lauantai 5. lokakuuta 2013

Gone with the Wind.. eiku Sand.

Tekstuurilakat? Juu ei kiitos. Näin ajattelin, hyvä hyvä, ei mulle, rumia, säästyy rahatkin. Ensin taisi tulla China Glazen mainokset, sitten tuli OPIn Bond Girlsejä ja ties mitä, yäk ei tuollaisia tautilakkoja. Täytyy myöntää, että kun näin Pumpulipupun esittelykuvat Isadoran Sugar Crusheista ja varsinkin tietysti Coral Crushista, olin myyty. MUN TÄYTYY SAADA CORAL CRUSH. Mutta eihän sitä enää ollut, enkä ole sitä tähän päivään mennessä nähnyt. Mutta OPIn Jinx oli kuulemma samanlainen, vai pitäisikö sanoa että Isadoran CC on samanlainen kuin OPI Jinx. Olin Jinxistäkin lukenut ja nähnyt kuvia ja hirveä hehkutus, en tajunnut.

No sitten mennäänpä hetkeen, kun siis marssin kauppaan Coral Crush silmissäni. Ei ole. Ostin sitten Pink Crushin, oikein kiva sekin, en näköjään ole ottanut siitä kuvia. No sitten on hankittava se Jinx. Mistähän se Pussy Galorekin osui silmiin, tilasin siis Bond minisetin. Sitten olikin tilattava normikokoiset Jinx ja Pussy Galore. Jaaaa sitten Alcatraz Rocks, jota kovasti hehkutettiin. Isadoralta vielä Ocean Crush, oh ihana, kävin vielä hakemassa Sky Crushin, loistava.
Siis eikö mulla ollutkaan kuvaa Jinxistä, edes pullosta.. ei. Tuossa Isadora Sky Crush.
Sky Crush on oikeastaan kaunis jäänsininen hässäkkä. Nämä lakat näyttävät juuri siltä, miltä glitterlakan haluaisin näyttävän, mutta miltä ne eivät koskaan näytä. Itse siis kutsuisin näitä hiekkalakoiksi.
Kaksi kerrosta, ei päälilakkaa. Onse kumma miten noista lähtee hohto kuvissa, itselläkin kesti aika kauan syttyä näihin.
Otsa rypyssä olen odotellut Isadoran syksykokoelmaa noiden hiekkalakkojen osalta. No kävin vähän kauempaa metsällä, sitä ennen sorruin kuitenkin Kicksin Sugar Lacqueriin Black Diamond, joka siis keskellä ja se on aivan identtinen Isadoran Wine Crushin kanssa, tosin Kicksin tapauksessa rahalle saa enemmän vastinetta, niinkuin jotkut ovat jo huomanneet, Isadoran lakan koko on 6 ml, Kicksin 10 ml ja hinta sama, 8,90 e. Miksi ostin sitten molemmat.. niih. Tuo Wine Crush vaan näytti niin julmetun hyvältä pullossa. Olisinko tarvinnut molemmat, no tuskin. Vasemmalla on muuten Isadoran Chameleon Crush, eiminkäänvärinen. Nooh, siis nämä tummathan ovat sellaisia kytevä hiillos-lakkoja, ei niin superisti kimaltavia kuin vaaleammat sävyt, sehän on selvä. (Sellainen efekti taisi tulla kun laittoi värittömän mattalakan glitterin päälle, joka on tumman/mustan lakan päällä). En tiedä tarvitsenko näistä nyt enempää, Kicksistä ostin tosin vielä kermanvärisen sokerilakan Sugar Cane ja ne OPI Holiday 2013 MC nudehiekkalakat täytyy vielä tsekata.

Noista ei vaan meinaa saada hyvää kuvaa, huh. Tässä Isadoran Chameleon ja Wine Nojooh.

Koska kynsimaailma on yksi harvoja asioita, joissa muoti on mielestäni positiivinen termi.. niin hei, valkoiset kynnet. Saattaa olla että tää on jo niin over, mutta kuitenkin.
Jotain käyttöä OPIn Alpine Snow Mattelle, joka on aika yksikseen saanut olla vuosia. It works!
Lopuksi suu makiaksi, kun ollaan niin sokerista puhuttu.


4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Nätiltähän nuo IsaDoran sokerilakat näyttävät mutta en tykännyt yhtään siitä tunteesta kynnellä. Minulle hiekkalakassa pitää olla tietty pinta, ei saa olla liian karhea! Kokeile vielä Golden Rosen hiekkalakkoja, vitsit niissä on ihana pinta :)

Vanity kirjoitti...

En tiedä onko nämä syksyn Isadoran tummemmat vähän sileämpiä, en itsekään tykkää että jää röpelö, mutta nämä eivät ole häiritseviä. Jännä, että kaikilla merkeillä on jo omat hiekkalakkansa.. ihankuin ne tulis samasta tehtaasta.

Charming Nails kirjoitti...

Ei helvetti, nyt sitten sain pakkomielteen tuosta Wine crushista. Että kiitos vaan :D onneksi tuo Golden Rosen Holiday 58 näyttäisi aika samalta ja mullahan ois se vielä testaamatta...miksimiksimiksi pitää himoita kaikkea...

Charming Nails kirjoitti...

Jaahas olipas kiva postipäivä :D katsotaan jos taas jotain kivaa sulle löytyisi jossain vaiheessa ;)