perjantai 26. maaliskuuta 2010

Mitä kauneus maksaa?

Ah miten ihanan kornin otsikon heitin. Mutta asiaan : P. Välillä täytyy tehdä pientä siivousta ja karsintaa, esim. heittää vanhoja kilon painoisia InStyle-lehtiä pois. Yleensä niissä on kuitenkin joitain artikkeita, jotka haluaa säilyttää.

Minua ainakin kiinnostaa hirveästi, mitä jotkut julkkikset oikeasti käyttävät. Ei välttämättä siksi, että he ovat "julkkiksia" vaan siksi, että nämä julkkikset ovat työnsä kautta myös huippukosmistuotteiden asiantuntijoita, ainakin olettaisin näin.

Muutama vuosi sitten jenkki InStylessa oli juttu Molly Simsistä (malli/näyttelijä), ja siitä mitä hänellä menee vuositasolla kauneudenhoitoon. Noh, aivan puolueeton juttuhan tuo ei ole, koska Molly on/oli CoverGirlin malli, tarkoittaa sitä, että hänen on "pakko" mainita näiden tuotteiden olevan suosikkejaan + että CG varmasti toimittaa hänelle ilmaiseksi niin paljon roinaa kuin hän ikinä haluaa, eli eihän hänellä käytännössä mene niihin rahaa.

Tässä kosmetiikkatuotteet joita Molly tarvitsee vuositasolla. Osaa näistä menee tietysti useampi kappale vuodessa, meikkipuuteria oli laskettu menevän 6 kpl vuodessa... Mutta oikeasti, luuletteko, että hän käyttää CoverGirlin meikkipuuteria päämeikkipohjanaan. Mjaa.
Näihin oli duplikaatteineen laskettu menevän 877$.
Ihonhoitotuotteet ja hoitolapalvelut. Jep, eli 35 mani/pediä vuodessa, yhteensä 2380$. Not for you and me välttämättä. Artikkelissa sanotaankin, että tässä voi toki säästää (kröh) ja toisaalta voisi käydä vaikka kerran jollain huippuihoasiantuntijalla ja sitten hankkia suosittelun mukaiset tuotteet, niin ei tarvitse käydä 9 kertaa vuodessa kasvohoidossa. Toisaalta tavis voi miettiä missä pihistää ja missä panostaa, esim. putsarin ei tarvitse olla välttämättä hinnakas, mutta kasvovoiteiden tasoon kannattaa panostaa, ainakin jos on lähempänä kolmekymppiä iältään.

Tätä vähän ihmettelin, tarvitseeko hän tosiaan 9 kappaletta 250$ leikkauksia vuodessa? Ymmärtäisin jonkun 4-5, luulisi hänen hiustyylillään, että välillä riittäisi pikkutrimmaus, varsinkin kun jutussa sanotaan, että kuvauspaikoilla saa monesti hiustenleikkauspalvelut ihan ilmaiseksi (huippustylisteilta luonnollisesti). Shampooseen panostaisin pikkasen enemmän.. mikäs siinä jos päänahka kestää tuollaista.

Tällaisen listanhan voisi tehdä itsekin, varsinkin jos tuntuu, että ostelu tuntuu lähtevän käsistä ja kaapit on täynnä kAiKeNlAiStA epämääräistä roinaa. Voihan sitä sallia itselleen joitain osa-alueita, joissa enemmän tuotteita, esim. en pärjäisi yhdellä luomiväripaletilla.. ei ei ei. (Mutta ei kai Mollykaan oikeasti.)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mul menee ainaski vaa iha se perus 150 per vuos ja sisältä tietty dödöt ja yotuelit. Kelaa sitä! -ääshool-

Vanity kirjoitti...

hei ääshoul, sulta jäi pari nollaa tosta luvusta, mutta muuten ihan hyvä.

Charming Nails: kirjoitti...

Ai hyvä luoja että repesin näille kommenteille LOL.
Mites se kun kuussa menee n.200e kosmetiikkaan niin onxe ok?

Vanity kirjoitti...

Miten sulla menee vaan 200??? mulle tuli aina yli 300 visalaskuja, mistä ne tulee? Hirvee skitsoilu päällä taas, tekis mieli tilailla lakkoja ja toisaalta ois kiva käyttää jotain olemassaolevaakin joskus JOPA TOISEN KERRAN PRKL. Sanoisin, että 200 e on hillityn rajoilla kosmetiikkafriikille.

Charming Nails: kirjoitti...

Joskus menee enemmän jos on kampaaja ja Mäkki tilauksia. Ja jos Dioreja ostettavana niin......
Mutta ehkä perus kk on 200e mutta miten usein se peruskuukausi sitten on? Taitaa olla liian harvoin.

Tai sanotaan että kuten assholella menee perus 150 vuodessa niin mulla menee pelkästään perus 100-200 kuukaudessa. Sit ne bonukset päälle. No niin nyt kuulostaa kotoisemmalta.