melkein vain siksi, että Emily Maynard käyttää tätä myös. Ai kuka Emily Maynard? On muuten kivan tuntuinen, tuo on siis antioksidanttiseerumi, jonka voi aamulla laittaa iholle ennen kosteusvoidetta. Mansikkalassa 30 ml maksaa "tarjouksessa" 130 e. Hih.Sori, saan kiksejä noista hinnoista. Olikohan tuossa putelissa 5 ml? Tämäkin Ebay UK.sta, hinnat näillä oli varmaan jotain 20-30 e kipale.
Kynsitarroja.. nämä ostinkin jo kesäkuussa, eikä tarvinnut näitä tilailla mistään. Hideous miten kalliita ovat, mutta näitähän voi käyttää tosiaan aksenttina. Tässä 05 Fierce Snake, ja hopia vasemmalla 01 Zebra Night. Sen voikin sitten yhdistää harmaaseen tai hopeiseen lakkaukseen. Tässä pinkkinä Essie Short Shorts, johon täytyy vielä päälilakka laittaa. Ei sovi ihan täydellisesti tuohon tarran sävyyn, mutta olkoon nyt pari päivää näin.
Että tämä ohjelma jaksaa kettuilla. Noh anyway, helppoa kuin heinänteko. Love these stickers. Tuossa Maybellinen paketissa oli muuten mukana miniviilatkin, näkyy ihan yläreunassa siinä kuvassa, en tosin kokeillut niitä nyt. Revlon teki yhteistyötä Marchesan kanssa (Revlon by Marchesa) ja loi sarjan verran erilaisia printtejä kynsille, niitä on vissiin tilattava sitten muualta, jos mielii kokeilemaan.

Ei kommentteja: