lauantai 19. syyskuuta 2015

Poskipunakatsaus osa 1, puuterimaiset

Kuvittelin, että tämähän hoituu yhdellä kuvalla ja silleen. No ei ehkä..Tottakai rakastan poskipunia ja olen ajatellut, että niillä saa helpoiten muutettua kasvojen väritystä tai kokonaisilmettä. Toki huulipunillakin saa, mutta kun itselleni ei oikein sovi kuin hillityt sävyt, niin mieluiten leikin sitten poskiväreillä.
Mitäs sieltä varastosta sitten löytyy? Ylhäällä vasemmalla Benefitin kätevä setti Cheeky Sweet Spot, oli viime Holiday-kauden tuote, ja bongasin tuon ASOSilta, jotka olivat pakanneet sen.. tai siis eivät olleet pakanneet, mutta säilyipä ehjänä. Oikealla pahvipakkaus, jonka pohjassa sävyjen nimet. Onko tullut käytettyä? No siis, ei ole vielä kauheasti ehtinyt.
Alarivissä vasemmalla ikivanha Lancomen Blush Subtil 01 Rose Nuage, hitting the pan yeah, mutta minkäs teet kun nämä Lancomet ovat ehkä parhainta mitä olen omistanut. Sen vieressä Chanelin hurja Joues Contraste 74 Ultra Rose, joka kummitteli kauan mielessäni ja Emotionin alesta tämän sitten kotiutin. Keskellä Idun Minerals Smultron, Dior Rosy Glow 001 Petal ja oikealla täydellisyys eli Lancomen 05 Peche Nacree, hitting the pan. Ja juuri samalla hetkellä tässä muistan, että Lancomen kolmen värin setti, jossa highlighter, bronzer ja poskipuna jäi katselmuksesta pois. I knew this was going to happen.

Ylhäällä vasemmalla Bobbi Brownin mahtava Illuminating Bronzing Powder, joka siis mielestäni on.. poskipuna, sävyssä 3 Maui. Diorin Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition 001 Pink Sunrise, MAC Ripe Peach, versio Toledo 2014 ja sen dupehko Estee Lauderin Peach Nuance, testeriversio. Swatchit ois kivoja, totta.
Alarivissä Make Up Storea, eli vasemmalta Passion, Lust, Fresh Rose, Cherry Blossom ja Chic. Näistä neljä viimeisintä taisi olla kesän aleostoja, ainakin Kicksissä oli suurin osa MUSin meikkejä puoleen hintaan.
Luonnonvalossa vielä samat.
Nonih. Aletaan päästä loppuun näissä puuterimaisissa. Ihan vasemmalla Makeup Revolutionin Ultra Blush Palette Sugar and Spice. Pyöreät kakut Becca Pressed Shimmer Powder Nefertiti ja todellakin Becca ansaitsee ugliest packaging ever-palkinnon. Itse lasken tällaiset poskipunaosastoon, koska mitään kasvopuutereita ne eivät ole siinä merkityksessä missä itse sanan käsitän. Sen vieressä PSP Princess, ostin kasan Beccaa joskus aikoja sitten kun halavalla sai Ebay UK:sta. Ja oikealla TheBalm Cindy-Lou Manizer, täytyis näihin tutustua kunnolla ja vaikka swatchaillakin.

Keskellä oleva kolmio on maininnan arvoinen, Makeup Revolutionin Ultra Brightening Contour Kit sävy Ultra Fai 01 ja mitä nää Murritkin maksaa? Muutaman hassun punnan ja tuossa esim tuo bronzeri yhdistettynä Real Techniques-siveltimeen Sculpting Brush, what happened? Ihminen joka kammoaa aurinkopuutereita on ihan myyty ja katsokaa tuota poskarin sävyä. Täytys juu tehdä comparison Orgasmiin. Tuota highlighteria vähän pelkään mutta se vaan täytys oikealla siveltimellä hyvin hillitysti vetäistä. Mutta taas siis esimerkki tuotteesta, jolla pärjäisi täysin ja joka maksaa *tarkistaa* 3,50£!!! Ja siellä on kaikenlaisia muitakin uusia "kolmiopaletteja" 4£.Don't do this to me, ne sydänhighlighteritkin on vielä hankkimatta. Ja tuosta putiikista tulee tarjouksiakin koko ajan. It's too much! Mutta jatkakaamme. NARSin Guy Bourdin-kokoelman One Night Stand-poskipunapaletti ja hyvä niin. Hyvä setti värejä, on korostukset ja aurinkopuuterit mukana. Ei apua nyt mä muistin taas yhden joka jäi kelkasta eli täytyypä lisätä myöhemmin. Alla Makeup Revolutionin Golden Sugar ja nämä poskaripaletit maksavat 6£. Neljällä punnalla saa myös paletteja joissa poskipuna, highlighter, bronzeri, tavallinen setting powder ja peitevärit. Not kidding. NARS on eBaysta ja maksoi.. vähäsen enemmän, mutta olen toki tyytyväinen hankintaan. Yleensä noissa on arvo ihan kohdillaan.
Ei kommentteja: