torstai 9. joulukuuta 2010

Dior frankening?

Silmääni osui paristakin blogista juttu, missä ihmiset olivat tuunailleet Diorin palettejaan. Noh, katsoin ne jutut ja ajattelin, että jaaaa tavallaan ihan jännä idea, mutta en minä. Ja mitäs sitten tapahtuikaan. Hirmuinen ideapuuska iski ja eikun hiustenkuivaaja kouraan. Hommahan toimii niin, että tarvitset neulan ja hiustenkuivaajan, jolla muutaman sekunnin puhallat paletin pohjaan ja liima sulaa. Neulaa vaan sitten reunan väliin ja helppo homma, jos ei sählää ja tökkäile neulaa nappeihin kuten eräs. Tuunauksen alle joutuivat Charming Fantasy, Pure Dreams, Silk Satin, Ready to Glow ja Night Butterfly myös. Jotkut paletit ovat toki pyhiä, eikä niihin sovi kajota, mutta enpä olisi heti uskonut noita edellisiäkään näpeltäväni.
Tästä on tullut jo pieni suosikki, useampana aamuna olen hamuillut tämän käsiini. Olkoon hän vaikka Pink Dream. Mistä paleteista sävyt sitten ovat? Mmmh. Noo taitaa siinä olla Pure Dreamsin pinkkejä.. Ready to glown persikka ja tuo valkoinen taitaa olla Silk Satinista.. Tästä olen laittanut hohtavaa valkoista liikkuvan luomen sisäreunaan, ulkoreunaan vaikka pinkkiä, sen yläpuolelle persikkaa ja tummanruskeaa rajaukseen.

Ja sitten tämän, enpäs enää muistanutkaan tätä. Olisiko tässä nyt sitten Silk Satinin tummanruskea, ehkä Ready to glown harmaa, keskellä Charming Fantasyn lila, mitäs nuo pinkit olivat. Olisiko tuo oikeanpuoleinen Charming Fantasysta?
Se täytyy muistaa sanoa, että paleteissa napit sopivat vain samalle kohtaa, eli alavasen alavasempaan jne. Esim. yläoikea ei sovi alavasempaan tai yläoikea ylävasempaan vaikka samankokoisilta kaikki näyttävätkin.

3 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

käytännöllistä ehkä, mutta silti jotenkin kammottavaa :D

Charming Nails kirjoitti...

Voi sun kanssas, tänne ois Pure dreams kelvannut ;) kivan näkösiä kuitenkii ja varmasti sävyissään sulle parempia :)

Vanity kirjoitti...

Jep Ruu, ihanan kamalaa ; )

CN, se koko projekti kävi niin äkkiä etten paljon miettinyt, ihan sekunnin mielijohteesta, mutta ei kaduta : D.