lauantai 25. joulukuuta 2010

Kirjailua ja suklailua

Ostin Vanitylle tällaisen rasian lahjaksi. Ainoa huono puoli on, ettei siinä ole raikkaita makuelämyksiä juuri ollenkaan. Muistatteko parin vuoden takaa Fazerin suklaapäällysteiset sydänmansikkamarmeladit? Voivoi miten haluaisin niitä. Ei mitään Pandaa, pöh. Anywayyy, tästä joulusta selvitään aika pienellä suklaayliannostuksella, oikeastaan ei tee edes mieli.
Sitten tilasin Vanitylle laatukirjallisuutta. Se Tolstoi unohtui kuvasta. Sen sijaan tarkastellaan Janice Dickinsonin tuotantoa. Vasemmalla myös Karrine Steffansin (nevö hööd) Confessions of a Video Vixen, jonka lukaisin aikaisemmin syksyllä. Typykkä on siis esiintynyt esim rap-videoilla ja öh, viettänyt aikaa joidenkin julkkisten kanssa, kertoilee enemmän ja vähemmän glamöröösistä elämästään tässä teoksessa. Tämän taisin ihan Ebay UK:sta tilata, Amazon on mun mielestä jotenkin monimutkainen.
Janicen No Lifeguard on Dutysta taisi olla joskus juttua Alluressa. Tulikin sitten tilattua tämä, oisko ollut myös Ebay Uk:sta. Kirja on siis englanninkielinen, ja kertoo Janicen vauhdikkaan tarinan. Ja varsin hyvä kirja onkin. Nyt tilasin jouluksi satsin kirjoja, joista yksi tämä Janicen Everything about me is fake.. and I'm perfect. Noista kansikuvistakin näkee jo miten Janice on muuttunut erinäköiseksi.
Olen nyt noin puolella välissä tätä fake-kirjaa. Toistaiseksi en ole kovinkaan vakuuttunut. Monesti muuten luen Amazonin lukija-arvioita, monesti niistä saa hyvää infoa, kannattaako kirjaa tilata/ostaa. Siinä missä Lifeguard kävi Janicen elämää läpi kursailematta, Fakessa Janice jakaa elämänohjeita, ja heittelee pikkustooreja miten hän muuten oli sen ja sen kanssa, niin ja sillä kuvauskeikalla tapahtui sitä, ja minähän olen se ensimmäinen supermalli, (tämähän ei ole jäänyt kenellekkään epäselväksi) ja en tietenkään syönyt mitään kahteen vuosikymmeneen, koska mallit eivät voi syödä, miehet ovat koiria, antaa deittailuohjeita (älä soita sille).
Okei. Noh, odotan vielä jotain hyviä kauneusohjeita, mutta toistaiseksi kirja ei ole tarjonnut oikein mitään erityistä. Hienoahan se on, että on suorapuheinen persoona, ja on mielipiteitä ja ajatuksia hmm noniin. Sitä en ehkä ihan tajua, miksi hänen on pitänyt leikellä itseään niiin paljon, Janice oli upea, eksoottinen kaunotar, nykyäänkin toki ihan hyvännäköinen, mutta aivan erinäköinen kuin alunperin.
Tämä on klassikko vuodelta 1983, kuvaukset Afrikassa Playboylle.

Kasarimainokset olivat ja ovat ihania.

Niin tosiaan, Adlibriksesta tilasin tämän satsin, lisäksi vielä Coleen Rooneyn Coleen's Real Style, Molly Ringwaldin Getting the Pretty Back ja Scott Barnesin About Face. Lupasin itselleni, etten hyplää kaikkia kirjoja kerralla, vaan yksi kerrallaan ja aloitin tuosta Janicen kirjasta. Muuten sitä plaraa kaikkia vähän ja sitten pistää sivuun, että joo kai mä luin ton jo tai silleen.

5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Eiks niitä sydänmarmeladeja ole juhlapöydän konvehdeissa ja sinisessa kaksikerroksisessa Fazerin lootassa :) jos tarkotat samoja...

Oikein makoisia lukuhetkiä :)

Vanity kirjoitti...

jaa siinä kaksikerroksisessa sinisessä.. sitä en tänä vuonna ostanutkaan, mutta siinäkin on varmaan vaan pari kappaletta : (. Niitä oli ennen omassa rasiassaan. Lähettäisköhän Fazer jos tilais niitä pari kiloa...

SuperHotFemale kirjoitti...

Millanen tuo Karrine Steffansin kirja on? Olen itse miettinyt kannattaisko se tilata...

SuperHotFemale kirjoitti...

Niin ja tuo Molly Ringwaldin kirja kanssa? Kiits! :)

Vanity kirjoitti...

No kyllä tuosta Kariannen kirjasta kympin voi maksaa, aika edullisesti sitä kai saa; ihan hyvin kirjoitettua muistaakseni. Molly on juuri käsittelyn alla, palaan siihen lähiaikoina. Tähän mennessä voisi sanoa, että vähän sellainen thirty going forty-kirja.