tiistai 28. joulukuuta 2010

FOTD 28.12.2010

Olen jo jonkin aikaa käytellyt syksyllä ostamaani Armanin Luminous Silk Foundation-meikkivoidetta, josta haaveilin muutamia vuosia. Ensin se saikin odotella vuoroaan, mutta nyt siitä on tullut suht luottotuote. Ei se kuitenkaan täydellinen ole. Luminous? Jaa. Enemmän toivoisin kuulautta, joskus kun iho näyttää ihan ookoolta ja laitan meikkivoiteen, niin siinä on luonnollinen hohde kaukana. Mulla on sävy 3, ja se on hieman ehkä kellertävä. Jos oikein ymmärsin, se on peachiin menevä, kun kävin Armani Cosmeticsin sivuilta katsomassa. Luonnossa se vaikuttaa suht neutraalilta, eikä mitenkään erityisesti.. oranssiin.. vivahtavalta, kokemusta on kuitenkin meikkivoiteen valitsemisen vaikeudesta parinkymmenen vuoden ja vähintään samanmoisen määrän voiteita osalta. Jos kuitenkin hankkisin aurinkosuojaversion tästä, olikohan se se lasting-juttu, niin, hmm no toisaalta siinä ei taida olla edes ihan samaa sävyvalikoimaa, mutta miten sen sitten valitsisin.. ehkä katsoisin tuolta virallisilta sivuilta noi määritelmät, koska ainakaan Stockan myyjä ei niistä tuntunut olevan mitenkään tietoinen. Aaaanyway, muuten ihan hyvä ja "luotettava" meikkivoide. Tykkään siitä, että sen voi vaan heittää naamaan ja tietää, ettei se petä, muuta väriä, sula yllättävästi tms.

Tulipas sepustusta. Päälle laitoin ihan törkeän vanhan Bonne Bellin irtopuuterin, joka korkkaamattomana odotteli laatikossa. Tässä on oikeasti vielä hintalappu.. markoissa. Eyliplexiä olen käyttänyt jo monta kuukautta, ja vasta puolet on kulunut. 10 ml on siis putelin molemmilla puolilla. Ihan kivasti toiminut, nyt tosin laitoin lisäksi hieman Widmerin sy-voidetta alaluomille. Näitä kannattaa katsella vaikka Englannin Ebaysta, en mitään 40 e Kicks-hintoja viitsi maksella.

Naamalle taisin muuten laittaa Vichyn Nutrilogie 1 voiteen, joka on sekaiholle ihan kiva talvivoide, täyteläinen muttei rasvainen. Poskilla Clarinsin Instant Blush, joka on sellainen helppo ja nopea kalpeanaaman kaunistus. Pitkästä aikaa kaivoin esiin Chanelin Ombre d'Eau sävyn 40, olen täysin laiminlyönyt nämä, Ombre d'Eaut ovat nestemäisiä (ei voidemaisia) mielettömän hohtavia ja kestäviä luomivärejä (luominesteitä? hah), jota yleensä annostelen kädelle ja sitten taputtelen varovasti luomelle välttääkseni yliannostuksen. Mulla pitäisi kolme näitä olla vielä, voisi swatchatakin jos päivänvaloa saisi joskus. Tuossa paperissa sitä on olevinaan pieni läntti, kuten myös Armanin meikkivoidetta.

Ripsarina on ollut nyt tuo L'orealin Volume Million Lashes, ihan hyvä ripsarihan tuo on, siistit ripset ja volyymiakin ihan riittämiin, mutta mitä, maksaako se jotain 17 e? Tilasin itse tuon keväällä Ebay UK:sta, en maksaisi Lorealin ripsareista paljon kymppiä enempää, vaikka ihan hyviä ovatkin. Onhan noita onneksi tarjouksessa ja 2 yhden hinnalla. Kovasti tekisi mieli Diorin Extasea, koska se oli niiin hyvä, mutta, jos teen tilauksen Direct Cosmeticsille (miksi, eikö pitänyt olla ostolakossa?), niin tilaan ehkä Maybellinen XXL Extensionin tai jotain vastavaa.. ehkä sitten joskus ensi vuoden puolella ansaitsen uuden Extasen.

Huulissa on ollut helppo ja nopea ratkaisu eli Lancomen Sweet Balm, sävyttävä huulivoide. Olen ihan unohtanut aikaisemman suosikkini eli Ardenin 8 hour cream lip protectant stickin, tässä esillä valkoisessa hylsyssä sävy Melon, kiva persikka. Peitevoiteina HG:t Biotherm Forget it ja Blascon edesmennyt Fair Olive meikkivoidesävy.

Ei kommentteja: