tiistai 23. maaliskuuta 2010

Nubar Petunia Sparkle&Violet Sparkle

Heippa taas, been a long time ja silleen. Koneongelmat voitettu ainakin toistaiseksi.
Jonkin aikaa sitten sain muutaman kappaleen noita Nubarin uusia Sparkles-lakkoja, kuvassa vasemmalla Petunia ja oikealla Violet.
Luonnonvalossa. Huvittavintahan näissä on se, ettei kamera ollenkaan taltioi oikeaa sävyä. Tämä on sellainen fuksianpunainen, hyvässä mielessä, aivan mielettömän sävyinen lakka, ja miltä se näyttää tuossa, huhhuh.

Kimallusta löytyy. Näitä voisi kuvata neon sparkles-lakoiksi, sävy hohtaa upeasti.

Ja tämähän ei todellakaan ole sininen.. vaan ihan perusvioletti.


Ihan kiva sävy tämäkin. Poisto on tietysti hieman pita-osastoa, mutta ehkä sen arvoista, ei ihan ehkä pahimmanlaatuista poistaa. Ostin lisäksi sävyn Sky Sparkle, joka vaikuttaa tosi lupaavalta myös.

4 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Petunia on kyllä very pretty :) hyvä idea lakata vinosti niin ei oo niin urakka poistaa :)

Vanity kirjoitti...

juu ja ei ole niin överin näköistä, kun ei ole koko kynnellä. Nättejä sävyjä näissä kyl.

SannaK kirjoitti...

Musta noi Nubarin sparklet on niin järjettömän ihania, että ne on ihan kaiken poistamisvaivan arvoisia :-) Kerrankin kunnolla peittävää glitteriä! Sarjan Night Sparkle on ehkä hienoin lakka, jonka omistan. Sky on kanssa mahtava. Ja jos poistaminen on hankalaa, ajattelen aina, että se on kuitenkin helppoa Nfu Oh:n kynsiin liiskautuvien hiutaleiden poistoon verrattuna ;-)

Vanity kirjoitti...

On kyllä tosi kauniita, oisko näissäkin ollut vähän eroa koostumuksessa, että toinen lähti helpommin irti, nyt en muista tarkkaan. Se on aina vähän harmi, että glitterit meinaa jäädä kotohyllyyn uinumaan juuri tuon poistamishankaluuden vuoksi. Nufun lastuja en ole kokenut niin epämukavina, ainakin uskottelen itselleni niin, onhan ne rapsuteltava kyllä erikseen pois : I.