torstai 20. tammikuuta 2011

Alessandro Go Magic! Twist

Suuren maailman foorumilla törmäsin tähänkin ihmeeseen, Alessandron Go Magic! Twist-magneettilakkaan. Näkemissäni kuvissa oli käytetty myös Essencen Metallic (Magnetic)-sarjan lakkoja ja tätä vempainta, koska kuulemma Essencen magnetisoija ei toimi niin hyvin. Jos joku tietää mistä näitä Essencen magneettilakkoja saisi helposti niin saa kertoa ; ). En ainakaan Saksan Ebaysta löytänyt, josta tämä setti on hankittu. Hintaa oli n. 14 e ja päälle kirjatun kirjeen kulut, niin pari kymppiä sai pulittaa.
Sävy on nimeltään Blue Chip, joka ei ainakaan pakkauksesta ilmennyt. Pullossa, tosin ei tässä kuvassa, mutta luonnonvalossa näkyy vähän violettia vivahdetta värissä, muttei enää kynnellä.
Ah miten sössö kuva. Enivei, periaate on helppo. Sulla on lakka, magneettivempain ja alusta. Magneetti vedetään sopivalle etäisyydelle (n. 3 mm) kynnestä, voit testata sopivan etäisyyden ennen lakkausta. Eli ei liian kauas eikä niin lähelle, että magneetti osuisi kynteen. Aseta sormi alustalle ja aseta vempain reikiin, jotka ovat tukena ja aseta etäisyys. Sitten vaan lakkailemaan. Reilu kerros kynnelle, sormi alustalle ja vempain päälle. Pidä n. 20 sek. Tässä kohdassa ei sitten kannata heilauttaa tuota vempainta tai käy niinkuin esimerkissä:
Hupsis. Ensinnäkin pikkusormeen tuli sen verran haalea tulos, että ajattelin, että vetäisen uuden kerroksen lakkaa päälle ja uusi magnetointi. No se ei onnistunut. Nimettömän tulokseen olinkin tosi tyytyväinen.. paitsi.. the obvious. Eli älä sössi. Kerta kiellon päälle, eli keskisormeen kokeilin vielä ja joo, ihan hyvä. Näissä ei ole vielä mitään päälilakkaa. (Etusormessa komeilee Illamasquan Wink viidettä päivää). Harmi kun Saksan ebayssa ei näyttäisi tällä hetkellä olevan kuin ruskeaa ja tätä sävyä. Voisin ostaa kyllä pari sävyä lisää tai jos tuo magneetti toimisi joidenkin muiden lakkojen kanssa, enhän mä noita magneetteja enempää tarvitsisi.

9 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

mäkin haluan, mutta en tykkää ruskeasta enkä oikein sinisestäkään, niin pitänee metsästellä jostain, tai kiltisti vaan odottaa josko ne johonkin muuallekkin vielä ilmestyisi...

Charming Nails kirjoitti...

Oi tosi kiva kyllä. Siitä pinkistä voisin pari kybää pulittaa. Vinkkaahan jos näet jossain :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö täällä ole
http://www.saga.fi/beauty/index.php/jaelleenmyyjaet?catid=16

Plaz^ kirjoitti...

Hey dude, mistä lähtien Ruby Pumps on kuulunu "what's not"-listalle? Sydän itkee verta :(

Anonyymi kirjoitti...

Kerro ihmeessä, jos tiedät, tai kuulet, mistä magneettilakkoja saa. En jaksa taiteilla kynsiini mitään erityistä, koska lakat eivät pysy hyvinä kynsissäni. Magneettilakka kuulostaa helpohkolta tavalta saada vaihtelua kynsiin.

Vanity kirjoitti...

Ruu, toivottavasti noita muita sävyjä vielä saisi, nyt näyttäisi olevan loppu niistä harvoista paikoista mistä saisi.. ja olikos tuo vielä LE... eihh.

CN, juu nyt kaikki silmät auki. Pitäisi varmaan lähteä Saksaan johonkin pikkukylän Tarjoustaloon.. ne on varmasti siellä odottamassa ; ).

Jep ano, katselin kanssa, että Alessandrolla on suomalainen maahantuoja, täytyisi kysyä, ovatko taikalakkoja tuoneet Suomeen. Ne ovat sitten jossain kosmetologeilla myynnissä jos ovat.

Duuuude, mä voin poistaa sen RP:n sieltä sun iloksi : ) Mun vaan täytyy kapinoida näitä kynsimaailman kliseitä vastaan.. enkä oikeasti tykkää siitä : o.

Ano, jännä ettei kaikki muutkin kehittele magneettejaan, kun ne kerran joku on jo keksinyt ja aika varma myyntihitti olisivat. Täytyy varmaan ensalkuun kysäistä tuolta Alessandron maahantuojalta, onko heillä niitä.

Amabile kirjoitti...

Mä olen myös ottanut tuntumaa viime aikoina näihin magneettilakkoihin, eivät olleet ihan niin helppoja kuin luulin :-) Mutta hauskaa vaihtelua kylläkin!

Vanity kirjoitti...

Amabile, olinkin bongaavinani sinut sieltä samaisesta keskustelusta ; ) Mä en ainakaan Lorealin vastaavaa saanut mitenkään hyvin toimimaan, tai sitten ei vaan mennyt jakeluun, tämä tuntuu toimivan paremmin.

Plaz^ kirjoitti...

Kiitos :)
Ja makuasiahan tuo on, ei kaikki voi tykätä samoista asioista.