tiistai 30. maaliskuuta 2010

FOTD 30.3.2010


Päivän meikissä tänään pohjalla Bellavita 30+ ja vanha ROCin Retinol A+C+E- sy-voide. Meikkivoiteena myöskin vanha Helena Rubinsteinin Double Agent meikkivoide N01, mutta koska sävy ja koostumus ovat toimivia, käyttelen poijes. Poskipuna MACin Pink Swoon, siveltimenä The Body Shopin poskarisivellin.
Peitevoiteena silmien alla Biothermin Forget it 10 ja VANHA Blascon meikkivoide, sävy Fair Olive. Mitä teenkään ilman sitä, kun taitaa olla ollutta ja mennyttä tuo sävy. Irtopuuterina Cliniquen Blended 08 ja MACin Prep +Prime. Luomivärinä ihanainen Diorin Pure Dreams 540, josta ylävasemman sävyä en kylläkään käytä koskaan. Tänään siis alavasemman vaaleaa pinkkiä liikkuvan luomen sisäosassa, ulkoreunassa alaoikean ruskeaa ja hieman ulkoreunassa sen yläpuolella yläoikean voimakkaampaa pinkkiä. Rajauksena pikkaisen ruskeita Smashboxin Smokeboxista (ei kuvassa), siveltimenä MACin 212.
Huulissa edesmenneen? Naked Kiss-sarjan plump+polish pullistava kiilto Angel, sävystä en kummemmin piittaa, efektistä enemmänkin. Kylläkyllä se toimii. Päällä vielä Lancomen Sweet Balm 05 Cerise fouettée.
Ripsarina sinikultahylsyinen L'orealin Double Extension seerumiversio, hyvin toimii, voluumia löytyy ja erottelee suht siististi. Kuvaan tungin myös ei-niin-suosikkiripsarin Max Factor Lash Extension effect, joka on ihan kuraa. En ymmärrä miten se on niin kuivanoloinenkin. Joudun käyttämään sitä hylsyssä useamman kerran käytön aikana. Koitan velvollisuudesta käyttää sitä muutaman kerran ennenkuin heitän pois. Tämä ei siis ollut päivän meikissä tänään.

3 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Toimiiko toi ripsiseerumi ihan oikeesti?? Ja onko sen toi ripsiväri hyvääkin? Mitä se tuo?? Tuuheutta, pituutta??

Vanity kirjoitti...

No en tiedä toimiiko sillälailla, että varsinaisesti kasvattaisi tms. ripsiä, toimii siis peruspohjustajana ihan hyvin, ja tuo siten voluumia, näyttävyyttä, kuten tuossa tekstissä kerroin. Eli voisi varmaan sanoa, että pituutta ja tuuheutta, tykkään kyllä tuosta ripsarista.

Pinja kirjoitti...

Okei, sitä vois ehkä ostaa