torstai 30. joulukuuta 2010

New Year Mani

Pikkasen härskiä pistää markkinoille uusi suklaa, kun joulusuklaat ovat osittain vielä syömättä ja osa on jo reisissä. Maraboulta on tullut Mango-suklaalevy.. kaupassa suklaanlevyn ständissä oli tietysti tuon suklaalevyn kuva, ja siinä kuvan levyn alareunassa luki "maitosuklaata ja mansikkaa". MITÄ, onko siinä mansikkaakin? Entäs se mango?.. No levyssä itsessään luki tietysti, että maitosuklaata ja mangoa.. myhh. Ihan hyvä makuyhdistelmähän tuo on. Löytyi K-supermarketista.
Uuden vuoden (pöh) ja China Glazen tulevan Tronica-kokoelman kunniaksi laitoin pitkästä aikaa OMG-kokoelman lakan 2NITE, josta kovasti tykkään, mutta harvemmin tulee käyteltyä. Tronica taitaa Jenkeissä olla jo markkinoilla, mutta swatchit eivät kauheasti lämmittäneet. Katsotaan nyt jos kokoelmasta selvitään jopa ilman hankintoja.. tai jos yksi.. On kuulemma enemmän Kaleisdoscopen tyyppistä holoa, joka on enemmän öhm. sellaista semi-shimmerholoa, ei välttämättä OMG:n tyyppistä täyssileää holoa. Kaleidosit olenkin tainnut myydä kaikki pois.. Kaksi kerrosta tässä, ei päälilakkaa.

Vertailun vuoksi kuvaa viime kuulta, Nfu Ohn kuningatarholo 065.
The Queen of all holos, Nfu Oh 065.

Tämä on jostain puolelta kuulta kun on oikein aurinkokin paistanut! Näitä Le Chatin glittereitä olen nyt käytellyt useamman lakan kuorrutteena ja olen ollut tosi tyytyväinen, mutta hyviä kuvia niistä ei vaan saa aikaiseksi, ei luonnonvalossa eikä salamalla : (. Vähän sellaista suttuisen näköistä kuvaa tulee vaan. Tämä on Dancing Shoes Disco Tech-kokoelmasta, en enää muista minkä päällä. HNY.
I've been very happy with Le Chat's Disco Tech collection, good for layering over a color, fabulously bling for the winter time, but can't come up decent pics, not in natural light or flash. It just looks like a bit of a mess.

4 kommenttia:

tahma kirjoitti...

Höh, missä olet nähnyt swatcheja.. Koittanut etsiä kauheasti mutten ole löytänyt :D

Vanity kirjoitti...

MUAssa ne ehtii kaikkea, ennenkuin huomaakaan ; ).

Charming Nails kirjoitti...

Alan epäillä että sulla on joku diili suklaatehtaiden kanssa. Enpä ole tuollaista bongannut, kerro sitten heti oliko hyvää niin määkin ostan :)

Le Chatin glitteri on kiva, 2Nite on enemmän farkunsininen kuin Nfu ja Nfu oh holompi ja kirkkaampi? Kivoja kumpikin.

Hyvää uutta vuotta!

Vanity kirjoitti...

Hyväähän se suklaati toki oli. Juu eihän noi holot sävyllisesti ole ihan samaa maata, nufu kyllä holompi, saisvat tehdä lisää sävyjä.

Hyvää Uutta Vuotta ja kukoistusta kynsille!